Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar ya bilmiyorum daha erken mi de benim sürekli midem bulanıyor,aynı ilaçları kullanıyorum ilaçlardan değildir diye düşünüyorum ne yersem yarım saate başlıyor.Bir de bir çatal alıp doyuyorum.Bu benim için imkansız bir şey 😅Sizde de oldu mu 5.hafta bu şeyler?5.hafta da ne komik çok minik geldi bir an gözüme 🤗
Benim ki daha komik o zaman çünkü senden sonra transfer oldum. Benimde bulanıyor 😂😂😂

Kızlar ya bilmiyorum daha erken mi de benim sürekli midem bulanıyor,aynı ilaçları kullanıyorum ilaçlardan değildir diye düşünüyorum ne yersem yarım saate başlıyor.Bir de bir çatal alıp doyuyorum.Bu benim için imkansız bir şey 😅Sizde de oldu mu 5.hafta bu şeyler?5.hafta da ne komik çok minik geldi bir an gözüme 🤗
Bana da oluyodu ilaçlardan mı psikolojik mi bebişten mi bilmiyorum ama 7. Haftada daha bi hissediliyo bulantı.
Ama hiç bi çatal alıp bırakmadım zorladım yedim bitirdim ztn kilo da alıyorum gibi şimdiden. Hep evde olmaktan oluyo şuanki kilo.

Bana da oluyodu ilaçlardan mı psikolojik mi bebişten mi bilmiyorum ama 7. Haftada daha bi hissediliyo bulantı.
Ama hiç bi çatal alıp bırakmadım zorladım yedim bitirdim ztn kilo da alıyorum gibi şimdiden. Hep evde olmaktan oluyo şuanki kilo.
😏çatal alıp doyuyorum dedim bırakmak mı seni çılgın elbette yiyorum😂o tabak bitecek arkamdan ağlasın mı 😜

Ohh ye ye yarasın bebişe şifa olsun🙏🏻
Bu saatlerde özelliklee mideniz kazınmaya başlıyo muu kızlar😍
Cıks. Islak kek yaptım ama nasıl güzel çöl gibi değil baya ıslak tarifi merak edilecek cins😁neyse az önce biraz yiyeceğim bir çılgınlık yapıp dedim.Gittim başına elimde tabak döndüm.Onu bile çekmedi canım.Sanırım senin haftalarda benim başlar gece kazınmaları 😎

Cıks. Islak kek yaptım ama nasıl güzel çöl gibi değil baya ıslak tarifi merak edilecek cins😁neyse az önce biraz yiyeceğim bir çılgınlık yapıp dedim.Gittim başına elimde tabak döndüm.Onu bile çekmedi canım.Sanırım senin haftalarda benim başlar gece kazınmaları 😎
Kekler börekler pastalar yapmıyorum işte yapsam çok yerim ☺️
ben de zorluyorum kendimi yemek için normalde ama 2 gündür geceleri acıkıyorum. Masum çubuk krakerden 2 3 tane attım ağzımaa napim🤷🏻‍♀️

Benımde yemek yedikten sonra midem kalkıyor 😂

Bencede en güzeli canım. Sonuçta bir yığın para veriliyor ve hemen eskiyen bir şey değil. Ne kadar uzun kullanırsa o kadar iyi :süslü:
Ben de öyle düşündüm kuzum yazık günah sonra 2 sene kullanacak çöpe. Ee oda yapmasam da hevesim kursağımda kalıcak dedim en iyisi böyle yapayım yatsınlar 8-10 sene sonra zaten ayrı oda isteyecekler kesin o zaman düşünürüz😂
Aslım şöyle 6. 7. Aylara geleyim de sağlıklaa, alınacaklarla ilgili sana soracağım çok şey olacak🥰🙏🏻
Ahh kuzum tabi ki 😍 Sağlıkla o günleri görelim inşallah 🙏🏻
Aslı doğum yapana kadar sormak lazım sonra bulamazsak bide iki bebe gelince 😁
Benim 3 ay zor geçecek gibi siz alışverişe başlayınca benimkiler artık biraz normale döner heralde 6 aylık olunca (inşallah aminnnn🙏🏻🙏🏻😂) 🙈

İyi yapıyorsun canım insanın kafası dağılıyor :) Ya şöyle ben normal karyola almadım resmi olsa atardım gelsin gösteririm 🤗 10 yaşına kadar yatabilecekleri tarzda yaptırıyorum mesela bebek karyolaları 140 filan oluyor boyu benimkilerin 170. E normal genç odası da 90-190 benimkiler 80-170 tam arada :)
En güzelini yapmışsın canım ben de öyle yapacam inş😂 nerde yaptırıyosun yakın bi yer mi ben de bakıyorum öyle model vs😂

Bence ilaçlarında etkisi var 😂 vücut bi yerden sonra bulantıya alışıyo 16,haftaya kadar yemek yapamadım ahahahha😂
Kusmam aşırı olmadı ama bulantım oldu . Valahi geçeli 3 hafta falan oldu ama unuttum gitti gibi😂 ayva , naneli sakız, sade makarna , yogurt bana üyi geliyodu😂

X