Ayy maşallah çok güzel olmuş sağlıkla gelsinler canimOdaları da tam anlamıyla bitti teyzeleri şimdi sıra onlarda
Canım çok sağol inşallah kuzumAyy maşallah çok güzel olmuş sağlıkla gelsinler canim
Benden istemedi canım. 12. Haftada ense kalınlığı burun kemiği bakcaz dedi. 12 ocakta kontrolum.Yarın doktor kontrolüm varDr benden zeka testi istedi 2 tüp kan alıcaz cinsiyeti de öğrenicez dedi. Nipty testi yapılacak galiba. Aranızda yaptıran var mı? Düşük yapanlar ve tüp bebeklerde isteniyormuş internette öyle okudum
Evet gen testinde çıkıyormuş. Tabi ki testi cinsiyeti öğrenmek için değil hastalıkları var mı diye istiyor ama kromozomlardan onu da öğrenmiş olucaz. Bu test ikili test değil dedi. Belki sizlerden de istenmiştir diye sormak istedim. Benim düşüğüm olmuştu.Benden istemedi canım. 12. Haftada ense kalınlığı burun kemiği bakcaz dedi. 12 ocakta kontrolum.
Cinsiyete kan tahlili ile mi bakacaklar o kısmı anlamadım.
Güzel haberler alırsın inşallah
Benim ikiz diye istemişlerdi ikili üçlü testler doğru sonuç vermiyor diye. Ama biz yaptırmadıkYarın doktor kontrolüm varDr benden zeka testi istedi 2 tüp kan alıcaz cinsiyeti de öğrenicez dedi. Nipty testi yapılacak galiba. Aranızda yaptıran var mı? Düşük yapanlar ve tüp bebeklerde isteniyormuş internette öyle okudum
Bi anda aniden fırlayıp düşebiliyor canım aylık baktırsan iyi olur tiroid çok önemli çünküKızlar geçen tsh 2.8 çıkmıştı doktor Bir daha yaptr ona göre ilaç yazalım dedi. 2.5 altında ise ilaç kullanma gerek yok demişti. Benim 2.4 çıkmış sınırda. Şimdilik ilaca gerek yok sanırım ama galiba sık baktırmak gerekiyor çok değişken olabiliyor.
Aynen canım ara ara baktiricam bende. Sınırda çünkü her an artabilir.Bi anda aniden fırlayıp düşebiliyor canım aylık baktırsan iyi olur tiroid çok önemli çünkü
Canım aynı benim de 2,5 gibi bişe çıkmıştı kullandıgım ilaçla, aynen devam et dedi. Seninki de ilaç gerektircek yükseklite değil bence de.Kızlar geçen tsh 2.8 çıkmıştı doktor Bir daha yaptr ona göre ilaç yazalım dedi. 2.5 altında ise ilaç kullanma gerek yok demişti. Benim 2.4 çıkmış sınırda. Şimdilik ilaca gerek yok sanırım ama galiba sık baktırmak gerekiyor çok değişken olabiliyor.
Sağol canım sana da mutlu yıllarCanlar iyi akşamlar
Öncellikle hepinize mutlu yıllar dilerim 2021 bütün dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olsunBu arada ne zamandır yazamadım ailem geldi yılbaşı için iş güç koşuşturma derken telefonu elime alamadım geçen perşembe doktora gittim üç tane sağda bir tane solda folikül kisti var dedi. Bunlar gerilerse Ocak sonuna doğru transfer sürecini başlatırız dedi. Bir tane iğne yaptılar göbeğimden baskılayıcı iğneymiş ama akla zarar bir iğneydi çok büyük ve yakıcıydı. Duphaston diye bir ilaç verdi 5 gün kullan dedi bir de folik asit verdi. Adetin 3. Günü gel dedi. Ben pek bir şey anlamadım ama hayırlısı bakalım vardır doktorun bir bildiği
Sağol canım sana da mutlu yıllarİnşallah bebişine kavuşursun bu yıl
Kistler çoğu zaman kayboluyo kendi kendine, inşallah seninkiler de gider de transferin yapılır.
Baskılayıcı iğne bana da yapılmıştı ama ince minik bişeydi, lucrindi adı.
Adetin 3. Günü git bakalım ne dicek doktor,