İyiyim canım kalp atışlarını duydum ben de çok şükür
Çok sevindim canımİyiyim canım kalp atışlarını duydum ben de çok şükürSen nasılsın evet yoksun yoğun musun bu ara?
Sağol kuzumÇok sevindim canımvajinal mi baktı karından mı?
Ben bu ara bulantı halsizlik duygu değişimlerinden dolayı hiçbir şey yapmak istemiyorum canım, telefonu da elime alamıyorum o yüzden pek
İnşallah canımSağol kuzumVajinal baktı canım.
Corona olunca evden pek çıkamıyoruz da şu günler sağlıkla çabucak geçsin inşallah
Bulantı hissi oluyo ya, hiçbişeyi canım isteyerek yiyemiyorum zorluyorum hep kendimi.
Hafiften canım yine şükür zorlayarak yiyebiliyorum. Artmasın da yine buna razıyım
İnşallah canım
Aynen ben de öyleyim. Ablam da diyor burnunun altında tezek torbası varmış gibi geziyorsun, yüz ifadem öyleymiş hepİnşallah şöyle iştahla yemek yediğimiz zamanlar gelir
En korktuğum şey bulantı çünkü ben istifra etmeyi bilmiyorjm beceremiyorum ağlıyorumSağol kuzumVajinal baktı canım.
Corona olunca evden pek çıkamıyoruz da şu günler sağlıkla çabucak geçsin inşallah
Bulantı hissi oluyo ya, hiçbişeyi canım isteyerek yiyemiyorum zorluyorum hep kendimi.
Kusmuyorum çok şükür öyle bi his sadece. İnşallah kusma hiç olmazEn korktuğum şey bulantı çünkü ben istifra etmeyi bilmiyorjm beceremiyorum ağlıyorumbaşka belirti var mı canım göğüsler falan ne durumda
Merhaba, yardımcı olursanız çok sevinirim, femara kist yaptı dediğiniz için sormak istedim size, şuan 5. Denemedeyiz ben de pco yum doktor femara verdi daha önce kullanmadım. Erken mi kist yapar mı diye endişeleniyorum, bazıları yan etkisi daha az çatlatma iğnesi de kist yapabilir diyor bazılar da kist yaptığını söylüyor, sizin ilk kullanımda mı kist oluştu yoksa diğer kullanımlarda mı? Ve bu kist hemen geçiyor mu veya hamileliğe engel oluyor mu acaba? Tecrübenizi paylaşırsanuz çok sevinirim, sağolun simdidenFemera kullandım ama işte kist yaptı canım
Klomende büyütüyor dimi yumurtayı
Canım bir kere yaptı bende kist birinde yapmadı yani tamamen yumurtanın direncine bağlı çatlarsa sıkıntı yokMerhaba, yardımcı olursanız çok sevinirim, femara kist yaptı dediğiniz için sormak istedim size, şuan 5. Denemedeyiz ben de pco yum doktor femara verdi daha önce kullanmadım. Erken mi kist yapar mı diye endişeleniyorum, bazıları yan etkisi daha az çatlatma iğnesi de kist yapabilir diyor bazılar da kist yaptığını söylüyor, sizin ilk kullanımda mı kist oluştu yoksa diğer kullanımlarda mı? Ve bu kist hemen geçiyor mu veya hamileliğe engel oluyor mu acaba? Tecrübenizi paylaşırsanuz çok sevinirim, sağolun simdiden
Yok adetle atıldığı için hamile kalmaya engel olmaz .yinede adetiniz bittikten 2 gün sonra falan gidin kontrole gitmiş mi diye içiniz rahat ederMerhaba, yardımcı olursanız çok sevinirim, femara kist yaptı dediğiniz için sormak istedim size, şuan 5. Denemedeyiz ben de pco yum doktor femara verdi daha önce kullanmadım. Erken mi kist yapar mı diye endişeleniyorum, bazıları yan etkisi daha az çatlatma iğnesi de kist yapabilir diyor bazılar da kist yaptığını söylüyor, sizin ilk kullanımda mı kist oluştu yoksa diğer kullanımlarda mı? Ve bu kist hemen geçiyor mu veya hamileliğe engel oluyor mu acaba? Tecrübenizi paylaşırsanuz çok sevinirim, sağolun simdiden