Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

B Beklenenmucizemgeldi çok şükür canım 3 gayet iyi bir rakam ve bence 3. Gün olarak transfer edecekler şimdiden hazırlıklı ol
Hayırlısıyla inşallah yaşasınlar da tek 3 u de Evet ilk konuştuğumuz da demisti ta doktorum 3.gun yaparız büyük ihtimalle diye yarın netleşir sanki iyice yine konuşacağız çünkü çok heyecanlandım yaa ümidim yoktu 3 4 yumurta olunca dedim heralde olumsuz olacak

sana da dikkat et yatacaksın düşük tehlikesi var dedi mi?
her kanama düşük tehlikesi mi oluyor anlamadım ben ?

Hiç olumsuz düşünme canım burada 3. Embriyosuna gebe olan arkadaşlarımız var mesela eczhnm Senin de güzel sonuçlanır inşallah

Çok sağol canım benim
Aa olsun rahmin ne zaman hazırsa o zaman olsun canım böyle risk almayan doktorları seviyorum ben Maddi çıkarlarla bakmıyor en azından
sana da dikkat et yatacaksın düşük tehlikesi var dedi mi?
her kanama düşük tehlikesi mi oluyor anlamadım ben ?
Evet canım yatıyorum bu hafta evde ama aşırı dikkat ettiğim söylenemez. Kırmızı kanamalar evet risk oluyor normal değil.

Canım mutlaka baktır 2 -3 hafta sonra benimde 2,4 - 2,7 çıkmıştı sonra 3,7 ye yukseldi ilaç kullanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…