Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde öyle canım. Sabah ogurtu sürdü Bi süre. İki lokma yedim anca gitmiyor fazlasıGünaydın kızlar
Zorla kahvaltı yaptım, midem bi hoş bugün yine..
Yatıp uzandım şimdi canım, belki geçer diye.Benımde öyle canım. Sabah ogurtu sürdü Bi süre. İki lokma yedim anca gitmiyor fazlası
Hep uzanmakla geçiyor. Halsizlik olunca çıkıp yürümeye de hal kalmıyor. Igne oluyorum diye her gün evden çıkıyorum Allahtan aynen önemli olan bebisler zatenYatıp uzandım şimdi canım, belki geçer diye.
2 gün iyi oluyosam 2 gün böyleyim.
bebişler iyi olsun da idare ediyoruz
Yarın ilaçları bırakıyorum kuzum benHep uzanmakla geçiyor. Halsizlik olunca çıkıp yürümeye de hal kalmıyor. Igne oluyorum diye her gün evden çıkıyorum Allahtan aynen önemli olan bebisler zaten
Günaydın kızlar
Zorla kahvaltı yaptım, midem bi hoş bugün yine..
Oyy geçecek bugünler de kızlar sonra mide yanmaları başlayacak o daha fenaBenımde öyle canım. Sabah ogurtu sürdü Bi süre. İki lokma yedim anca gitmiyor fazlası
Kese görmek için gün verir artıkKızlar günaydın kan sonucum 613,6 çıktı
14.günüm doktora yolladım bakalım ne dicek
Ayyy ne güzel ya. Ben artık unutuyorum ilaç içmeyi ya bu ara aklım yerinde değil benim için daha erken ilaç bırakmak ama gidince sorucam bendeYarın ilaçları bırakıyorum kuzum ben
aylardır sabah öğle akşam öyle alışmışım ki, şimdi ilaçsız sağlıkla devam eder inşallah
Başlarda leke kanama olunca, porgesteron fitili 12. Haftaya kadar kullan her ihtmale karşı dedi bi ona devam edicem 2 hafta daha. Bidaha leke fln olmadıkça iğne de vurdurma artık dedi.
Bugünlere çok şükür ya
Embriyolrdan haber var mı canımGünaydın canlar tatlı hamişlerimiz tecrübe etmesem de empati kurarak diyebilirim ki zor ama geçici olduğunu bildiğimiz bir süreç sabrınız dirayetiniz bol olsun sizler ne yollardan geçtiniz size koymaz bu sıkıntılar Valla ben sizleri okudukça moral buluyorum mutlu oluyorum tabi sıkıntınızdan değil bebişleriniz için
Şimdi sırada kese görmek var sonra da kalp atışı Hayırılısı ile sağlıkla inşallah canımKızlar günaydın kan sonucum 613,6 çıktı
14.günüm doktora yolladım bakalım ne dicek
Sabretcez artık kuzum öyle böyle geçiyo günlerOyy geçecek bugünler de kızlar sonra mide yanmaları başlayacak o daha fena
Canım çok şükür iyiyim ama tabi bulantı halsizlik falan tüm hamilelerimizde olduğu gibi bende de var o yüzden çok giremiyorum topiğe anca işlerimi yetiştiriyorum. Arada girip okumaya çalışıyorum ama vakit yetmiyor sen nasılsıneczhnm canım hiç sesin çıkmıyor nasılsın iyi misin?
Canımm en kısa zamanda darısı sana olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canlar tatlı hamişlerimiz tecrübe etmesem de empati kurarak diyebilirim ki zor ama geçici olduğunu bildiğimiz bir süreç sabrınız dirayetiniz bol olsun sizler ne yollardan geçtiniz size koymaz bu sıkıntılar Valla ben sizleri okudukça moral buluyorum mutlu oluyorum tabi sıkıntınızdan değil bebişleriniz için
Canım ilaçları bırakacağım günlere gelmek hayal gibiydi bnm için de ama çok şükür zaman geçiyor ya Kaç aylardır her yanım ilaçtı. İnşallah bundan sonrası daha rahat geçer
Alarmını kur canım aksatma ilaçları. Sor bakalım kimisi 10. Hafta kimisi 12. Hafta bıraktırıyor.Ayyy ne güzel ya. Ben artık unutuyorum ilaç içmeyi ya bu ara aklım yerinde değil benim için daha erken ilaç bırakmak ama gidince sorucam bende
İyisin di mi kuzu herşey yolundadır umarım çoktandır göremedik seniCanım çok şükür iyiyim ama tabi bulantı halsizlik falan tüm hamilelerimizde olduğu gibi bende de var o yüzden çok giremiyorum topiğe anca işlerimi yetiştiriyorum. Arada girip okumaya çalışıyorum ama vakit yetmiyor sen nasılsın
Kese görmek için gün verir artık
Kızlar haftaya sali 5 ocak ilk ultrason inşallahŞimdi sırada kese görmek var sonra da kalp atışı Hayırılısı ile sağlıkla inşallah canım