Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım masallahh daha güzel devam etsin insallahh benim perşembe günü randevum

Oh kuzum tadını çıkar rahat zamanlarının
Bazen iyi oluyorum bazen mide bulantıları oluyo kuzum. Buna şükür

Kızlar tiroid değerim bir ay önce 2.8 di .Eutryx 25 kullanıyorUm.Bugün 2.6 çıktı .düşüş yavaş mı acaba ?Hemşeieye yazdım nasıl diye ilacınıza devam edin , endokrinle görüşebilirsiniz dedi

Canım ben 50 lik ilaç kullanıyorum son tahlilde 2,5 çıktı. Aynı şekilde devam edin ilacınıza dedi kadın doğum doktorum. Endokrine yönlendircek kadar yüksek bi değer çıkmamış senin de ama sen bilirsin.

Anladım canım.Diğer sonuca göre tekrar doktorumla konuşurum .Haftaya ultrasona gittiğimizde tekrar söylerim bakalım .

İyiyiz kuzum ağırlaşmaktan yavaş yavaş yapıyorum herşeyi 2.trimesterın keyfini cıkar o kadar diyorum sana Odaları geçen hafta geldi kokusu çıksın diye bekliyoruz yarın öbür gün silip yerleştiricez inşallah Bir yandan da hastane çantası hazırlıyorum öyle geçiyor günler Senin nasıl geçti detaylı?

Kızlarcım nasılsınız?Ben bi 10 gündür mide bulantısı öğürme ile savaş halindeydim.1 bardak suyla koca günü geçiriyordum doktora yazdım bir ilaç önerdi.Dün gece içtim bugün ilk kez bir şeyler yedim keyifle gözümü açtım yemin ederim İlaca hemen sarılmak istemedim ama dayanacak gücüm kalmamıştı.

Canım allah kolaylık versin onkadar kötü haldeysen ilaç kullanmak sana çok iyi gelir İyi yapmışsın. En kısa zamanda atlat inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…