• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2021

Geç gördüm canım mesajını jimer de oldum süreç bayıldım ve ayıldım ( biraz zor ayıldım orası ayrı ve ilk odaya girdiğimde yattığım odaya buz gibiydi klimayı açık unutmuşlar e ısınmadan daha ameliyathaneye girdim tabi orasıda soğuk biraz stresin de etkisiyle çok kastım baya ama titremeye başladım artık istemsizce sonrasında bayıldım ayılınca da çenem çok ağrıyodu acayip ama biri sanki sağlam bi dayak atmış gibi onun dışında bi sıkıntı olmadı ) 😂 sonrasında hiç ağrım sızım olmadı sıfır yani hatta lagman falan da yapılmadı operasyon da güzel geçmiş hiç bi sıkıntı polip vs yokmuş küçük düzeltmeler yaptım dedi hatta rahimin önceki sonraki halini çekmiş öyle yani şimdi gelcrk olan adetimden sonra transfer var allahın izniyle
Bı ben mi kötu oldum anlamadım.
Bu sabah 6 da hastaneye yattım.
2 tane dilaltina ilaç verdiler. 20 dk sonra aşırı bir sancı. Kasıklarım; karnım; dizlerim 45 dk aşırı sancı çektim. Sicaklama; Daralma. Yerimde duramadim. Allah'a şükür 45 dk nin sonunda bitti.
11 gibi ameliyata alındım 2 polip alınmış. Çıkışta da 15 20 dk bi sancı oldu. Öncekinin yanından bile gecmiyordu hafifti. Sonrasında uyuyakalmışım. Saat 4 te de çıktım hastaneden eve geldim Allah'a şükür.

Bı ben mi kötu oldum anlamadım.
Bu sabah 6 da hastaneye yattım.
2 tane dilaltina ilaç verdiler. 20 dk sonra aşırı bir sancı. Kasıklarım; karnım; dizlerim 45 dk aşırı sancı çektim. Sicaklama; Daralma. Yerimde duramadim. Allah'a şükür 45 dk nin sonunda bitti.
11 gibi ameliyata alındım 2 polip alınmış. Çıkışta da 15 20 dk bi sancı oldu. Öncekinin yanından bile gecmiyordu hafifti. Sonrasında uyuyakalmışım. Saat 4 te de çıktım hastaneden eve geldim Allah'a şükür.
O ilaçları neden vermişler anlamadım bana hiç ilaç falan verilmedi tansiyon gibi bi rahatsızlığınız falan mı var anladığım kadarıyla o ilaçlar sizi öyle yapmış ama yine de geçmiş gitmiş olsun

Yaaa çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 😍 o zaman sürecini de anlatır mısın biraz
teşekkür ederim cnm :KK200: mayıs ayında yumurtalarım toplandı eşimle beraber aylarca vitamin kullandık çikolata kistim olduğu için doktor baskılama yaptı 3 ay menopoza soktular eylül ayındada transferim gerçekleşti şimdi perşembe günü tekrar kan vericem Allah izin veirise güzel sonuçlar alırım inşallah :dua:

teşekkür ederim cnm :KK200: mayıs ayında yumurtalarım toplandı eşimle beraber aylarca vitamin kullandık çikolata kistim olduğu için doktor baskılama yaptı 3 ay menopoza soktular eylül ayındada transferim gerçekleşti şimdi perşembe günü tekrar kan vericem Allah izin veirise güzel sonuçlar alırım inşallah :dua:
Alırsın alırsın allahın izniyle

Belirtin varmıydı

Back