Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

canım cok cok sevindim . bende bugün kontrole gittim . kalp atışından sonra estrofemi kesti doktor sende de kesti mi?
bir de kaç mm cıktı bebek . crl olarak ?
Hayirlisi olsun canım seninde. Mm yazmıyor bu defa canım alttan baktı o yüzden çok uzun tutmadı. Benim ilaclarm aynen devam canım kesilmedi

Saol canım sen nasılsın operasyondan sonra iyi misjn adet ne zman olacaksın
Yaa hiç sorma bir hafta geçti hala adet olmadım normal mi bilmiyorum biz de bugün köye geldik yollarda ve buradaki telaşla geçti mesajlara bakamadım. Nasıl geçti bugün kontrol duydunuz mu canım

Yaa hiç sorma bir hafta geçti hala adet olmadım normal mi bilmiyorum biz de bugün köye geldik yollarda ve buradaki telaşla geçti mesajlara bakamadım. Nasıl geçti bugün kontrol duydunuz mu canım
Yaşadigin operasyondan dolayı gecikme olmuştur canım. İnsallahh bir an evvel gelir ve rahatlarsın. Evet biz bugün kontrole gittik şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlısını

Pıt pıt Rabbim sağlıkla huzurla bir hamilelik nasip etsin inşallah

2020 yi 2 asilama 2 tüp bebek 1 dış gebelik Allah nasip ederse bir de bebis ile kapatıyorum 2021 hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk getirsin. Anne adayları sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım. Anne olmak isteyen arkadaşlarım Rabbim ennn yakın zamanda güzel haber almayı nasip etsin

Kızlaarr 2021 yılı hepimize sağlık, mutluluk ve bebişerimizi getirsin inşallah

En çok sevindiğim de üçümüzün de gebe kalmasıydı canım kızlar İnşallah 2021 de de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Cevap yazmakta geçiktiğim için özür dilerim. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Teste son 2 gün heyecandan ölücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…