Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh çok şükür canım benim Kanama alanı oluyor biliyorsun takma hiç progestan kullanıyorsun zaten bol bol istirahat etGeldim kızlar şükür kalp atışını duyduk. Kesenin altında kanama alanı oluşmuş dikkat et dedi doktor.
Progestani bol bol kullaniyorum korktum biraz ama insallah kanama yaşamadan kendi geçer. Önemli olsa doktor üzerinde dururdu herhldeOh çok şükür canım benim Kanama alanı oluyor biliyorsun takma hiç progestan kullanıyorsun zaten bol bol istirahat et
Yaa çok sevindim canım. Kanama alanını dert ertme, bol bol dinlen ilaçta kullanıyosun zaten Allah ın izniyleGeldim kızlar şükür kalp atışını duyduk. Kesenin altında kanama alanı oluşmuş dikkat et dedi doktor.
Saol canım insallahh o da geçer bir dahaki kontrole şükür bugünümüzeYaa çok sevindim canım. Kanama alanını dert ertme, bol bol dinlen ilaçta kullanıyosun zaten Allah ın izniyle
Kanaman da olmadı zaten ilk lekelerden sonra kuzum Allah’ın izniyle kaybolur o kendiliğindenProgestani bol bol kullaniyorum korktum biraz ama insallah kanama yaşamadan kendi geçer. Önemli olsa doktor üzerinde dururdu herhlde
Canim çok sevindim kalp atışını duyduğunuzaGeldim kızlar şükür kalp atışını duyduk. Kesenin altında kanama alanı oluşmuş dikkat et dedi doktor.
Saol canım insallahh geçer bir dahaki kontrol 2 hafta sonra insallahh sana da nasip olsun kap atışını duymakCanim çok sevindim kalp atışını duyduğunuza
Kanama alanında ciddi sorun olsaydı doktor zaten gerekeni söylerdi endiselenme bol bol dinlen bidaha ne zaman kontrol hayırlısıyla Sağlıkla gelsin inşallah
Amin canim inşallah zaman hiç geçmiyor salı gününü iple çekiyorumSaol canım insallahh geçer bir dahaki kontrol 2 hafta sonra insallahh sana da nasip olsun kap atışını duymak
Ben 5 haftalık iken kese 7 haftalık iken kalp atışı duydum canım. Erkendir senin icindeAmin canim inşallah zaman hiç geçmiyor salı gününü iple çekiyorum
Kalp atışı için erken sanirim benim dimi
Hayırlısı inşallah bakalımBen 5 haftalık iken kese 7 haftalık iken kalp atışı duydum canım. Erkendir senin icinde
Çok şükür canım oh duydun sağlıkla bebişinin kalbiniGeldim kızlar şükür kalp atışını duyduk. Kesenin altında kanama alanı oluşmuş dikkat et dedi doktor.
Hamilelik takvimini yesinlerBen 5 haftalık iken kese 7 haftalık iken kalp atışı duydum canım. Erkendir senin icinde
Hamilelik takvimini yesinler
Kalp atışını duyunca artık yapabilirim dedimFly3646 oy oy takvimi şimdi gördüm ben de
Gittim bugün doktora canım, kollarını ve bacaklarını hareket ettirdiğini gördük ahh kalbimİyi yapıyosun canım. Ben de bugün 10+1 im, iyiyiz çok şükür 12. Haftada bnm kontrol heyecanla bekliyorum bugünlermize çok şükür
Yarın güzel haberler duyarsın sen de inşallah
Vuhuuu çok yakışmış canımKalp atışını duyunca artık yapabilirim dedim
Oy maşallah kuzucuğaGittim bugün doktora canım, kollarını ve bacaklarını hareket ettirdiğini gördük ahh kalbim
Beni de o civarlarda çağırdı ikili test için bakalım bir de artık ultrasonlar daha uzun sürecek detaylı olacak dedi seninki de öyle olacak o zaman
canım cok cok sevindim . bende bugün kontrole gittim . kalp atışından sonra estrofemi kesti doktor sende de kesti mi?Geldim kızlar şükür kalp atışını duyduk. Kesenin altında kanama alanı oluşmuş dikkat et dedi doktor.