- 2 Kasım 2019
- 281
- 79
- 48
- 26
- Konu Sahibi Yarenberru
-
Evet işte kaç tane dondurduklarını sormayı unuttum dedim ya direk fiyatı konuştuk yani ben anlamamışta olabilirim ama benim iki gün sonra bi iğnem var bu hergün olan çok yakıyo ama kaç gün devam onu bilmiyorum kağıda bakmam lazım sen nasıl oldun yatıyo musun ağrın sızın var mıÖnümüz de ki 5 gün her gün yaptırıcam iğneyi:) sonra 3 gün de bir olacak. Dondurma yaptın mı sen ?
Anladım canım :) uzanıyorum hiç ağrım yok. Senin var mıEvet işte kaç tane dondurduklarını sormayı unuttum dedim ya direk fiyatı konuştuk yani ben anlamamışta olabilirim ama benim iki gün sonra bi iğnem var bu hergün olan çok yakıyo ama kaç gün devam onu bilmiyorum kağıda bakmam lazım sen nasıl oldun yatıyo musun ağrın sızın var mı
Yok ağrı hiç canım:) bu on gün nasıl geçicek acabaAnladım canım :) uzanıyorum hiç ağrım yok. Senin var mı
Bence hızlı geçecek. Ben tedaviye başlayalı dün gibi geliyor hiç birşey anlamadım :)))Yok ağrı hiç canım:) bu on gün nasıl geçicek acaba
Ay ne bileyim yaa bana geçmicek gibi geliyoBence hızlı geçecek. Ben tedaviye başlayalı dün gibi geliyor hiç birşey anlamadım :)))
GünaydınVe biraz biraz sanki kasık ağrım var ama işlem gördü sonuçta o yüzden olabilir bide sonda taktırdım sonrasında
GünaydıııınÇok sıkıştım istiyosan boşaltalım idrarını dediler hiç kalkma dediler kabul ettim bende benim de böyle yanlarımda bi tık ağrı varGünaydınşimdi bi tık sancı gibi var o da normal sanırım. Kalçam kötü ( Hayır canım doktorum sürekli yatma dedi. Gezin evin için de asla ağır iş yapma dedi. Neden sonda taktılar ki ?
Hastanedeyken bende hiç kalkmadım. Evdeyken geziniyorum canım. Ben kabızım 2 gün önce yaptım en son kayısı yiyorumGünaydıııınÇok sıkıştım istiyosan boşaltalım idrarını dediler hiç kalkma dediler kabul ettim bende benim de böyle yanlarımda bi tık ağrı var
Ayy ben kabız değilim ama yine de yapmaya korkuyorum bol bol kayısı ye bi çay kaşığı zeytin yağı iç bağırsaklarını çalıştırcak aklıma başka bişey gelmiyoHastanedeyken bende hiç kalkmadım. Evdeyken geziniyorum canım. Ben kabızım 2 gün önce yaptım en son kayısı yiyorumbelim de ağrım az var o kadar.
Yaptım canım :) saolasınAyy ben kabız değilim ama yine de yapmaya korkuyorum bol bol kayısı ye bi çay kaşığı zeytin yağı iç bağırsaklarını çalıştırcak aklıma başka bişey gelmiyo
Ne demekYaptım canım :) saolasın
Merhaba tam da bir mayısta transfer oldum 11 gün bugün e malum sitresli bir süreç benim yedinci deneme bu ilaçsız bir operasyon yaptırdık bu sefer nerdeyse transfer gününden beri hep sancım vardı adet sancısı en sonunda dün bi denemek için normal evde yapılan testlerden aldım ilkinde bir çizgi daha belirdi inanmadım ikinciyi yaptım biraz daha soluk çizgi oldu yine sonra bu sabah bir daha yaptım daha da silik çizgi çıktı2021 tüp bebek yaptıranlar veya yaptırmaya hazırlananlar nasıl gidiyor süreciniz kızlarbenim çok heyecanlı stresli bir o kadar da ya tutmazsa diye endişeli
Kızlar ben bugün beta yaptırdım 65 çıktı pozitif mi oluyor 7 gun once transfer olmuştu acil cevap bekliyorumMerhaba hangi aşamadasınız şuanda
Merhaba evet pozitifffKızlar ben bugün beta yaptırdım 65 çıktı pozitif mi oluyor 7 gun once transfer olmuştu acil cevap bekliyorum
Gerçekten mi ya hala inanamıyorumMerhaba evet pozitifff
Evett pozitif hayırlı olsunGerçekten mi ya hala inanamıyorum
E hamilesiiinnnMerhaba tam da bir mayısta transfer oldum 11 gün bugün e malum sitresli bir süreç benim yedinci deneme bu ilaçsız bir operasyon yaptırdık bu sefer nerdeyse transfer gününden beri hep sancım vardı adet sancısı en sonunda dün bi denemek için normal evde yapılan testlerden aldım ilkinde bir çizgi daha belirdi inanmadım ikinciyi yaptım biraz daha soluk çizgi oldu yine sonra bu sabah bir daha yaptım daha da silik çizgi çıktıo da yeşermezmiş gibi çebremdekilerin ısrarı ile kan testi verdim bu sabah 25.57 çıktı ama asıl test günün 13 Mayıs Perşembe bakalım be olacak hala daha sancım var sanki karnımın içi yanıyor ama hemşirem ısrarla tarihinde ki sonucu bekle diyor o da biraz şevk kırıyor hepimizin olduğu gibi bir umut bekliyoruz hep 50 % 50 Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı olanı eylesin inşallah
Eveeett iki gün sonra tekrar yaptır ikiye katlarsa sağlıklı gebelikGerçekten mi ya hala inanamıyorum
Öğrendiniz miAmin canım
Nasıl istiyorsanız allah onu gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?