Daha baya bi zamanı var geçmesine o zaman alışalım bulantılaraa. Neyse ki aşırı değil buna şükürBence ilaçlarında etkisi varvücut bi yerden sonra bulantıya alışıyo 16,haftaya kadar yemek yapamadım ahahahha
Kusmam aşırı olmadı ama bulantım oldu . Valahi geçeli 3 hafta falan oldu ama unuttum gitti gibiayva , naneli sakız, sade makarna , yogurt bana üyi geliyodu
Canım Maskoyu bilirsin yakın sana orda görmüştüm ilk. Sonra Eyüp taraflarında Modesa Mobilyacılar Çarşısı var ay oraya bi gittim resmen 5-6 bin TL farketti maskoyla oraya bakabilirsin :)En güzelini yapmışsın canım ben de öyle yapacam inşnerde yaptırıyosun yakın bi yer mi ben de bakıyorum öyle model vs
Amin canim geldik bekliyoruz heyecan tavan
Maşallaaah çok güzelKızlar sonucum 1128 çıkmış
Canım doktoruma msj attim bakalım ne zman dönerMaşallaaah çok güzelkese görmeye ne zaman gidiyosun kuzum iki kese görürsen hiç şaşırmicam
Ya doktorum cuma çağırıyo diyince de mi vermiyolarr, neyse sabreder beklersin kuzum. Bugün kaçıncı gün değerindi?Doktorum dönüş yaptı cuma çağırdı ama randevu yok pazartesiye buldum 2 gün daha sabrederiz artık
Yok kuzum randevu dolu. Normal sıra ile gireriz ama sabah 7 de orda olup çok bekliyoruz o yüzden pazarwsti gideyim dedim hem garanti olsun kese görmekYa doktorum cuma çağırıyo diyince de mi vermiyolarr, neyse sabreder beklersin kuzum. Bugün kaçıncı gün değerindi?
Hayırli haberlerle gel canımBiz de doktora gidiyoruz teyzeleri ilk defa nstye gireceğiz bakalım gizli sancı vs var mı
Hadi bakalımBiz de doktora gidiyoruz teyzeleri ilk defa nstye gireceğiz bakalım gizli sancı vs var mı
Saol kuzum yaa insallahhGeliyor ikiz kuşlar