Tüp bebek 2021

Bı ben mi kötu oldum anlamadım.
Bu sabah 6 da hastaneye yattım.
2 tane dilaltina ilaç verdiler. 20 dk sonra aşırı bir sancı. Kasıklarım; karnım; dizlerim 45 dk aşırı sancı çektim. Sicaklama; Daralma. Yerimde duramadim. Allah'a şükür 45 dk nin sonunda bitti.
11 gibi ameliyata alındım 2 polip alınmış. Çıkışta da 15 20 dk bi sancı oldu. Öncekinin yanından bile gecmiyordu hafifti. Sonrasında uyuyakalmışım. Saat 4 te de çıktım hastaneden eve geldim Allah'a şükür.

O ilaçları neden vermişler anlamadım bana hiç ilaç falan verilmedi tansiyon gibi bi rahatsızlığınız falan mı var anladığım kadarıyla o ilaçlar sizi öyle yapmış ama yine de geçmiş gitmiş olsun

Yaaa çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin o zaman sürecini de anlatır mısın biraz
teşekkür ederim cnm mayıs ayında yumurtalarım toplandı eşimle beraber aylarca vitamin kullandık çikolata kistim olduğu için doktor baskılama yaptı 3 ay menopoza soktular eylül ayındada transferim gerçekleşti şimdi perşembe günü tekrar kan vericem Allah izin veirise güzel sonuçlar alırım inşallah

Alırsın alırsın allahın izniyle

Belirtin varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…