- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Hayırlısıyla inşallah yaşasınlar da tek 3 u de Evet ilk konuştuğumuz da demisti ta doktorum 3.gun yaparız büyük ihtimalle diye yarın netleşir sanki iyice yine konuşacağız çünkü çok heyecanlandım yaa ümidim yoktu 3 4 yumurta olunca dedim heralde olumsuz olacakB Beklenenmucizemgeldi çok şükür canım 3 gayet iyi bir rakam ve bence 3. Gün olarak transfer edecekler şimdiden hazırlıklı ol
sana da dikkat et yatacaksın düşük tehlikesi var dedi mi?Çok geçmiş olsun sana da canım bir daha yaşamayalım inşallah
Canım benimki çok kötüydü yagece kırmızı kanamayla gittik, doktor baktı Bebek iyiydi ama ne olacağını bekleyip göreceğiz dedi, proluton yaptılar. Sabaha kadar kanama devam etti bilmiyorsun ki bebek düştü mü duruyor mu, hiç uyumadık ölüm gibi bir geceydi. Sabah 10 gibi ancak kahverengiye döndü Ultrasonda da bebek iyiydi ama yine de bir gece daha kaldım. Allah kimseye yaşatmasın çok teşekkür ediyorum
O senin tatlılığın kuzumYaa çok tatlısınız
Hiç olumsuz düşünme canım burada 3. Embriyosuna gebe olan arkadaşlarımız var meselaHayırlısıyla inşallah yaşasınlar da tek 3 u de Evet ilk konuştuğumuz da demisti ta doktorum 3.gun yaparız büyük ihtimalle diye yarın netleşir sanki iyice yine konuşacağız çünkü çok heyecanlandım yaa ümidim yoktu 3 4 yumurta olunca dedim heralde olumsuz olacak
İnsallah canım hepimizin güzel sonuclari olsunn tek duam buHiç olumsuz düşünme canım burada 3. Embriyosuna gebe olan arkadaşlarımız var meselaeczhnm Senin de güzel sonuçlanır inşallah
Canım nasılsın ağrın var mıGünaydın kızlar
Çok sağol canım benimTahmin edebiliyorumçok çok geçmiş olsun. Sağlıkla devam etsin dualarım seninle Benimki bugün transfer edilecekti ama sabah kontrol sonrası rahim kalınlığı azaldığı için iptal etti doktor. Risk almayalım dedi. Bir dahaki aya kaldı
Evet canım yatıyorum bu hafta evde ama aşırı dikkat ettiğim söylenemez. Kırmızı kanamalar evet risk oluyor normal değil.sana da dikkat et yatacaksın düşük tehlikesi var dedi mi?
her kanama düşük tehlikesi mi oluyor anlamadım ben ?
Çok sağol canım benim desteğin için çok teşekkürlerTekrar çok geçmiş olsun canım
geçti gitti inşallah, bidaha yaşatmasın Allah. Bolbol dinlen kuzum
GünaydınGunaydin guzellikler güzel bi günümüz olsun inşallah
Kuzum geceleri çok oluyor çok vuruyorlar artık hareketleri canımı acıtıyorCanım nasılsın ağrın var mı
Canım mutlaka baktır 2 -3 hafta sonra benimde 2,4 - 2,7 çıkmıştı sonra 3,7 ye yukseldi ilaç kullanmaya başladımKızlar geçen tsh 2.8 çıkmıştı doktor Bir daha yaptr ona göre ilaç yazalım dedi. 2.5 altında ise ilaç kullanma gerek yok demişti. Benim 2.4 çıkmış sınırda. Şimdilik ilaca gerek yok sanırım ama galiba sık baktırmak gerekiyor çok değişken olabiliyor.
Belki yarın doğum günü belli olur AslımKuzum geceleri çok oluyor çok vuruyorlar artık hareketleri canımı acıtıyorBakalım yarını bekliyorum heyecanla sen nasılsın miden ne alemde canım
Haber ver kuzum mutlaka çıkınca Allahım izniyle hersey yolundadır inşallahKızlar bugün 14:30 da kontrolumuz var ikili test ve ölçümler yapılcak. Heyecan çok
Şu muayene saatleri hiç sabah denk gelmiyor bana gün boyu beklemekle geçiyor..
İnşallah canım aminnnHaber ver kuzum mutlaka çıkınca Allahım izniyle hersey yolundadır inşallah