İnşallah kuzumSağolun kızlar bugün cidden bir değişik hissettim artık çok yakın doğum sağlıkla doğurayım da size tecrübelerimi aktarayım sonra peşimden gelin inşallah
Ben de öyleydim kuzum 1 haftadır fln azcık daha iyiyim. Canım bişe yemek istemeyince peynirli makarna yapıorum yanına ayran o ikili her türlü yeniyo zorlayarak.Kızlar yemek yiyemiyorum ya aç geziyorum. Aşırı bir isteksizlik var yemeğe karşı aklıma gelince bile kötü oluyorum Tansiyonum düşüyor. Kahvalti bir parça ama akşam yemeği iskence gibi. Hasta gibi yatıyorum
Makarnayı normalde çok severim ama aklıma bile gelmiyor. Akşam yemeği menüsünde 3 bardak tuzlu ayran vardıBen de öyleydim kuzum 1 haftadır fln azcık daha iyiyim. Canım bişe yemek istemeyince peynirli makarna yapıorum yanına ayran o ikili her türlü yeniyo zorlayarak.
Aç kalmamaya çalış canım zorla kendini.
Öyle yapıyorum kuzumİnşallah kuzumGerçekten baya yaklaştın ay dün gibi yeni hamile zamanların
son zamanların bolboll yat dinlen uyu
Aman kusman olmasın da miden almasın birşey fulyamKızlar yemek yiyemiyorum ya aç geziyorum. Aşırı bir isteksizlik var yemeğe karşı aklıma gelince bile kötü oluyorum Tansiyonum düşüyor. Kahvalti bir parça ama akşam yemeği iskence gibi. Hasta gibi yatıyorum
Aynen canım kusmak daha beter ya. Bu halimede şükürÖyle yapıyorum kuzum
Aman kusman olmasın da miden almasın birşey fulyam
Peynir ekmek falan en rahat ne yiyebiliosan 2 lokma da olsa ye canım. Hızlı kilo verme gibi bi durum olmadıkça çok sorun değil. Geçici bi süreç bu da zaten.Makarnayı normalde çok severim ama aklıma bile gelmiyor. Akşam yemeği menüsünde 3 bardak tuzlu ayran vardızorluyorum kuzum ama inan zorlayınca daha kötü oluyorum. Bi de şimdi bol su içmeye çalışıyorum ya anlık midemi dolduruyor canım istemiyor sonra karnım acıkıyor. Bakalım ne zman doyucaz bide midemde gaz oluyor çok fazla
Evet ya inşallah kusmadan atlatırız bu günleri. Halsizlik bulantı hali fln yine buna şükür.Aynen canım kusmak daha beter ya. Bu halimede şükür
Malesef bende var canım. Resmen açım aklıma yemek gelince kötü oluyorum. Gittim az önce yarim ekmeğe çikolata sürdüm yedim rahatladımbiz bugün patates salatalsı ile kek yaptım akşam yamegine . midem hiç bişi almıyor.
su bile içerken midem bulanıyor hiç kusmıyorum ama ögürüyorum
ben bildigim ruh gibyim . ilk gebeligi ögrendigim hafta modum cok iyiydi. şimdi resmen yaşayan ölü gibiyim. :)Malesef bende var canım. Resmen açım aklıma yemek gelince kötü oluyorum. Gittim az önce yarim ekmeğe çikolata sürdüm yedim rahatladım
Darısı başına en yakın zaman daGünaydınhamişler allah kolaylık versin size açlık mide bulantısı yemek isteyip yiyemem en kısa sürede normal e dönün inşallah