- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
Evet evet 21’i PazartesiSaol kuzum yaa insallahh sen de haftaya mı gidecektin kese için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet 21’i PazartesiSaol kuzum yaa insallahh sen de haftaya mı gidecektin kese için
Ohh masallahh buyumusler nst nasıl cktiÇıktık kızlar herşey çok iyi dedi doktorumuz 1500er gram olmuşuz yine 2 hafta sonra kontrol
Rahim ağzımı filan ölçtü iyi çıkınca bu hafta girmeyelim dedi kuzum. 32de başlayacakmışız, ama artık dinlen doğumu tetikleyici şeylerden uzak dur dediOhh masallahh buyumusler nst nasıl ckti
Oohh maslalahh canım yaa bencede artık taşın ve dinlenRahim ağzımı filan ölçtü iyi çıkınca bu hafta girmeyelim dedi kuzum. 32de başlayacakmışız, ama artık dinlen doğumu tetikleyici şeylerden uzak dur dedi
Çok cokk sevindim transfer günü arkidisimmm.Kızlar sonucum 1128 çıkmış
Canım saol bakalım bende ileriye tarihe aldım garanti olsun kese için diye az daha sabredicem artıkÇok cokk sevindim transfer günü arkidisimmm.
Bende burada cumamgjnu randevu ala alacaktım. Yokmuş perşembe günü e aldimmmm
Bence senin de ikizzz gibi geliyor banaa senin artışlarının daha fazlaaa
Öyle yapacağım kuzumOohh maslalahh canım yaa bencede artık taşın ve dinlen
Yanı cuma günü gözükmese çağırmazdi dimi bana 23 u demişti tüp bebek doktorum .Canım saol bakalım bende ileriye tarihe aldım garanti olsun kese için diye az daha sabredicem artık
Oh maşallah minnoşlara çok sevindim canım herşeyin iyi olmasınaÇıktık kızlar herşey çok iyi dedi doktorumuz 1500er gram olmuşuz yine 2 hafta sonra kontrol
Canım transferin 8.gunu 72 10.gunu 260 13.gunu1128 çıktiYanı cuma günü gözükmese çağırmazdi dimi bana 23 u demişti tüp bebek doktorum .
Ama ben kendi sehrimde git cem. Eğer o gün gözükmezse 20mgun içinde bir daha ücretsiz muayene vearmis ondan perşembe karat verdim . Senin beta değerlerin gin gün kaçtı canım?
Artışların çok iyi :) masallahhhhCanım transferin 8.gunu 72 10.gunu 260 13.gunu1128 çıkti
Sağol kuzumOh maşallah minnoşlara çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına
Hadi inşallah gelsin ikizlerin sağlıklı sıhhatli maşallah artışlar çok iyi canımCanım transferin 8.gunu 72 10.gunu 260 13.gunu1128 çıkti
Canım saol en kısa zmanda sana da tedaviye başlayıp güzel. Haber almak nasip olsunFly3646 canımm maşallah ne güzel de artmış değerin İkiz veya tekiz sağlıkla seninle olsun da
Aslimuu93 oy tatlı kuşlara maşallah ne de güzel anlaşıyorlar maşallah ikisi de güzelce büyüyorlar
1 1mucize1umut canım senin en son durumun neydi yumurtaların büyümesi gelişmesi tamamlandı galiba dimi
Hadi Gözünaydin canım ne zamn test yap dedilerKızlar çok şükür çok güzel geçti gayet iyiyim
Sagol cnm allah razı olsun 26 aralık test günüm nasipseHadi Gözünaydin canım ne zamn test yap dediler
Daha erken yaparsın belkiSagol cnm allah razı olsun 26 aralık test günüm nasipse