Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar bugün 14:30 da kontrolumuz var ikili test ve ölçümler yapılcak. Heyecan çok🤲🏻
Şu muayene saatleri hiç sabah denk gelmiyor bana gün boyu beklemekle geçiyor..
Canım benim haber ver mutlaka bize de 🙏🏻 Belki cinsiyet bile gözükür erkekse😍
Belki yarın doğum günü belli olur Aslım😍 gerçekten çok heyecanlıı🥰🧿
Büyük ihtimal kuzum herşey nstdeki sancılara bağlı 😅

Kızlar bugün 14:30 da kontrolumuz var ikili test ve ölçümler yapılcak. Heyecan çok🤲🏻
Şu muayene saatleri hiç sabah denk gelmiyor bana gün boyu beklemekle geçiyor..
Yaaa heycanli gercektende. Her şey yolunda gitsin insallahh canım erkekse cinsiyet erken belli olabiliyormuş belki ogrenisrisn bekliyoruz güzel haberini 💕🙏🏻

Yaaa heycanli gercektende. Her şey yolunda gitsin insallahh canım erkekse cinsiyet erken belli olabiliyormuş belki ogrenisrisn bekliyoruz güzel haberini 💕🙏🏻
Amin canım benim inşallah🙏🏻 Cinsiyet söylerse süpriz olur bakalım☺
Daha iyi yemeye başlamana sevindim canım, yarasın bebişee🥰🥰

Bu arada bende bugün bütün tahlillerimi verdim idrardaki protein kaçağım baya azalmış eser miktarda 😍 onun dışındaki değerlerim de süper nerdeyse 🙈 sadece tansiyon problemim var işte normalde üni hastanesine gidiyordum haftaya salı randevu verdiler beklesem mi yoksa özel bir nefrolojiye mi gitsem bilemedim 🤷🏻‍♀️ küçük tansiyon bir türlü küçülmüyor 😂

Kuzum Allah sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah çok az kalmış inşallah bizde o günlere geliriz 🤲🤲🤲🥰
İnşallah canım benim baksana sen de 16 haftalık olmuşsun zaman çok hızlı🥰
Ben de biraz daha iyiyim bu hafta canım. En azından az da olsa yiyebiliyorum bir şeyler 😁
Oh aman iyi iyi kuzum artık gelsin kilolar 😅
Aslimuu93 Aslimuu93 yarına kadar yine uykusuz bir bekleyiş 😇 bir ikiz annesi olarak ne güzel hamilelik geçirdin öyle aslıcım maşallah barekallah 🧿sonu da çok ama çok güzel olsun ❣️❣️
Evet kuzum Allah’a şükür güzel anabileceğim bir hamilelik dönemim var dediğin gibi inşallah sonu da güzel olsun 🙏🏻🙏🏻

Bu arada bende bugün bütün tahlillerimi verdim idrardaki protein kaçağım baya azalmış eser miktarda 😍 onun dışındaki değerlerim de süper nerdeyse 🙈 sadece tansiyon problemim var işte normalde üni hastanesine gidiyordum haftaya salı randevu verdiler beklesem mi yoksa özel bir nefrolojiye mi gitsem bilemedim 🤷🏻‍♀️ küçük tansiyon bir türlü küçülmüyor 😂
Canım tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim Gözünaydin. Tansiyon için sikayetlerin varsa erteleme ama günlük hayatın iyi ise seni çok etkilemiyorsa 1 hafta daha bekleyebilirsin.

Kızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun🙏🏻
bacaklarını gösterirken arasında bişe gördüm, erkek mi yoksa doğru mu gördüm dedim, %85 erkek dedi. Sağlıklı olsun daa🙏🏻♥️🥰🧿
Çok şükür🙏🏻

Kızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun🙏🏻
bacaklarını gösterirken arasında bişe gördüm, erkek mi yoksa doğru mu gördüm dedim, %85 erkek dedi. Sağlıklı olsun daa🙏🏻♥️🥰🧿
Çok şükür🙏🏻
Çok şükür canım çok sevindim bir oh çekmişsindir eminim 🌸 bu arada ben doğru tahmin ettim 🙈

Çok şükür🙏🏻
Ayyyyy harikaa ogluş yeğenimiz geliyor 😍 Gözünaydin canım sağlıkla devam etsin güzel haberler aldın ne güzel 😍 ikili test için kan verdin mi yoksa muayene edince gerek görmedi mi

X