Canım ilaç almakla iyi yapmışın eğer bu kadar kötü isen bünye daha zayıf düşer. Bebeğe bir şey olmaz depodan besleniyor ama sen güçsüz kalırsın. Gerçekten çok zor senin kadar kötü değilim ama bende yemek yiyemiyorum iştahsızlık var özellikle akşam yemeği yiyemiyorum. Aç dursam midem tuhaf Bi şeyler ysem yine midem kötü oluyorKızlarcım nasılsınız?Ben bi 10 gündür mide bulantısı öğürme ile savaş halindeydim.1 bardak suyla koca günü geçiriyordum doktora yazdım bir ilaç önerdi.Dün gece içtim bugün ilk kez bir şeyler yedim keyifle gözümü açtım yemin ederimİlaca hemen sarılmak istemedim ama dayanacak gücüm kalmamıştı.
Canım Allahh yardım etsin az kaldı artık. Uykusuzluk da sürekli wc ye gitme durumuda kötü. Büyüdüler artık bayaGünaydın kızlarrYine uykusuz geceler başladı ama bu sefer ciddi ciddi 1-2 saat uyuyabiliyorum inanılmaz baskı yapıyorlar ve sürekli düşünsenize çişiniz var gibi uyuyabilir mi
Oy canım benim ya sona yaklaşınca en zor zamanlar di mi, bi de ikizler.. Kucagına alacağın günleri hayal edip sabret kuzum.Günaydın kızlarrYine uykusuz geceler başladı ama bu sefer ciddi ciddi 1-2 saat uyuyabiliyorum inanılmaz baskı yapıyorlar ve sürekli düşünsenize çişiniz var gibi uyuyabilir mi
Sağol kuzum vallahi şimdiden uykusuzluğa alıştım zombi gibiyim bugünCanım Allahh yardım etsin az kaldı artık. Uykusuzluk da sürekli wc ye gitme durumuda kötü. Büyüdüler artık baya
Öyle yapıyorum kuzumOy canım benim ya sona yaklaşınca en zor zamanlar di mi, bi de ikizler.. Kucagına alacağın günleri hayal edip sabret kuzum.
Kuzum gündüz çalışıyorum akşamları da telefonu çok elime almamaya çabalıyorum zarar vermesin diyeİyisin di mi kuzu herşey yolundadır umarımçoktandır göremedik seni
İyi yapıyosun canım. Ben de bugün 10+1 im, iyiyiz çok şükür 12. Haftada bnm kontrol heyecanla bekliyorumKuzum gündüz çalışıyorum akşamları da telefonu çok elime almamaya çabalıyorum zarar vermesin diyebebek şuanda iyi görünüyor yarın yine kontrolüm var 9+5 bugün. Seninle neredeyse aynı gibiydik, sen nasılsın bebek iyi mi
İşte idrar hissinden pek sızamıyorum canımAslimuu93 yaa uykusuzluk şimdiden başladı desene Ama 2-3 saat çok az değil mi yaa nasıl dayanıyorsun bi koltuğa sızıverdiğin olmuyor mu
Zor olur annesiiiiŞimdi söyleyin bana sabah olur mu
Olcak olcakkŞimdi söyleyin bana sabah olur mu
Zor olur annesiiiiÇok güzel bir duygu inşallah pıt pıtları duyacaksın kuzum eşine söyle video çeksin
Saolun kızlar insallahh sağ salim duyarız heyecan başladı bir anda bendeOlcak olcakkçok heyecanlıı o pıtpıtları duymak, sağlıkla duyarsın inşallah canım benim
Heyecandan uyuyamasan da bir bakmışsın sabah olmuşSaolun kızlar insallahh sağ salim duyarız heyecan başladı bir anda bende
Saol canımHeyecandan uyuyamasan da bir bakmışsın sabah olmuşhayırlı Güzel haberleeke inşallah canım