- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
Sağol fulyam yaza senin de hazırlıkları göreceğiz inşallahBayıldımmmmm sağlıkla gelsinler anneleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol fulyam yaza senin de hazırlıkları göreceğiz inşallahBayıldımmmmm sağlıkla gelsinler anneleri
Teşekkür ederiz inşallah hepimizÇok güzel bir oda olmuş içinde neşeyle oynadıkları günleri görün inşallah
Sağol kuzumCoook güzel olmuş canım ya harikaaa
Aslım çok güzel olmuşOdaları da tam anlamıyla bitti teyzeleri şimdi sıra onlarda
Kuzummm Çok sağol inşallahAslım çok güzel olmuş
En güzel, en mutlu günlerinizi geçirin bu güzel odada inşallah canım
Çok güzel olmuş bayıldım . Sağlıkla, sıhhatle bu güzel odada büyümeleri dileğiyleOdaları da tam anlamıyla bitti teyzeleri şimdi sıra onlarda
Ayy inşallah kızın olur o zamanAslimuu93 yaa bayıldım çok güzel olmuş renk tonları da çok tatlı Ve eğer kızım olursa ben de defne koymak istiyorum o yüzden bi kere daha sevdim
Teşekkür ederim inşallahÇok güzel olmuş bayıldım . Sağlıkla, sıhhatle bu güzel odada büyümeleri dileğiyle
Eee ocaktayiz zaten bir şey kalmadı o zaman son haftalar kavuşmayaTünaydın kızlar doktordaydık yine yazamadım Doktora ortalama sordum doğumu şubatı görmeyiz dedi
Öyle heralde kuzum heyecanlandım bugünEee ocaktayiz zaten bir şey kalmadı o zaman son haftalar kavuşmaya
Yaa çok heyecanlı ne kaldı şuradaTünaydın kızlar doktordaydık yine yazamadım Doktora ortalama sordum doğumu şubatı görmeyiz dedi
Ayy okurken bile heyecanlandım büyük buluşmaya bişe kalmadıTünaydın kızlar doktordaydık yine yazamadım Doktora ortalama sordum doğumu şubatı görmeyiz dedi
Öyle çok şiddetli olmadı benim, ilaç kullanmadım hiç kuzum. Doktoruna sor istersen. İnşallah hafifler rahatlarsınKızlar yiyebildigim iki lokma yemek ama onuda midem hazmetmiyor. Bunu yaşayaniniz var mı. Gaviscon hamilelikte içilir diye biliyorum kullanan var mı
Ben kullanıyorum sürekli kuzumKızlar yiyebildigim iki lokma yemek ama onuda midem hazmetmiyor. Bunu yaşayaniniz var mı. Gaviscon hamilelikte içilir diye biliyorum kullanan var mı
Öyle valla canımAyy okurken bile heyecanlandım büyük buluşmaya bişe kalmadı