- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Allah razı olsun canım benimOhhhhh
Allah a şükür . Sağlıkla devam etsin inşallahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benimOhhhhh
Allah a şükür . Sağlıkla devam etsin inşallahhhh
Hayirli olsun canim. Nerde tedavi olmustun?Kızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn
Saol canım Manisada tedavi oldumHayirli olsun canim. Nerde tedavi olmustun?
İns saglikli ilerler, hayirli sekilde kabusursun yavrunaaSaol canım Manisada tedavi oldum
Çok saol canım isteyen herkese nasip olsunİns saglikli ilerler, hayirli sekilde kabusursun yavrunaa
canım sen kese ile kalp i duydun mu ? duydun sa kacar gün aralıklarla transferden sonra?Evet canım benim de 6 kasım ben sanırım 4+5 bugün oldum benimki 3.gün embriyosuydu
Çok çok iyi bir sayı maşallah, kaliteleri iyiymiş demek ki inşallah güzel olur da tutunurlar
Ohhh şükürler olsun kuzumKızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn
İkizlerin ayak seslerini duyuyorum hayırlı olsun kuzumKızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn
Canım Allah razı olsunİkizlerin ayak seslerini duyuyorum hayırlı olsun kuzum
Ayyy kuzum benim saol hepimiz çok güzel anneler olacağız hayat sürprizlerle dolu baktım ses yok senden deneme yapayım dedimGüzeller güzeli anne adayım
Selam kızlar
Benim ben nasıl tanımaz beni kese ve kalp atışını da goruruz insallah canımkeyifler yerinde dimi Fly3646 anneme yemekte diyorumki fly da yaptırdı bugün test pnun da cıktı o kim kızım diyor
inş vcanom kese ve kalpe giderken etiketle benii. pazar test vercem ben bir kere dahaaBenim ben nasıl tanımaz beni kese ve kalp atışını da goruruz insallah canım
Ben de pazartesi vericem canım. İnsallahh o günlerde gelsininş vcanom kese ve kalpe giderken etiketle benii. pazar test vercem ben bir kere dahaa
Çok güzel heyecanlar ama inşallah sen de duyacaksın kalp atışınıbende suan 4 . nci haftadayım tam adet ilk günüme göre of cok heyecanlıııı
çok sevindim