Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun🙏🏻
bacaklarını gösterirken arasında bişe gördüm, erkek mi yoksa doğru mu gördüm dedim, %85 erkek dedi. Sağlıklı olsun daa🙏🏻♥️🥰🧿
Çok şükür🙏🏻
Yaa maşallah ne güzel canım gözün aydın😍 ne kdar sürdü canım odada kalma süreniz

Yaa maşallah ne güzel canım gözün aydın😍 ne kdar sürdü canım odada kalma süreniz
En uzun bu sefer baktı ultrasonla canım 10 15 dk inceledi bebişi doktor.
Çok şükür kuzum sağol🙏🏻 Darısı sana ve Fly3646 Fly3646 kuzuma olsun güzel haberlerinizi bekliyorum sizin de kızlar.

Kızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun🙏🏻
bacaklarını gösterirken arasında bişe gördüm, erkek mi yoksa doğru mu gördüm dedim, %85 erkek dedi. Sağlıklı olsun daa🙏🏻♥️🥰🧿
Çok şükür🙏🏻
Oyyy ben sana dedim erkekse gösterir diye kuzum benim erkek 12de göstermişti çünkü 😍😍 herşeyin yolunda olmasına çok sevindim zaten ense ve burun kemiği iyiyse ikilinde iyi gelecektir 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım 😘 yaa bu arada doğuma ne kadar az kalmış Aslı ikili teste gidiyorum dediğin zamanları hatırlıyorum zaman ne hızlı geçiyor böyle😍
Sorma kuzum valla ilk testimi attığım bile dün gibi 🙏🏻🙏🏻 Darısı başınıza çok çabuk rahatçana geçirirsiniz inşallh 🙏🏻❤️

Oyyy ben sana dedim erkekse gösterir diye kuzum benim erkek 12de göstermişti çünkü 😍😍 herşeyin yolunda olmasına çok sevindim zaten ense ve burun kemiği iyiyse ikilinde iyi gelecektir 🙏🏻

Sorma kuzum valla ilk testimi attığım bile dün gibi 🙏🏻🙏🏻 Darısı başınıza çok çabuk rahatçana geçirirsiniz inşallh 🙏🏻❤️
Çok sağol canım benim🙏🏻 Rahatladık bugün şükürler olsun🥰
İnşallah kan sonuçları da iyi gelir dediğin gibi🙏🏻

İnşallah canım benim baksana sen de 16 haftalık olmuşsun zaman çok hızlı🥰

Oh aman iyi iyi kuzum artık gelsin kilolar 😅

Evet kuzum Allah’a şükür güzel anabileceğim bir hamilelik dönemim var dediğin gibi inşallah sonu da güzel olsun 🙏🏻🙏🏻
Aynen kuzum bende sabırsızlanıyorum Allahım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🥰

Çok şükür🙏🏻
Canım çok sevindim hersey çok şükür yolunda maşallah sağlıkla gelsin paşamız 🤲🤲💕

Çiçeklerim gündüz fırsat bulamadım yazmaya sabah transfer e gidiyorum 3.gun 1.kalite beklediğim umduğum gibi dedi doktorum 7 buçuk gibi transfer olacağım inşallah dua edin nolur diğer yumurtada 5.gune giderse dondurulcak şu an 2 si transfer olcak🤲
Canım Gözünaydin çok sevindim. Hayirlisi ile bebislerini al gel 🙏🏻💕

En uzun bu sefer baktı ultrasonla canım 10 15 dk inceledi bebişi doktor.
Çok şükür kuzum sağol🙏🏻 Darısı sana ve Fly3646 Fly3646 kuzuma olsun güzel haberlerinizi bekliyorum sizin de kızlar.
Cuma gidiyorum ben de inşallah canım meraklar içerisindeyim 😍😍

İnşallah canım benim 😍😘

Çiçeklerim gündüz fırsat bulamadım yazmaya sabah transfer e gidiyorum 3.gun 1.kalite beklediğim umduğum gibi dedi doktorum 7 buçuk gibi transfer olacağım inşallah dua edin nolur diğer yumurtada 5.gune giderse dondurulcak şu an 2 si transfer olcak🤲
Canım sanırım transfer olmuştur, sağlıkla tutunsunlar inşallah benim de 3.gün embriyosuydu ❤️

Canım Gözünaydin çok sevindim. Hayirlisi ile bebislerini al gel 🙏🏻💕
Çok şükür güzel geçti dedi doktorum 2 gün istirahat verdi sonra yavaş hareketlerle baslayabilirsin normal hayatına dedi ama annemdeyim bu süreçte annem hiç bişey yaptırmaz tabi de 😂 12 gün de neler yasayacgiz gorcez ☺️

X