Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aynen kuzum çok güzel uğraşlar oluyor insanın kafası dağılıyor
asliiaslii ikiziler için neler aldın bize paylşasana hem fikir olur:)
valla bende hafta içi 2-3 gün işe gidiyorum .
ama ben evde olmaktan cok öutluyummm
Canım paylaşayım tabi :) Kıyafet olarak cinsiyetleri farklı olduğu için ortak birşeyler almadım hani birtek iç zıbınları filan ortak. 2 tane hastane çıkışı aldım, biri foto çekiminde kullanılacak isimli olanlardan diğeri de normal takım ilk doğduğunda hemşirelere vermek için. Bolca alt üst takım, yalnızca alt, tulum aldım. Çorap, eldiven, şapka vs klasik şeyler aldım bolca. Annem ve diğer tanıdıklar yelek, hırka, battaniye filan ördüler :) onun dışında ben de müslin örtü ve birkaç hazır battaniye aldım. Bebek arabası olarak chicconun ohlala twin baston arabasını aldık, hem hafif hem de ileri yaşlara kadar kullansınlar diye. 2 tane oto koltuğu aldık.
gelelim yatma kısmına :) 2 tane sallanan beşik aldım. Odalarını da montessori tarzı sipariş ettim bakalım ne zaman yatarlar Daha gelmedi odaları gelince paylaşırım :) Onun dışında işte bakım ürünleri, banyo ürünleri havlusu vs aldım. Beşiklerinin içine de reflü yatağı aldım. Öyle kuzum :)

Aslııı okurken yoruldum kızz ikiz demek böyle bir şey

Ben ikiz olursa park yatak alırım heralde ya ; ) puset almadın miiiigg

Ben çocuklara yer yatağı yapmaya karar verdim para dayanmaz yaaa yandık desene
Valla kredi kartım doldu taşıyor Bir de şimdi taşınma masrafı çok oldu biz de. Eşime diyorum kartımı öde, ilk defa gününü geçirdik dur diyor portmantocu parasını vereyim öderim öbür hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…