Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

huzun kovan kusu Fly3646 Kriel kızlar çoK teşekkür ederim daha iyiyim şükür Bazı aksilikler yaşadım hastanede falan ama daha iyiyim şimdi. Ya ben sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum hatta diğer arkadaşlarıma da.. yumurta kalitesi için tüp bebek öncesi ve sürecinde kullandığınız vitamin takviyeleri nelerdi bir dahaki için şimdiden kullanmak istiyorum da

Canım ben özel vitamin kullanmadim yumurtalar da sorun yoktu ama beslenmeme dikkat ettim özellikle kefir tükettim zeytinyağına incir koyup yedim. Imprly ve inofolic duyduklarım. Birde yumurtalar icin yürüyüş ve bol su içmek onemli. D vitaminine baktr mutlaka. Nasipse ne zman basliyacaksn tedaviye

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim zaten bugun çok duygusalim gözyaşım pıt valla
Nasipse 9bucukta merkezde olucaz
Ayyy bende transfer olunca ağlamıştım masada. Gerçekten çok duygusal bir süreç kap gel bebisi senin iicn gün sayıcaz transfer anı bol dua et canım ya varıs ya evvel de

Ben ikiz olursa park yatak alırım heralde ya ; ) puset almadın miiiigg
Ben de ilk park yatak düşündüm hatta ikisine bir tane al diyen bile oldu. 3 aydan sonra ikisi yatamaz diye düşündüm. Ee odalarını da yapacağım için 2 tane park yatak da baya yer kaplayacaktı. Sallanan beşik aldım 6 ay sonra odalarına geçirmeyi planlıyorum inşallah Maxi cosi nin 2 tane pusetini aldım, 1 yaşına kadar hem Puset hem de oto koltuğu olarak kullanılıyormuş bir taşta iki kuş olsun dedim

hımm ben oda yapma konusunda tereddütüm var . yapılan odada mak kac yasa kadar yatabilecek diye ?
park yatakla oda yapabilirim ben
sonra büyünce normal oda takımı düşünüyorum bunlar içşn cok erken kafam dagılsın diye düşünüyorum :):)

İyi yapıyorsun canım insanın kafası dağılıyor :) Ya şöyle ben normal karyola almadım resmi olsa atardım gelsin gösteririm 10 yaşına kadar yatabilecekleri tarzda yaptırıyorum mesela bebek karyolaları 140 filan oluyor boyu benimkilerin 170. E normal genç odası da 90-190 benimkiler 80-170 tam arada :)

Bencede en güzeli canım. Sonuçta bir yığın para veriliyor ve hemen eskiyen bir şey değil. Ne kadar uzun kullanırsa o kadar iyi

Aslım şöyle 6. 7. Aylara geleyim de sağlıklaa, alınacaklarla ilgili sana soracağım çok şey olacak

Kızlar ya bilmiyorum daha erken mi de benim sürekli midem bulanıyor,aynı ilaçları kullanıyorum ilaçlardan değildir diye düşünüyorum ne yersem yarım saate başlıyor.Bir de bir çatal alıp doyuyorum.Bu benim için imkansız bir şey Sizde de oldu mu 5.hafta bu şeyler?5.hafta da ne komik çok minik geldi bir an gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…