Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

B Beklenenmucizemgeldi çok şükür canım 3 gayet iyi bir rakam ve bence 3. Gün olarak transfer edecekler şimdiden hazırlıklı ol 🙈
Hayırlısıyla inşallah yaşasınlar da tek 3 u de Evet ilk konuştuğumuz da demisti ta doktorum 3.gun yaparız büyük ihtimalle diye yarın netleşir sanki iyice yine konuşacağız çünkü çok heyecanlandım yaa ümidim yoktu 3 4 yumurta olunca dedim heralde olumsuz olacak

Çok geçmiş olsun sana da canım bir daha yaşamayalım inşallah 🙏🏻

Canım benimki çok kötüydü ya 🙄 gece kırmızı kanamayla gittik, doktor baktı Bebek iyiydi ama ne olacağını bekleyip göreceğiz dedi, proluton yaptılar. Sabaha kadar kanama devam etti :KK43: bilmiyorsun ki bebek düştü mü duruyor mu, hiç uyumadık ölüm gibi bir geceydi. Sabah 10 gibi ancak kahverengiye döndü Ultrasonda da bebek iyiydi ama yine de bir gece daha kaldım. Allah kimseye yaşatmasın 😘 çok teşekkür ediyorum❤️
sana da dikkat et yatacaksın düşük tehlikesi var dedi mi?
her kanama düşük tehlikesi mi oluyor anlamadım ben ?

Hayırlısıyla inşallah yaşasınlar da tek 3 u de Evet ilk konuştuğumuz da demisti ta doktorum 3.gun yaparız büyük ihtimalle diye yarın netleşir sanki iyice yine konuşacağız çünkü çok heyecanlandım yaa ümidim yoktu 3 4 yumurta olunca dedim heralde olumsuz olacak
Hiç olumsuz düşünme canım burada 3. Embriyosuna gebe olan arkadaşlarımız var mesela eczhnm eczhnm ☺️ Senin de güzel sonuçlanır inşallah 🙏🏻😇

Tahmin edebiliyorum 😥 çok çok geçmiş olsun. Sağlıkla devam etsin dualarım seninle🙏🏻 Benimki bugün transfer edilecekti ama sabah kontrol sonrası rahim kalınlığı azaldığı için iptal etti doktor. Risk almayalım dedi. Bir dahaki aya kaldı😊
Çok sağol canım benim 😘😘
Aa olsun rahmin ne zaman hazırsa o zaman olsun canım böyle risk almayan doktorları seviyorum ben ❤️ Maddi çıkarlarla bakmıyor en azından
sana da dikkat et yatacaksın düşük tehlikesi var dedi mi?
her kanama düşük tehlikesi mi oluyor anlamadım ben ?
Evet canım yatıyorum bu hafta evde ama aşırı dikkat ettiğim söylenemez. Kırmızı kanamalar evet risk oluyor normal değil.

Kızlar geçen tsh 2.8 çıkmıştı doktor Bir daha yaptr ona göre ilaç yazalım dedi. 2.5 altında ise ilaç kullanma gerek yok demişti. Benim 2.4 çıkmış sınırda. Şimdilik ilaca gerek yok sanırım ama galiba sık baktırmak gerekiyor çok değişken olabiliyor.
Canım mutlaka baktır 2 -3 hafta sonra benimde 2,4 - 2,7 çıkmıştı sonra 3,7 ye yukseldi ilaç kullanmaya başladım

X