Allah razı olsun canım benimOhhhhh
Allah a şükür . Sağlıkla devam etsin inşallahhhh
Hayirli olsun canim. Nerde tedavi olmustun?Kızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn
Saol canımHayirli olsun canim. Nerde tedavi olmustun?
İns saglikli ilerler, hayirli sekilde kabusursun yavrunaaSaol canımManisada tedavi oldum
Çok saol canım isteyen herkese nasip olsunİns saglikli ilerler, hayirli sekilde kabusursun yavrunaa
canım sen kese ile kalp i duydun mu ? duydun sa kacar gün aralıklarla transferden sonra?Evet canım benim de 6 kasım ben sanırım 4+5 bugün oldumbenimki 3.gün embriyosuydu
Çok çok iyi bir sayı maşallah, kaliteleri iyiymiş demek kiinşallah güzel olur da tutunurlar
Ohhh şükürler olsun kuzumKızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn
İkizlerin ayak seslerini duyuyorum hayırlı olsun kuzumKızlarrr 260 cıktıııı şükürler olsn
Canım Allah razı olsunİkizlerin ayak seslerini duyuyorum hayırlı olsun kuzum
Güzeller güzeli anne adayım
Ayyy kuzum benim saol hepimiz çok güzel anneler olacağız hayat sürprizlerle doluGüzeller güzeli anne adayım
Selam kızlar
Benim ben nasıl tanımaz benikeyifler yerinde dimiFly3646 anneme yemekte diyorumki fly da yaptırdı bugün test pnun da cıktı o kim kızım diyor
inş vcanom kese ve kalpe giderken etiketle benii. pazar test vercem ben bir kere dahaaBenim ben nasıl tanımaz benikese ve kalp atışını da goruruz insallah canım
Ben de pazartesi vericem canım. İnsallahh o günlerde gelsininş vcanom kese ve kalpe giderken etiketle benii. pazar test vercem ben bir kere dahaa
Çok güzel heyecanlar amabende suan 4 . nci haftadayım tam adet ilk günüme göreof cok heyecanlıııı
çok sevindim