- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Aşılama denedim canım iki defa birinde kist olduCanım bencede yeteri kadar femara kullanmisisn zaten aşilama da deneybilriisn
İnşallh haftaya baktıracam ne kadar büyüdüler diyeEvet canım buyutuyor
Canım saol verdik bakalım insallah güzel bir sonuçla karşılaşırım
her sey güzel olacak inşşşCanım saol verdik bakalım insallah güzel bir sonuçla karşılaşırım
Bekliyoruz heyecanla canım benim inşallahCanım saol verdik bakalım insallah güzel bir sonuçla karşılaşırım
Hadi güzel haberlerle inşallahgünaydınn kızlarr
benimde bugün test günüm . akşam 4 gibi test yaptırcammm
Ohhhh beeKızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn
Canım saol Allah razı olsunOhhhh bee
Gözün aydın canım benim
İkizler mi geliyo ki
Evet kuzum rahat ol artık strese sokma kendini hiç tadını çıkarCanım saol Allah razı olsunrahatladım valla. İnsallahh böyle güzel gider. İkiz mi bilmiyorjm bakalım. Keseyi görelim Bi de
yupppiiiiğğğğğğğğğ çok sevindimmmmKızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn
kese için ne zaman gelin dendi ?Saol canım sıra sende
Canım doktorum tahlili bir hafta sonra ver dmisti ama ben merak ettiğim. İçin verdim ve sonucu doktora göndermedim pazartesi bir daha yaptrcm o zaman belli olur artıkkese için ne zaman gelin dendi ?
hımmm bakalım bana ne dicekler. bana da ilk tahlili bugün yaptır didiler.Canım doktorum tahlili bir hafta sonra ver dmisti ama ben merak ettiğim. İçin verdim ve sonucu doktora göndermedim pazartesi bir daha yaptrcm o zaman belli olur artık
Seninkii daha yüksek çıkarhımmm bakalım bana ne dicekler. bana da ilk tahlili bugün yaptır didiler.
neler olucaakkkk
OhhhhhKızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn