Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

@tugce9192 sen ne kadarlık oldun canım iyi msiiniz
Ben iki günü hastanede geçirdim kanamam oldu çok ama çok şükür iyi bebek
Geçmiş olsun kuzum iyi misin forumda gezinirken şimdi bu yazdığını gördüm. Umarım her şey yolundadır

Kızlar peki bebek için bişeyler almaya ne zaman başlayacaksınız? ben sabırsızlanıyorum bişeyler almak istiyorum ama bir yandan da kendimi tutuyorum çünkü daha çok erkeeenn

Kızlar merhaba .Transferin 21.günü iki kese gördük.Biri 8 küsur milim olarak yolksac var.Ama sorun şu ki kese kötü bir yerde tüplerin uzantılarına çok yakın , büyüdükçe Rahime inmesi lazımmis.Birazda şekli bozuk dedi ama belli olmaz dedi.Diger kesem de 6 mm e yakın karından baktığı için yolk saç yoktu daha .O kesenin yeri çok güzel, şekli çok iyi dedi.Bana hem keseler kucuk geldi ,hem yerinin kötü olması ve şekli düzensiz gibi deyince morali bozuk baya . Salı tekrardan kontrolüm var ,kese tüpler e yakın olduğu için riskli biraz.Ama doktor ağrın Yok, kanama lekelenme yok bu çok iyi diyor ,rahim kalınlığı da iyi baya .Ama ben umutsuzluğa kapıldım kaç gündür,

Kızlar peki bebek için bişeyler almaya ne zaman başlayacaksınız? ben sabırsızlanıyorum bişeyler almak istiyorum ama bir yandan da kendimi tutuyorum çünkü daha çok erkeeenn
Daha erken bencede canım. Ben bir şey almadım sadece bir yakınımdan hastane çıkışı hediye geldi benden daha sabirsizlr var belki tek tük beğenilen bir şey alınır ama 5 6 aydan sonra almayı düşünüyorum ben.

Canım geçmiş olsun. İnsallahh diğer kese de kardeşinin yanına gelir. Umutsuz olma gün doğmadan neler doğar. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın hayırlı haber alirisn inşallah

Canım geçmiş olsun. İnsallahh diğer kese de kardeşinin yanına gelir. Umutsuz olma gün doğmadan neler doğar. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın hayırlı haber alirisn inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim kafam çok karışık inşallah gittiğimde büyuümüş okurlar ve yerine yerleşir inşallah

Günaydin güzeller dun toplandi yumurtalar Çok şükür iyiyim ağlayarak uyansamda anestezi den moral bozmak yok 4 yumurta toplanmış doktorum eşime öyle demiş bakalım ne olacak o 4 yumurta inşallah bisiler olur dün ağrım vardı akşama kadar dinlendim akşamda erken yattım sabah erken uyandigimdan yorgun düşüp bı sürü ilaç var progestan prednol prolutan estrofem folik zaten kullaniyodum oksapar zitromax bakalım ne sonuçlar alcaz aramalarını bekliyorum dünden beri gözüm telefonda

Günaydın kızlar Güzel bi hafta olsun inşallah
Aslimuu93 ayy inanamıyorum ya ne kaldı şurada daha dün gibi her şey çok heyecanlıyım. Çok iyi süreç geçirdin kuzum ikiz olarak doğumda sonrası da kolay olsun inşallah.
Fly3646 Kriel ya siz de büyüdünüz valahi. Olay hamile kalana kadarmış bence sonrası akıyo bi şekilde ayrıca ben de hiç uyuyamıyorum hep uyuyacaksın diyolardı güya yalan önceden 11 e kadar uyurdum
B Beklenenmucizemgeldi hayırlısı olsun canım, en zoru bitti inşallah

En zoru transfer ve 12 gün benim gözümde ya bekletirken de 12 gün aneztezi verseler keşke

Hayırlısı olsun canım insallahh hepsi döllenir. Malesef o ilaçlar bitmiyor hamile kalsanda hep devam bir kaç güne ağrıların geçer ve rahatlamış olursun. Taze transfer mi olacaksın 3. Gün emrbiyosu mu 5.gun emrbiyosu mu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…