Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bence ilaçlarında etkisi var 😂 vücut bi yerden sonra bulantıya alışıyo 16,haftaya kadar yemek yapamadım ahahahha😂
Kusmam aşırı olmadı ama bulantım oldu . Valahi geçeli 3 hafta falan oldu ama unuttum gitti gibi😂 ayva , naneli sakız, sade makarna , yogurt bana üyi geliyodu😂
Daha baya bi zamanı var geçmesine o zaman alışalım bulantılaraa. Neyse ki aşırı değil buna şükür🙏🏻 Yoğurt ve ayran mideye en iyi gelen şey bence de💕

En güzelini yapmışsın canım ben de öyle yapacam inş😂 nerde yaptırıyosun yakın bi yer mi ben de bakıyorum öyle model vs😂
Canım Maskoyu bilirsin yakın sana orda görmüştüm ilk. Sonra Eyüp taraflarında Modesa Mobilyacılar Çarşısı var ay oraya bi gittim resmen 5-6 bin TL farketti maskoyla oraya bakabilirsin :)

Ya doktorum cuma çağırıyo diyince de mi vermiyolarr, neyse sabreder beklersin kuzum. Bugün kaçıncı gün değerindi?
Yok kuzum randevu dolu. Normal sıra ile gireriz ama sabah 7 de orda olup çok bekliyoruz o yüzden pazarwsti gideyim dedim hem garanti olsun kese görmek 😁 bugün 13.gunum canım

X