Gözünaydin canımKızlar haftaya sali 5 ocak ilk ultrason inşallah
Sağol canim Allah razı olsunGözünaydin canım
Canım inşallah dua eden dilinden yüreğinden Allah razı olsunCanımm en kısa zamanda darısı sana olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
çok şükür bu zorluklara bile şükrediyo insan
Maşallah üçü de döllenmiş çok şükür, annelerini bekliyolarCanım inşallah dua eden dilinden yüreğinden Allah razı olsun3 yumurta toplandı üçü de döllenmiş 3.gün embriyosu olarak donduruldu şükürler olsun Doktorum perşembe günü göreyim seni dedi bakalım ne diyecek sanırım ilaç falan verir Bu arada transfer öncesi özellikle bir beslenme şekliniz varmıydı yani özellikle tükettiğiniz bir besin çay falan? Ya ben ne yapacağımı şaşırdım şimdi ne olacak ne yapacağım diye geziniyorum öyle
Oyy gözün aydın canımKızlar haftaya sali 5 ocak ilk ultrason inşallah
Canım beklenen adet tarihim 8-9 Ocak gibiMaşallah üçü de döllenmiş çok şükür, annelerini bekliyolar
Perşembe git bakalım ne dicek doktorun, sıradaki adet tarihin ne zaman o adetle başlicak mı tedavin?
Transfer öncesi protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım, meyveni sebzeni bolbol ye, çiğ kuruyemişlerden atıştır gün içinde. Ben çay sevmiyorum da, kahveyi transfer gününe kadar içmiştim. Sonra içmedim.
8 ocağa birşey kalmadı çok heyecanlıCanım beklenen adet tarihim 8-9 Ocak gibiPerşembe günü belli olacak dediğin gibi nasıl bir yol izleyecek. Ya inan dediğin hepsi tedaviye başladığımız 3-4 aydır dikkat ediyorum kahve çay yok hayatımda artık ama yalan yok kahveyi çok özlüyorum ya canım nar suyu havuç falan yeme diyenler de var ye diyenler de. Bu konu hakkında bildiğiniz bir şey var mı?
Nar suyu rahim kalinlastiriyor canım. Arada icebilriisn ama düzenli her gün içme. Doktorun sana rahim kalinlassin diye ilaç vericek zaten. Eğer kan sulandırıcı iğne basliyacaksa transferden sonra nar suyu içme onunda kani sulandrmaa etkisi var. Havuç suyu icebilriisn tranfser sonrası da devam edebilirisn sakıncası yok. Avakado yiyebilirsin.kabak çekirdeği badem ceviz ve kabiz olmamak için lifli gidalar tüketCanım beklenen adet tarihim 8-9 Ocak gibiPerşembe günü belli olacak dediğin gibi nasıl bir yol izleyecek. Ya inan dediğin hepsi tedaviye başladığımız 3-4 aydır dikkat ediyorum kahve çay yok hayatımda artık ama yalan yok kahveyi çok özlüyorum ya canım nar suyu havuç falan yeme diyenler de var ye diyenler de. Bu konu hakkında bildiğiniz bir şey var mı?
MerhabaKızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Canım tedavin hayırlı olsun. Rabbim güzel haber almayı nasip etsin. Kaçıncı gün emrbiyosu 3. Gün mü 5.gun muMerhaba
Ben 44 yaşındayım daha doğrusu 45 yaşına 2 ayım kaldı. Yeni evlendik 2 ay denedik olmadı. Sonra dedik tüp bebek deneyelim. İlk defa deniyoruz çok heyacanlı ve çok acemiyiz. Neyse ilk muayene, tahliller sonuç bende ve eşimde hiç sorun yok. Başladık tedaviye 8 yumurta oluştu çok heyecanlandık. Toplama günü geldi gittik narkozdan çıkar çıkmaz ilk sorduğum kaç yumurta oldu, 4 dediler çok şaşırdım. Kendime gelir gelmez sordum. Toplamadan önce 3 tanesi çatlamış, biride toplama sırasında çatlamış, dedim her işte bir hayır vardır. Sonra embriyoların biri ilk günü gitti, bir taneside gelişimi uygun olmadığı için gitti, kaldı iki embriyo, 1 tanesi 2. Kalite, 1 taneside 4 kalite, ve Allah’ın izniyle 2 minnoşta 23 Aralık’ta transfer edildi, şimdi 2 Ocağı bekliyoruz. Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Amin. İyi dileklerin için teşekkürlerCanım tedavin hayırlı olsun. Rabbim güzel haber almayı nasip etsin. Kaçıncı gün emrbiyosu 3. Gün mü 5.gun mu
Hayırlı olsun tedavin canımMerhaba
Ben 44 yaşındayım daha doğrusu 45 yaşına 2 ayım kaldı. Yeni evlendik 2 ay denedik olmadı. Sonra dedik tüp bebek deneyelim. İlk defa deniyoruz çok heyacanlı ve çok acemiyiz. Neyse ilk muayene, tahliller sonuç bende ve eşimde hiç sorun yok. Başladık tedaviye 8 yumurta oluştu çok heyecanlandık. Toplama günü geldi gittik narkozdan çıkar çıkmaz ilk sorduğum kaç yumurta oldu, 4 dediler çok şaşırdım. Kendime gelir gelmez sordum. Toplamadan önce 3 tanesi çatlamış, biride toplama sırasında çatlamış, dedim her işte bir hayır vardır. Sonra embriyoların biri ilk günü gitti, bir taneside gelişimi uygun olmadığı için gitti, kaldı iki embriyo, 1 tanesi 2. Kalite, 1 taneside 4 kalite, ve Allah’ın izniyle 2 minnoşta 23 Aralık’ta transfer edildi, şimdi 2 Ocağı bekliyoruz. Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Canım teşekkür ederim yaaaNar suyu rahim kalinlastiriyor canım. Arada icebilriisn ama düzenli her gün içme. Doktorun sana rahim kalinlassin diye ilaç vericek zaten. Eğer kan sulandırıcı iğne basliyacaksa transferden sonra nar suyu içme onunda kani sulandrmaa etkisi var. Havuç suyu icebilriisn tranfser sonrası da devam edebilirisn sakıncası yok. Avakado yiyebilirsin.kabak çekirdeği badem ceviz ve kabiz olmamak için lifli gidalar tüket
Nar suyu rahim kalinlastiriyor canım. Arada icebilriisn ama düzenli her gün içme. Doktorun sana rahim kalinlassin diye ilaç vericek zaten. Eğer kan sulandırıcı iğne basliyacaksa transferden sonra nar suyu içme onunda kani sulandrmaa etkisi var. Havuç suyu icebilriisn tranfser sonrası da devam edebilirisn sakıncası yok. Avakado yiyebilirsin.kabak çekirdeği badem ceviz ve kabiz olmamak içi
Canım çok teşekkür ederim dediğin gibi doktorun ne diyeceğini ne ilaç vereceğini beklemek en doğrusu ve aynen heyecandan duramıyorum ki8 ocağa birşey kalmadı çok heyecanlı
Arada 1 fincan kahveni iç çok canın isteyince bişe olmaz canım.
Ben içiyodum transferden sonra bir gün nar bir gün havuç suyu. Ama sen yine de doktoruna danış. İnşallah güzel bi süreç geçirirsin, pozitif haberi verirsin bizlere
Süreç çok heyecanlı, biz de her doktor çıkışı hemen paylaşıyoruz burda gelişmeleri hepCanım teşekkür ederim yaaaPerşembe günü bakalım ne diyecek doktorum ne ilaç verecek ne yapacak sizlerle her adımı paylaşmak için can atıyorum o kadar iyi ki geldiniz ki bana
Canım hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsunMerhaba