İnsallah benimde değerim guzelce katlanarak artar tedirginim ama yapacak Bi şeyde yokYa zaten eşimin ailesinde o kadar cok tek yumurta ikizi varki Bi acaba mı dedik yani
Hiç tedirgin olma canım gerçekten elini koy duanı et . Allah ın izniyle bu sefer oldu inşallahİnsallah benimde değerim guzelce katlanarak artar tedirginim ama yapacak Bi şeyde yok
Senin sonraki dgerlrin nasıldı peki hatırlıyor musun canımKız gayet iyi ikiside tutmuş olabilir
Canım ben 6.gün başladım kan vermeye 36 çıkmıştı 7.gün 75 çıktı 9. Verdim 300 çıktı daha verme dedi doktorSenin sonraki dgerlrin nasıldı peki hatırlıyor musun canım
Spor diil de yürüyüşler yapmıştım ben her gün. Sağlıklı beslenmeye çalış, protein ağırlıklı, bol meyve sebze.Kızlar rahim dinlendirme de neler yaptınız nasıl beslendiniz önümde 1 ay 40 gün bi zaman var spora başlıcam transfer zamanına kadar kilo vermek istiyorum verebildigim kadar tavsiyelerinize ihtiyacım var
Spordan kastım zaten evde eliptik bisikleti var onunla yapayım diyorumSpor diil de yürüyüşler yapmıştım ben her gün. Sağlıklı beslenmeye çalış, protein ağırlıklı, bol meyve sebze.
Kan vericem diye galiba canım uyuyamadımErkenden uyanmalar başladı mı sende de kuzu
Ben de erkenden haftalık prolutonumu yaptırdım geldimKan vericem diye galiba canım uyuyamadım
Ohhh şifa olsunBen de erkenden haftalık prolutonumu yaptırdım geldim
Güzel bi sonuç bekliyorum senden
Verdin mi verecek misin?
İnşallah canımOhhh şifa olsun
Yok canım henüz vermedim saat 10da randevum o zaman vericem Allahın izni ile