Aynen kuzum geçen sefer 1 saat sonra çıkmışti insallahh yine erken çıkar. Her şeyden önemlisi güzel bir artış olmuş olsun kalbimiz kaç gundr hızlı çarpıyorİnşallah canım
Öğleni bulur cıkması o zaman heyecanla beklicez yine
Amin canım benim katlana katlana artsın annesi bi rahatlasınAynen kuzum geçen sefer 1 saat sonra çıkmışti insallahh yine erken çıkar. Her şeyden önemlisi güzel bir artış olmuş olsun kalbimiz kaç gundr hızlı çarpıyor
Canım günaydın ilk mesajlarını okudum.ikinci kan testin hcg kaç çıktmıştıBen de erkenden haftalık prolutonumu yaptırdım geldim
Güzel bi sonuç bekliyorum senden
Verdin mi verecek misin?
8. Gün 140Canım günaydın ilk mesajlarını okudum.ikinci kan testin hcg kaç çıktmıştı
Ya bende femera kullandım üç defa çatlatma iğnesi vs ancak kist yaptı8. Gün 140
10. Gün 370
12. Gün 1340 çıkmıştı canım.
Ben çarşamba akşam yaptırmıştım hala ağrıyo dayanilmicak ağrı değil ama gün geçtikçe daha da ağrıyo göbekten iğneleri hiç söylemiyorum bile seninde var mı ağrın ?Ben de erkenden haftalık prolutonumu yaptırdım geldim
Güzel bi sonuç bekliyorum senden
Verdin mi verecek misin?
Doktorunun kontrolunde kullan sen yine de canım.Ya bende femera kullandım üç defa çatlatma iğnesi vs ancak kist yaptı
Şimdi adet olacağım bugün belli zaten klomen kullanayım bu seferde doktorla görüştük pcosum ondan klomen çok önermiyorlar çok yumurta büyüyor diye ancak sıkıntı değil benim için yani
Öyle yapacağım zaten tatlım haftayada büyüklüklerine bakarızDoktorunun kontrolunde kullan sen yine de canım.
Çatlatma iğnesi kaç doz vuruldunuz bir miDoktorunun kontrolunde kullan sen yine de canım.
Ağrıyo canım, yaparken değil de sonrasında ağrıyo.Ben çarşamba akşam yaptırmıştım hala ağrıyo dayanilmicak ağrı değil ama gün geçtikçe daha da ağrıyo göbekten iğneleri hiç söylemiyorum bile seninde var mı ağrın ?
Aynen canım inşallaah kavuşursun bebişine bu seferÖyle yapacağım zaten tatlım haftayada büyüklüklerine bakarız
Tek dozdu benimki evet.Çatlatma iğnesi kaç doz vuruldunuz bir mi
PCOs var mıydıTek dozdu benimki evet.
Pcos değilim canım.PCOs var mıydı
Aynen canım dayanicaz yapicak bisey yok Rabbim kolaylıklar versin hepimizeAğrıyo canım, yaparken değil de sonrasında ağrıyo.
Bi de yapma şekli ile ilgili heralde bazen daha az bazen daha çok agrıyo. Geçen hafta zor basabildim iğne sonrası bacagıma, bugünki çok rahattı zorlanmadım
Ne olursa olsun bebişler sağlıklı olsun da seve seve yaptırırız
Ben klomen kullandım 3 ay bende de klomen de kist oluyordu.hem femara klomenden daha iyi diye biliyorum bence klomen kullanma doktorunu dinle ya femara kullan ya da dusuk doz gonal f ile kullanYa bende femera kullandım üç defa çatlatma iğnesi vs ancak kist yaptı
Şimdi adet olacağım bugün belli zaten klomen kullanayım bu seferde doktorla görüştük pcosum ondan klomen çok önermiyorlar çok yumurta büyüyor diye ancak sıkıntı değil benim için yani
Femera kullandım ama işte kist yaptı canımBen klomen kullandım 3 ay bende de klomen de kist oluyordu.hem femara klomenden daha iyi diye biliyorum bence klomen kullanma doktorunu dinle ya femara kullan ya da dusuk doz gonal f ile kullan
Zaten bu ay da olmassa tüp bebeğe geçeceğimBen klomen kullandım 3 ay bende de klomen de kist oluyordu.hem femara klomenden daha iyi diye biliyorum bence klomen kullanma doktorunu dinle ya femara kullan ya da dusuk doz gonal f ile kullan
Evet canım buyutuyorFemera kullandım ama işte kist yaptı canım
Klomende büyütüyor dimi yumurtayı
Canım bencede yeteri kadar femara kullanmisisn zaten aşilama da deneybilriisnZaten bu ay da olmassa tüp bebeğe geçeceğim