Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sağolun kızlar bugün cidden bir değişik hissettim artık çok yakın doğum sağlıkla doğurayım da size tecrübelerimi aktarayım sonra peşimden gelin inşallah
İnşallah kuzum Gerçekten baya yaklaştın ay dün gibi yeni hamile zamanların
son zamanların bolboll yat dinlen uyu

Kızlar yemek yiyemiyorum ya aç geziyorum. Aşırı bir isteksizlik var yemeğe karşı aklıma gelince bile kötü oluyorum Tansiyonum düşüyor. Kahvalti bir parça ama akşam yemeği iskence gibi. Hasta gibi yatıyorum

Ben de öyleydim kuzum 1 haftadır fln azcık daha iyiyim. Canım bişe yemek istemeyince peynirli makarna yapıorum yanına ayran o ikili her türlü yeniyo zorlayarak.
Aç kalmamaya çalış canım zorla kendini.

Ben de öyleydim kuzum 1 haftadır fln azcık daha iyiyim. Canım bişe yemek istemeyince peynirli makarna yapıorum yanına ayran o ikili her türlü yeniyo zorlayarak.
Aç kalmamaya çalış canım zorla kendini.
Makarnayı normalde çok severim ama aklıma bile gelmiyor. Akşam yemeği menüsünde 3 bardak tuzlu ayran vardı zorluyorum kuzum ama inan zorlayınca daha kötü oluyorum. Bi de şimdi bol su içmeye çalışıyorum ya anlık midemi dolduruyor canım istemiyor sonra karnım acıkıyor. Bakalım ne zman doyucaz bide midemde gaz oluyor çok fazla

İnşallah kuzum Gerçekten baya yaklaştın ay dün gibi yeni hamile zamanların
son zamanların bolboll yat dinlen uyu
Öyle yapıyorum kuzum
Aman kusman olmasın da miden almasın birşey fulyam

Peynir ekmek falan en rahat ne yiyebiliosan 2 lokma da olsa ye canım. Hızlı kilo verme gibi bi durum olmadıkça çok sorun değil. Geçici bi süreç bu da zaten.

biz bugün patates salatalsı ile kek yaptım akşam yamegine . midem hiç bişi almıyor.
su bile içerken midem bulanıyor hiç kusmıyorum ama ögürüyorum

biz bugün patates salatalsı ile kek yaptım akşam yamegine . midem hiç bişi almıyor.
su bile içerken midem bulanıyor hiç kusmıyorum ama ögürüyorum
Malesef bende var canım. Resmen açım aklıma yemek gelince kötü oluyorum. Gittim az önce yarim ekmeğe çikolata sürdüm yedim rahatladım

Arkadaşlar merhaba size bişey danışcam 3. Gün embriyosu çift embriyo bugün 9. Günüm beta 3.17 geldi normal test günüme üç gün var başına gelen oldu mu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…