Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Benim ki daha komik o zaman çünkü senden sonra transfer oldum. Benimde bulanıyor

Bana da oluyodu ilaçlardan mı psikolojik mi bebişten mi bilmiyorum ama 7. Haftada daha bi hissediliyo bulantı.
Ama hiç bi çatal alıp bırakmadım zorladım yedim bitirdim ztn kilo da alıyorum gibi şimdiden. Hep evde olmaktan oluyo şuanki kilo.

çatal alıp doyuyorum dedim bırakmak mı seni çılgın elbette yiyorumo tabak bitecek arkamdan ağlasın mı

Ohh ye ye yarasın bebişe şifa olsun
Bu saatlerde özelliklee mideniz kazınmaya başlıyo muu kızlar
Cıks. Islak kek yaptım ama nasıl güzel çöl gibi değil baya ıslak tarifi merak edilecek cinsneyse az önce biraz yiyeceğim bir çılgınlık yapıp dedim.Gittim başına elimde tabak döndüm.Onu bile çekmedi canım.Sanırım senin haftalarda benim başlar gece kazınmaları

Kekler börekler pastalar yapmıyorum işte yapsam çok yerim
ben de zorluyorum kendimi yemek için normalde ama 2 gündür geceleri acıkıyorum. Masum çubuk krakerden 2 3 tane attım ağzımaa napim

Benımde yemek yedikten sonra midem kalkıyor

Bencede en güzeli canım. Sonuçta bir yığın para veriliyor ve hemen eskiyen bir şey değil. Ne kadar uzun kullanırsa o kadar iyi
Ben de öyle düşündüm kuzum yazık günah sonra 2 sene kullanacak çöpe. Ee oda yapmasam da hevesim kursağımda kalıcak dedim en iyisi böyle yapayım yatsınlar 8-10 sene sonra zaten ayrı oda isteyecekler kesin o zaman düşünürüz
Aslım şöyle 6. 7. Aylara geleyim de sağlıklaa, alınacaklarla ilgili sana soracağım çok şey olacak
Ahh kuzum tabi ki Sağlıkla o günleri görelim inşallah
Aslı doğum yapana kadar sormak lazım sonra bulamazsak bide iki bebe gelince
Benim 3 ay zor geçecek gibi siz alışverişe başlayınca benimkiler artık biraz normale döner heralde 6 aylık olunca (inşallah aminnnn)

En güzelini yapmışsın canım ben de öyle yapacam inş nerde yaptırıyosun yakın bi yer mi ben de bakıyorum öyle model vs

Bence ilaçlarında etkisi var vücut bi yerden sonra bulantıya alışıyo 16,haftaya kadar yemek yapamadım ahahahha
Kusmam aşırı olmadı ama bulantım oldu . Valahi geçeli 3 hafta falan oldu ama unuttum gitti gibi ayva , naneli sakız, sade makarna , yogurt bana üyi geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…