Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Öyleler canım kafa kafaya vermişler zaten
Kızlar çok şükür çok güzel geçti gayet iyiyim
Hadi gözün Aydın canım

Canımm öğleden sonraları uyuyorum. Bu akşam bizim gibi evden cıkmayan çok dikkat eden arkadaşlarımız geldi oturmaya. Bakamadım o yüzdenn.
İyi yapmiisniz canım arada sohbet edecek insana ihtiyaç var bizde hiç arkadaşlarımızla görüşmüyoruz çünkü hepsi evden çıkıyor bir çift hastanede çalışıyor

İyi yapmiisniz canım arada sohbet edecek insana ihtiyaç var bizde hiç arkadaşlarımızla görüşmüyoruz çünkü hepsi evden çıkıyor bir çift hastanede çalışıyor
Ne zamandır insan görmemiştim ben de iyi geldi. Bi bunlarla görüşüyoruz zaten ara ara, evden çalışıyolar, uzak oturduk yine de.
Çok asosyal yaptı, yalnızlaştırdı bu corona insanları. En kısa zamanda biter gider inşallah artık

Yaa ne kadar hasret kaldık iki insanla konuşmaya sohbet etmeye uzaktan eğitimle sürekli ders anlat bi eşimin çocuk sesleri bi benimkilerin sesleri evde çocuk sesinden başka ses yok geçen bizim de arkadaşlarımız geldi akşam üstü gitmeyin yemeğe kalın dedim yedirdim içirdim koşarak eve zor yetiştiler dokuzdan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…