Nası gidiyoo kuzu, sen ve bebiş iyisiniz di miGünaydın kızlaaar
Oh kuzum tadını çıkar rahat zamanlarının
Kalp atışını duy bi hayırlısıyla sen de canım rahatlarsınCanım masallahh daha güzel devam etsin insallahhbenim perşembe günü randevum
Aynen canım insallahh az kaldıKalp atışını duy bi hayırlısıyla sen de canım rahatlarsınbenim randevu 2 hafta sonra iple çekiyorum inşallah güzel haberler alalım hep
Tv karşısına yat uzan dinlen canımmAynen canım insallahh az kaldıenerjim dusuk ama hasta gibi geziyorum hep
Ben de çoğunlukla yatıyorum ama hasta gibi olmak hoşuma gitmiyor bide karnımı doyursamTv karşısına yat uzan dinlen canımmBen de öyle yapıyorum.
Masallahh canım güzel değerin haftaya kese görürsünKızlar merhaba 12.gün değerim 925 çıktı
İnşallah canım .2 gün sonra tekrar test istediler artışa bakmak için .Masallahh canım güzel değerin haftaya kese görürsün
Maşallah canım sağlıkla katlanarak artsın inşallahKızlar merhaba 12.gün değerim 925 çıktı
Canım ben 50 lik ilaç kullanıyorum son tahlilde 2,5 çıktı. Aynı şekilde devam edin ilacınıza dedi kadın doğum doktorum. Endokrine yönlendircek kadar yüksek bi değer çıkmamış senin de ama sen bilirsin.Kızlar tiroid değerim bir ay önce 2.8 di .Eutryx 25 kullanıyorUm.Bugün 2.6 çıktı .düşüş yavaş mı acaba ?Hemşeieye yazdım nasıl diye ilacınıza devam edin , endokrinle görüşebilirsiniz dedi
Anladım canım.Diğer sonuca göre tekrar doktorumla konuşurum .Haftaya ultrasona gittiğimizde tekrar söylerim bakalım .Canım ben 50 lik ilaç kullanıyorum son tahlilde 2,5 çıktı. Aynı şekilde devam edin ilacınıza dedi kadın doğum doktorum. Endokrine yönlendircek kadar yüksek bi değer çıkmamış senin de ama sen bilirsin.
Bence de canım gidince kendi doktorunla konuş o sana söyler nasıl devam edeceğini.Anladım canım.Diğer sonuca göre tekrar doktorumla konuşurum .Haftaya ultrasona gittiğimizde tekrar söylerim bakalım .
İyiyiz kuzum ağırlaşmaktan yavaş yavaş yapıyorum herşeyi
Canım allah kolaylık versin onkadar kötü haldeysen ilaç kullanmak sana çok iyi gelirKızlarcım nasılsınız?Ben bi 10 gündür mide bulantısı öğürme ile savaş halindeydim.1 bardak suyla koca günü geçiriyordum doktora yazdım bir ilaç önerdi.Dün gece içtim bugün ilk kez bir şeyler yedim keyifle gözümü açtım yemin ederimİlaca hemen sarılmak istemedim ama dayanacak gücüm kalmamıştı.