Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Oh çok şükür canım benim Kanama alanı oluyor biliyorsun takma hiç progestan kullanıyorsun zaten bol bol istirahat et
Progestani bol bol kullaniyorum korktum biraz ama insallah kanama yaşamadan kendi geçer. Önemli olsa doktor üzerinde dururdu herhlde

Geldim kızlar şükür kalp atışını duyduk. Kesenin altında kanama alanı oluşmuş dikkat et dedi doktor.
Canim çok sevindim kalp atışını duyduğunuza
Kanama alanında ciddi sorun olsaydı doktor zaten gerekeni söylerdi endiselenme bol bol dinlen bidaha ne zaman kontrol hayırlısıyla Sağlıkla gelsin inşallah

Canim çok sevindim kalp atışını duyduğunuza
Kanama alanında ciddi sorun olsaydı doktor zaten gerekeni söylerdi endiselenme bol bol dinlen bidaha ne zaman kontrol hayırlısıyla Sağlıkla gelsin inşallah
Saol canım insallahh geçer bir dahaki kontrol 2 hafta sonra insallahh sana da nasip olsun kap atışını duymak

Geldim kızlar şükür kalp atışını duyduk. Kesenin altında kanama alanı oluşmuş dikkat et dedi doktor.
Çok şükür canım oh duydun sağlıkla bebişinin kalbini
Çok oluyo kanama alanı kendi kendine geçiyo, senin de geçecektir. Progesterona ve dinlenmelere devam kuzum.

İyi yapıyosun canım. Ben de bugün 10+1 im, iyiyiz çok şükür 12. Haftada bnm kontrol heyecanla bekliyorum bugünlermize çok şükür
Yarın güzel haberler duyarsın sen de inşallah
Gittim bugün doktora canım, kollarını ve bacaklarını hareket ettirdiğini gördük ahh kalbim
Beni de o civarlarda çağırdı ikili test için bakalım bir de artık ultrasonlar daha uzun sürecek detaylı olacak dedi seninki de öyle olacak o zaman

Oy maşallah kuzucuğa
12. Hafta ultrasonu daha uzun olcak ense kalınlığı, burun kemiği vs bakılcak. Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah çok heyecanlı

canım cok cok sevindim . bende bugün kontrole gittim . kalp atışından sonra estrofemi kesti doktor sende de kesti mi?
bir de kaç mm cıktı bebek . crl olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…