- 2 Kasım 2019
- 281
- 79
- 48
- 26
- Konu Sahibi Yarenberru
-
Yok hiç bir iğne acıtmadı canım benim aslında tez canlıyımdır ama inan hiç acımadı hatta ilk vurduğumda bu mudur ya dedim korktuğum kadar yokmuşBen aşılama yaptırdığım için aynı işlem 1 dk sürüyor. Bilmem şuan bende heyecan stres hala yok. Sadece şuan göbek ve kalçadan yapılan iğneler biraz ağrıtıyor. Kalçam 1 gün ağırıyor. 3 gün de 1 oluyorum kalçadan. Göbekten yaptığın açıyor mu canım.
Ne güzel bende bu sabah hızlıca vurdum daha az acıdı. Şimdi hastaneden aradılar pazartesi 11 de transfer işlemim varYok hiç bir iğne acıtmadı canım benim aslında tez canlıyımdır ama inan hiç acımadı hatta ilk vurduğumda bu mudur ya dedim korktuğum kadar yokmuş
cnm kaç yumurtan toplandıKızlar yok mu aktif olan konuşalım benim stres artıyo ya 5. Güne gidemezse diye
Benim 7.30 da hastanede olun dediler karga kakasını yemeden dahaNe güzel bende bu sabah hızlıca vurdum daha az acıdı. Şimdi hastaneden aradılar pazartesi 11 de transfer işlemim var
17 canımcnm kaç yumurtan toplandı
Benim 7.30 da hastanede olun dediler karga kakasını yemeden daha
.cnm kaç yumurtan toplandı
Kaç yumurtan varmış canımNe güzel bende bu sabah hızlıca vurdum daha az acıdı. Şimdi hastaneden aradılar pazartesi 11 de transfer işlemim var
Kaç tane kaldığını sormadım. Senin kaç kalmış ?Kaç yumurtan varmış canım
Bugün 8 diKaç tane kaldığını sormadım. Senin kaç kalmış ?
Pazartesi haberleşiriz canım. Söylerim sanaBugün 8 di
Tamam canım ya bide şeyi merak ediyorum biliyo musun bu kalan embriyolardan biz istediğimiz kadar mı dondurtabiliyoruz yoksa kalan hepsini mi donduruyolar yani şöyle ya hiç dondurmucaz yada kalan hepsini mi dondurcaz istediğimiz kadar dondurtqbiliyor muyuzPazartesi haberleşiriz canım. Söylerim sana
1 yıl üçretsiz donduruluyor sanırım. Ama sormadım kulaktan duyma. Pazartesi soracağım. Kaç embrıyo transfer yaptıracaksınız. Biz 2 tane inşTamam canım ya bide şeyi merak ediyorum biliyo musun bu kalan embriyolardan biz istediğimiz kadar mı dondurtabiliyoruz yoksa kalan hepsini mi donduruyolar yani şöyle ya hiç dondurmucaz yada kalan hepsini mi dondurcaz istediğimiz kadar dondurtqbiliyor muyuz
Bizim tek canım yaştan dolayı tutsunda tek ikiz farketmez ama bu dondurmaya hemen para isterseler çok sakat işimiz1 yıl üçretsiz donduruluyor sanırım. Ama sormadım kulaktan duyma. Pazartesi soracağım. Kaç embrıyo transfer yaptıracaksınız. Biz 2 tane inş
Allah gönlğnüze göre versin canım1 yıl üçretsiz donduruluyor sanırım. Ama sormadım kulaktan duyma. Pazartesi soracağım. Kaç embrıyo transfer yaptıracaksınız. Biz 2 tane inş
Canım nasıl geçti benim işlemim 12:05 de yapıldı 2 saat yatıcamKızlar ben transfere hazırlanıyorum çok dua edin
Benim işlem dokuzda oldu daha yeni çıkıyorum çok güzel geçti dedi hiç bi soruna takılmadık dedi 2500 embriyo dondurma istedi ama kaç tane olduklarını sormayı unuttumCa
Canım nasıl geçti benim işlemim 12:05 de yapıldı 2 saat yatıcam5 tane embriyo oluşmuş 1 tanesini transfer yaptı. 4 tanesini dondurduk :) 2000₺ üçret verdik 5 yıl boyunca donuk kalacak
Hayırlısı allahtan tatlımBenim işlem dokuzda oldu daha yeni çıkıyorum çok güzel geçti dedi hiç bi soruna takılmadık dedi 2500 embriyo dondurma istedi ama kaç tane olduklarını sormayı unuttumbi kaç iğne ilaç verdi yine hatta birini orfa yaptı çok fena yaktı senin nasıl
O sıra zaten leyla olduğum için unuttum yarı yola geldik aklıma geldi ama iki tanedir diye düşünüyorumHayırlısı allahtan tatlımdondurdun mu sen de ? Keşke sorsaydın. Canım o iğne kalçadan yapılan işte sonradan bir gün bacağın felç :)))) geçiyor sonra şuan çok iyiyim dinleniyorum.
Önümüz de ki 5 gün her gün yaptırıcam iğneyi:) sonra 3 gün de bir olacak. Dondurma yaptın mı sen ?O sıra zaten leyla olduğum için unuttum yarı yola geldik aklıma geldi ama iki tanedir diye düşünüyorumkalçadan dediğin iğneyi hemşire yaptı yavrum ya vardır bi bildiği heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?