Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yatıp uzandım şimdi canım, belki geçer diye.
2 gün iyi oluyosam 2 gün böyleyim.
bebişler iyi olsun da idare ediyoruz
Hep uzanmakla geçiyor. Halsizlik olunca çıkıp yürümeye de hal kalmıyor. Igne oluyorum diye her gün evden çıkıyorum Allahtan aynen önemli olan bebisler zaten

Hep uzanmakla geçiyor. Halsizlik olunca çıkıp yürümeye de hal kalmıyor. Igne oluyorum diye her gün evden çıkıyorum Allahtan aynen önemli olan bebisler zaten
Yarın ilaçları bırakıyorum kuzum ben
aylardır sabah öğle akşam öyle alışmışım ki, şimdi ilaçsız sağlıkla devam eder inşallah
Başlarda leke kanama olunca, porgesteron fitili 12. Haftaya kadar kullan her ihtmale karşı dedi bi ona devam edicem 2 hafta daha. Bidaha leke fln olmadıkça iğne de vurdurma artık dedi.
Bugünlere çok şükür ya

Günaydın canlar tatlı hamişlerimiz tecrübe etmesem de empati kurarak diyebilirim ki zor ama geçici olduğunu bildiğimiz bir süreç sabrınız dirayetiniz bol olsun sizler ne yollardan geçtiniz size koymaz bu sıkıntılar Valla ben sizleri okudukça moral buluyorum mutlu oluyorum tabi sıkıntınızdan değil bebişleriniz için

Ayyy ne güzel ya. Ben artık unutuyorum ilaç içmeyi ya bu ara aklım yerinde değil benim için daha erken ilaç bırakmak ama gidince sorucam bende

Embriyolrdan haber var mı canım

eczhnm canım hiç sesin çıkmıyor nasılsın iyi misin?
Canım çok şükür iyiyim ama tabi bulantı halsizlik falan tüm hamilelerimizde olduğu gibi bende de var o yüzden çok giremiyorum topiğe anca işlerimi yetiştiriyorum. Arada girip okumaya çalışıyorum ama vakit yetmiyor sen nasılsın

Canımm en kısa zamanda darısı sana olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
çok şükür bu zorluklara bile şükrediyo insan

Tünaydın Kriel yaa ilaçları bırakmanın mutluluğu Ben biraz rahatlarsın en azından ilaç içmek bile mideyi bunaltabiliyor. Ssevincli canım doktorun sana ne gün gel diyecek bakalım
Canım ilaçları bırakacağım günlere gelmek hayal gibiydi bnm için de ama çok şükür zaman geçiyor ya Kaç aylardır her yanım ilaçtı. İnşallah bundan sonrası daha rahat geçer

İyisin di mi kuzu herşey yolundadır umarım çoktandır göremedik seni

Tünaydın Kriel yaa ilaçları bırakmanın mutluluğu Ben biraz rahatlarsın en azından ilaç içmek bile mideyi bunaltabiliyor. Ssevincli canım doktorun sana ne gün gel diyecek bakalım
Kese görmek için gün verir artık
Şimdi sırada kese görmek var sonra da kalp atışı Hayırılısı ile sağlıkla inşallah canım
Kızlar haftaya sali 5 ocak ilk ultrason inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…