Evet canım zaman geçiyor şükür bugünleride gördük. Valla uyku olayını çözemedim ya uyuyamıyorum uyusam kısa aralıklarla uyaniyorum. Hadi söyle deliksiz bir uyku niyetiyle yatıyorum ama dalamıyorumGünaydın kızlarGüzel bi hafta olsun inşallah
Aslimuu93 ayy inanamıyorum ya ne kaldı şurada daha dün gibi her şey çok heyecanlıyım. Çok iyi süreç geçirdin kuzum ikiz olarak doğumda sonrası da kolay olsun inşallah.
Fly3646 Kriel ya siz de büyüdünüz valahi. Olay hamile kalana kadarmış bence sonrası akıyo bi şekilde ayrıca ben de hiç uyuyamıyorum hep uyuyacaksın diyolardı güya yalan önceden 11 e kadar uyurdum
B Beklenenmucizemgeldi hayırlısı olsun canım, en zoru bitti inşallah
Çok geçmiş olsun sana da canım bir daha yaşamayalım inşallahcanım bende 1 gün kaldım kanama oldu . ama cokd egildi .
ben bugğn tam 8. haftayım . yarın 8+1
doktor düşük tehlikesi var sürekli yatıcaksın dedi.
Canım benimki çok kötüydü yaSelam herkeseeczhnm @tugce9192 kızlar geçmiş olsun hastaneye yatacak kadar mı kanamanız oldu inşallah iyisinizdir şimdi. Bol dinlenin en yakın zamanda geçer inşallah riskleriniz
Kuzum çok şükür şimdi iyiyim ama çok büyük bir korku yaşadıkGeçmiş olsun kuzum iyi misinforumda gezinirken şimdi bu yazdığını gördüm. Umarım her şey yolundadır
İnşalllahhh kuzumGünaydın kızlarGüzel bi hafta olsun inşallah
Aslimuu93 ayy inanamıyorum ya ne kaldı şurada daha dün gibi her şey çok heyecanlıyım. Çok iyi süreç geçirdin kuzum ikiz olarak doğumda sonrası da kolay olsun inşallah.
Fly3646 Kriel ya siz de büyüdünüz valahi. Olay hamile kalana kadarmış bence sonrası akıyo bi şekilde ayrıca ben de hiç uyuyamıyorum hep uyuyacaksın diyolardı güya yalan önceden 11 e kadar uyurdum
Bide severim ilaç iğne sormaHayırlısı olsun canım insallahh hepsi döllenir. Malesef o ilaçlar bitmiyor hamile kalsanda hep devambir kaç güne ağrıların geçer ve rahatlamış olursun. Taze transfer mi olacaksın 3. Gün emrbiyosu mu 5.gun emrbiyosu mu olacak
Çok teşekkür ederim inşallah tek duam o şu an emeklerimiz in boşa gitmemesi için 3.veya 5.gun olucam kuzumGünaydın kızlar
eczhnm canım iyi olmana sevindim, tabiki ne büyük bir korku yaşamışsınız hastanede kalarak iyi yapmışsın. Bir daha yaşamazsın umarım
B Beklenenmucizemgeldi canım hadi geçmiş olsun ilk aşamayı atlattın. İnşallah 4 ü de seninle kalsınlarAnladığım kadarıyla taze transfer olacaksın yoksa bu kadar ilacı hemen vermezlerdi dimi
Aynen baban güzel demiş geliyoo hobiler
İnsanın içinden herşeyleri almak geliyo di miKızlar peki bebek için bişeyler almaya ne zaman başlayacaksınız? ben sabırsızlanıyorum bişeyler almak istiyorum ama bir yandan da kendimi tutuyorum çünkü daha çok erkeeenn
Yaa o telefon başında beklemeler en heyecanlı, stresli zamanlar. İnşallah her çalan telefonda güzel haberler alırsın canımGünaydin güzeller dun toplandi yumurtalar Çok şükür iyiyim ağlayarak uyansamda anestezi den moral bozmak yok 4 yumurta toplanmış doktorum eşime öyle demiş bakalım ne olacak o 4 yumurta inşallah bisiler olur dün ağrım vardı akşama kadar dinlendim akşamda erken yattım sabah erken uyandigimdan yorgun düşüp bı sürü ilaç var progestan prednol prolutan estrofem folik zaten kullaniyodum oksapar zitromax bakalım ne sonuçlar alcaz aramalarını bekliyorum dünden beri gözüm telefonda
Büyüyoruz gerçekten ya geriye bakınca baya baya geçiyo zamanGünaydın kızlarGüzel bi hafta olsun inşallah
Tekrar çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun sana da canım bir daha yaşamayalım inşallah
Canım benimki çok kötüydü yagece kırmızı kanamayla gittik, doktor baktı Bebek iyiydi ama ne olacağını bekleyip göreceğiz dedi, proluton yaptılar. Sabaha kadar kanama devam etti bilmiyorsun ki bebek düştü mü duruyor mu, hiç uyumadık ölüm gibi bir geceydi. Sabah 10 gibi ancak kahverengiye döndü Ultrasonda da bebek iyiydi ama yine de bir gece daha kaldım. Allah kimseye yaşatmasın çok teşekkür ediyorum
Az önce aradı doktorum 4 yumurta nin 3 u döllenmiş yarın tekrar konuşuruz dedi iyiydi dedi inşallah olur dua edin kizlar elim ayağıma dolandı telefondan beri yaYaa o telefon başında beklemeler en heyecanlı, stresli zamanlar. İnşallah her çalan telefonda güzel haberler alırsın canım
İnşallah hep güzel haberler alırızYaa o telefon başında beklemeler en heyecanlı, stresli zamanlar. İnşallah her çalan telefonda güzel haberler alırsın canım
Tahmin edebiliyorumKuzum çok şükür şimdi iyiyim ama çok büyük bir korku yaşadıkşimdi dinleniyorum evde
Sen nasılsın tedavin ne durumda
Çok şükür kuzum 3ü sağlıkla devam etsin inşallahAz önce aradı doktorum 4 yumurta nin 3 u döllenmiş yarın tekrar konuşuruz dedi iyiydi dedi inşallah olur dua edin kizlar elim ayağıma dolandı telefondan beri ya
Çok şükür kuzu 3 aylık oldun bile bakAynen baban güzel demiş geliyoo hobileruyanıp uyanıp uyuyorum bölük bölük uykular. Ama yine buna şükür
Maşallah canım inşallah 3üde devam ederAz önce aradı doktorum 4 yumurta nin 3 u döllenmiş yarın tekrar konuşuruz dedi iyiydi dedi inşallah olur dua edin kizlar elim ayağıma dolandı telefondan beri ya
Yaa çok tatlısınız