Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım ilaç almakla iyi yapmışın eğer bu kadar kötü isen bünye daha zayıf düşer. Bebeğe bir şey olmaz depodan besleniyor ama sen güçsüz kalırsın. Gerçekten çok zor senin kadar kötü değilim ama bende yemek yiyemiyorum iştahsızlık var özellikle akşam yemeği yiyemiyorum. Aç dursam midem tuhaf Bi şeyler ysem yine midem kötü oluyor

Günaydın kızlarr Yine uykusuz geceler başladı ama bu sefer ciddi ciddi 1-2 saat uyuyabiliyorum inanılmaz baskı yapıyorlar ve sürekli düşünsenize çişiniz var gibi uyuyabilir mi
Canım Allahh yardım etsin az kaldı artık. Uykusuzluk da sürekli wc ye gitme durumuda kötü. Büyüdüler artık baya

Günaydın kızlarr Yine uykusuz geceler başladı ama bu sefer ciddi ciddi 1-2 saat uyuyabiliyorum inanılmaz baskı yapıyorlar ve sürekli düşünsenize çişiniz var gibi uyuyabilir mi
Oy canım benim ya sona yaklaşınca en zor zamanlar di mi, bi de ikizler.. Kucagına alacağın günleri hayal edip sabret kuzum.

Canım Allahh yardım etsin az kaldı artık. Uykusuzluk da sürekli wc ye gitme durumuda kötü. Büyüdüler artık baya
Sağol kuzum vallahi şimdiden uykusuzluğa alıştım zombi gibiyim bugün
Oy canım benim ya sona yaklaşınca en zor zamanlar di mi, bi de ikizler.. Kucagına alacağın günleri hayal edip sabret kuzum.
Öyle yapıyorum kuzum Diyorum en azından gelseler de fiziken yorulsam yine uykusuz kalsam ama kokularını içime çekince geçse

İyisin di mi kuzu herşey yolundadır umarım çoktandır göremedik seni
Kuzum gündüz çalışıyorum akşamları da telefonu çok elime almamaya çabalıyorum zarar vermesin diye bebek şuanda iyi görünüyor yarın yine kontrolüm var 9+5 bugün. Seninle neredeyse aynı gibiydik, sen nasılsın bebek iyi mi

İyi yapıyosun canım. Ben de bugün 10+1 im, iyiyiz çok şükür 12. Haftada bnm kontrol heyecanla bekliyorum bugünlermize çok şükür
Yarın güzel haberler duyarsın sen de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…