Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yarın doktor kontrolüm var Dr benden zeka testi istedi 2 tüp kan alıcaz cinsiyeti de öğrenicez dedi. Nipty testi yapılacak galiba. Aranızda yaptıran var mı? Düşük yapanlar ve tüp bebeklerde isteniyormuş internette öyle okudum

Benden istemedi canım. 12. Haftada ense kalınlığı burun kemiği bakcaz dedi. 12 ocakta kontrolum.
Cinsiyete kan tahlili ile mi bakacaklar o kısmı anlamadım.
Güzel haberler alırsın inşallah

Benden istemedi canım. 12. Haftada ense kalınlığı burun kemiği bakcaz dedi. 12 ocakta kontrolum.
Cinsiyete kan tahlili ile mi bakacaklar o kısmı anlamadım.
Güzel haberler alırsın inşallah
Evet gen testinde çıkıyormuş. Tabi ki testi cinsiyeti öğrenmek için değil hastalıkları var mı diye istiyor ama kromozomlardan onu da öğrenmiş olucaz. Bu test ikili test değil dedi. Belki sizlerden de istenmiştir diye sormak istedim. Benim düşüğüm olmuştu.

Benim ikiz diye istemişlerdi ikili üçlü testler doğru sonuç vermiyor diye. Ama biz yaptırmadık

Kızlar geçen tsh 2.8 çıkmıştı doktor Bir daha yaptr ona göre ilaç yazalım dedi. 2.5 altında ise ilaç kullanma gerek yok demişti. Benim 2.4 çıkmış sınırda. Şimdilik ilaca gerek yok sanırım ama galiba sık baktırmak gerekiyor çok değişken olabiliyor.

Bi anda aniden fırlayıp düşebiliyor canım aylık baktırsan iyi olur tiroid çok önemli çünkü

Canım aynı benim de 2,5 gibi bişe çıkmıştı kullandıgım ilaçla, aynen devam et dedi. Seninki de ilaç gerektircek yükseklite değil bence de.
her ay tsh baktırmaya devam etcez.
çarşamba günü randevu aldım ben de bütün değerlerime baktırcam yine bi, 1 ayı geçti cünkü en son baktıralı.

Canlar iyi akşamlar
Öncellikle hepinize mutlu yıllar dilerim 2021 bütün dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olsun Bu arada ne zamandır yazamadım ailem geldi yılbaşı için iş güç koşuşturma derken telefonu elime alamadım geçen perşembe doktora gittim üç tane sağda bir tane solda folikül kisti var dedi. Bunlar gerilerse Ocak sonuna doğru transfer sürecini başlatırız dedi. Bir tane iğne yaptılar göbeğimden baskılayıcı iğneymiş ama akla zarar bir iğneydi çok büyük ve yakıcıydı. Duphaston diye bir ilaç verdi 5 gün kullan dedi bir de folik asit verdi. Adetin 3. Günü gel dedi. Ben pek bir şey anlamadım ama hayırlısı bakalım vardır doktorun bir bildiği

Sağol canım sana da mutlu yıllar İnşallah bebişine kavuşursun bu yıl
Kistler çoğu zaman kayboluyo kendi kendine, inşallah seninkiler de gider de transferin yapılır.
Baskılayıcı iğne bana da yapılmıştı ama ince minik bişeydi, lucrindi adı.
Adetin 3. Günü git bakalım ne dicek doktor, hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…