Evet canım hayırlısıyla yarın büyük gün inşallahSenin yarındi dimi
Hazirola geçtim bekliyorum başlaaaDeli divane gibi şarkı söyleyesim var..
İyice sıyırıyorm
Selam
Hayrolsun da söyle tabii
Hazirola geçtim bekliyorum başlaaa
Hiç girememDeme deme hemen giresim geliyor
Aynen kuzum çok güzel uğraşlar oluyor insanın kafası dağılıyorZaten işlerimize gidebilseydik daha hızlı ve keyifli geçerdi zaman, her gün giyin çık git gel derken, ah şu corona..
Annemler olsa iyi olurdu ama onlar da canını koruma derdinde gelin diyemiyorum ileri yaştalar..
Biz de bi yandan ev bakıyoruz kuzum eğer bulursak evdi eşyaydı öyle geçer zaman bakalım hayırlısı
Canım paylaşayım tabi :) Kıyafet olarak cinsiyetleri farklı olduğu için ortak birşeyler almadım hani birtek iç zıbınları filan ortak. 2 tane hastane çıkışı aldım, biri foto çekiminde kullanılacak isimli olanlardan diğeri de normal takım ilk doğduğunda hemşirelere vermek için. Bolca alt üst takım, yalnızca alt, tulum aldım. Çorap, eldiven, şapka vs klasik şeyler aldım bolca. Annem ve diğer tanıdıklar yelek, hırka, battaniye filan ördüler :) onun dışında ben de müslin örtü ve birkaç hazır battaniye aldım. Bebek arabası olarak chicconun ohlala twin baston arabasını aldık, hem hafif hem de ileri yaşlara kadar kullansınlar diye. 2 tane oto koltuğu aldık.asliiaslii ikiziler için neler aldın bize paylşasana hem fikir olur:)
valla bende hafta içi 2-3 gün işe gidiyorum .
ama ben evde olmaktan cok öutluyummm
Yaniiiiiiiii bencede bize gülmeler yakisirrrrrrHiç giremem
Kıskananlar girsin ANACIMMMMM
Aslııı okurken yoruldum kızz ikiz demek böyle bir şeyAynen kuzum çok güzel uğraşlar oluyor insanın kafası dağılıyor
Canım paylaşayım tabi :) Kıyafet olarak cinsiyetleri farklı olduğu için ortak birşeyler almadım hani birtek iç zıbınları filan ortak. 2 tane hastane çıkışı aldım, biri foto çekiminde kullanılacak isimli olanlardan diğeri de normal takım ilk doğduğunda hemşirelere vermek için. Bolca alt üst takım, yalnızca alt, tulum aldım. Çorap, eldiven, şapka vs klasik şeyler aldım bolca. Annem ve diğer tanıdıklar yelek, hırka, battaniye filan ördüler :) onun dışında ben de müslin örtü ve birkaç hazır battaniye aldım. Bebek arabası olarak chicconun ohlala twin baston arabasını aldık, hem hafif hem de ileri yaşlara kadar kullansınlar diye. 2 tane oto koltuğu aldık.
gelelim yatma kısmına :) 2 tane sallanan beşik aldım. Odalarını da montessori tarzı sipariş ettim bakalım ne zaman yatarlarDaha gelmedi odaları gelince paylaşırım :) Onun dışında işte bakım ürünleri, banyo ürünleri havlusu vs aldım. Beşiklerinin içine de reflü yatağı aldım. Öyle kuzum :)
Yaniiiiiiiii bencede bize gülmeler yakisirrrrrr
1422,35 cıktı canım şimdi baktım e nabız dan
Ohhhh ne güzel1422,35 cıktı canım şimdi baktım e nabız dan
Ben ikiz olursa park yatak alırım heralde ya ; ) puset almadın miiiiggAynen kuzum çok güzel uğraşlar oluyor insanın kafası dağılıyor
Canım paylaşayım tabi :) Kıyafet olarak cinsiyetleri farklı olduğu için ortak birşeyler almadım hani birtek iç zıbınları filan ortak. 2 tane hastane çıkışı aldım, biri foto çekiminde kullanılacak isimli olanlardan diğeri de normal takım ilk doğduğunda hemşirelere vermek için. Bolca alt üst takım, yalnızca alt, tulum aldım. Çorap, eldiven, şapka vs klasik şeyler aldım bolca. Annem ve diğer tanıdıklar yelek, hırka, battaniye filan ördüler :) onun dışında ben de müslin örtü ve birkaç hazır battaniye aldım. Bebek arabası olarak chicconun ohlala twin baston arabasını aldık, hem hafif hem de ileri yaşlara kadar kullansınlar diye. 2 tane oto koltuğu aldık.
gelelim yatma kısmına :) 2 tane sallanan beşik aldım. Odalarını da montessori tarzı sipariş ettim bakalım ne zaman yatarlarDaha gelmedi odaları gelince paylaşırım :) Onun dışında işte bakım ürünleri, banyo ürünleri havlusu vs aldım. Beşiklerinin içine de reflü yatağı aldım. Öyle kuzum :)
Ohooo Fulya teyzesi daha saymadığım dolu şey var genel hatlarıyla bahsettimAslııı okurken yoruldum kızz ikiz demek böyle bir şey
Canım ben yaşadığım şehirde başka bir doktora git cem kendi doktorum 23 una verdi ama ona gitmicem büyük ihtimal .cuma git cem keseye yarın arayıp randevu amcam 5 hafta oluyor tam cumaOhhhh ne güzelkese için haftaya mı. Gideceksin
Ben çocuklara yer yatağı yapmaya karar verdimOhooo Fulya teyzesi daha saymadığım dolu şey var genel hatlarıyla bahsettim
Valla kredi kartım doldu taşıyorBen çocuklara yer yatağı yapmaya karar verdimpara dayanmaz yaaa yandık desene
Çok korkuyorum ama ikiz olursaOhhhh ne güzelkese için haftaya mı. Gideceksin
Canım her zamanÇok korkuyorum ama ikiz olursaaslimuu 'nin başının etini yiyip herşeyi ysorabbilirim
Benim değerim 657 den 1422 e çıkmış senin kadar çok değil belkintektir ne diyorsunCanım her zaman