- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
Betaya göre belli olmuyor demişti doktorum. Bir arkadaşın da 200 küsürden 500 olmuştu tek zannetmiştik ama ikiz olduBenim değerim 657 den 1422 e çıkmış senin kadar çok değil belkintektir ne diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Betaya göre belli olmuyor demişti doktorum. Bir arkadaşın da 200 küsürden 500 olmuştu tek zannetmiştik ama ikiz olduBenim değerim 657 den 1422 e çıkmış senin kadar çok değil belkintektir ne diyorsun
Hayırlısı olsun . 2 günlük artmışlarda 2katindan fazla olsa yeter dimi mesela benim başta 4 günlük sürede daha çok artış olmiustaBetaya göre belli olmuyor demişti doktorum. Bir arkadaşın da 200 küsürden 500 olmuştu tek zannetmiştik ama ikiz oldu
Normalde 2 gün arayla %60 artış bekleniyor zaten o yüzden değerin gayet iyiHayırlısı olsun . 2 günlük artmışlarda 2katindan fazla olsa yeter dimi mesela benim başta 4 günlük sürede daha çok artış olmiusta
sagol valla . hesap yapıyordum 6ncı günle 10 uncu gün arası daha cok artmış diye :)Normalde 2 gün arayla %60 artış bekleniyor zaten o yüzden değerin gayet iyi
Canım ben özel vitamin kullanmadim yumurtalar da sorun yoktu ama beslenmeme dikkat ettim özellikle kefir tükettim zeytinyağına incir koyup yedim. Imprly ve inofolic duyduklarım. Birde yumurtalar icin yürüyüş ve bol su içmek onemli. D vitaminine baktr mutlaka. Nasipse ne zman basliyacaksn tedaviyehuzun kovan kusu Fly3646 Kriel kızlar çoK teşekkür ederim daha iyiyim şükür Bazı aksilikler yaşadım hastanede falan ama daha iyiyim şimdi. Ya ben sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum hatta diğer arkadaşlarıma da.. yumurta kalitesi için tüp bebek öncesi ve sürecinde kullandığınız vitamin takviyeleri nelerdi bir dahaki için şimdiden kullanmak istiyorum da
Büyük gün geldi demek hadi rast gitsinn canım güzel haberini bekliyoruzEvet canım hayırlısıyla yarın büyük gün inşallah
Allah razı olsun canım valla büyük gün geldi zaman aktı geçti 2 ayı geride bıraktık hayırla sonuçlansın inşallahBüyük gün geldi demek hadi rast gitsinn canım güzel haberini bekliyoruz
Canım dualarımız seninle hayırlı sonuç paylaşmak nasip olsun kaç ta olucak transferAllah razı olsun canım valla büyük gün geldi zaman aktı geçti 2 ayı geride bıraktık hayırla sonuçlansın inşallah
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim zaten bugun çok duygusalim gözyaşım pıt vallaCanım dualarımız seninle hayırlı sonuç paylaşmak nasip olsun kaç ta olucak transfer
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimSsevincli canım dualarım seninle
Ayyy bende transfer olunca ağlamıştım masada. Gerçekten çok duygusal bir süreç kap gel bebisi senin iicn gün sayıcaz transfer anı bol dua et canım ya varıs ya evvel deAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim zaten bugun çok duygusalim gözyaşım pıt valla
Nasipse 9bucukta merkezde olucaz
Ben de ilk park yatak düşündüm hatta ikisine bir tane al diyen bile oldu. 3 aydan sonra ikisi yatamaz diye düşündüm. Ee odalarını da yapacağım için 2 tane park yatak da baya yer kaplayacaktı. Sallanan beşik aldım 6 ay sonra odalarına geçirmeyi planlıyorum inşallah Maxi cosi nin 2 tane pusetini aldım, 1 yaşına kadar hem Puset hem de oto koltuğu olarak kullanılıyormuş bir taşta iki kuş olsun dedimBen ikiz olursa park yatak alırım heralde ya ; ) puset almadın miiiigg
Tamam canım çok sağol heyecandan unutmam inşallahAyyy bende transfer olunca ağlamıştım masada. Gerçekten çok duygusal bir süreç kap gel bebisi senin iicn gün sayıcaz transfer anı bol dua et canım ya varıs ya evvel de
hımm ben oda yapma konusunda tereddütüm var . yapılan odada mak kac yasa kadar yatabilecek diye ?Ben de ilk park yatak düşündüm hatta ikisine bir tane al diyen bile oldu. 3 aydan sonra ikisi yatamaz diye düşündüm. Ee odalarını da yapacağım için 2 tane park yatak da baya yer kaplayacaktı. Sallanan beşik aldım 6 ay sonra odalarına geçirmeyi planlıyorum inşallah Maxi cosi nin 2 tane pusetini aldım, 1 yaşına kadar hem Puset hem de oto koltuğu olarak kullanılıyormuş bir taşta iki kuş olsun dedim
İyi yapıyorsun canım insanın kafası dağılıyor :) Ya şöyle ben normal karyola almadım resmi olsa atardım gelsin gösteririm 10 yaşına kadar yatabilecekleri tarzda yaptırıyorum mesela bebek karyolaları 140 filan oluyor boyu benimkilerin 170. E normal genç odası da 90-190 benimkiler 80-170 tam arada :)hımm ben oda yapma konusunda tereddütüm var . yapılan odada mak kac yasa kadar yatabilecek diye ?
park yatakla oda yapabilirim ben
sonra büyünce normal oda takımı düşünüyorum bunlar içşn cok erken kafam dagılsın diye düşünüyorum :):)
Bencede en güzeli canım. Sonuçta bir yığın para veriliyor ve hemen eskiyen bir şey değil. Ne kadar uzun kullanırsa o kadar iyiİyi yapıyorsun canım insanın kafası dağılıyor :) Ya şöyle ben normal karyola almadım resmi olsa atardım gelsin gösteririm 10 yaşına kadar yatabilecekleri tarzda yaptırıyorum mesela bebek karyolaları 140 filan oluyor boyu benimkilerin 170. E normal genç odası da 90-190 benimkiler 80-170 tam arada :)
Aslım şöyle 6. 7. Aylara geleyim de sağlıklaa, alınacaklarla ilgili sana soracağım çok şey olacakİyi yapıyorsun canım insanın kafası dağılıyor :) Ya şöyle ben normal karyola almadım resmi olsa atardım gelsin gösteririm 10 yaşına kadar yatabilecekleri tarzda yaptırıyorum mesela bebek karyolaları 140 filan oluyor boyu benimkilerin 170. E normal genç odası da 90-190 benimkiler 80-170 tam arada :)