• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2021

E hamilesiiinnn 😊😊😊 11 gün bence yeterli test için iki gün sonra tekrar yaptır sayın ikiye katlanır inşallaahh 😍
Yarına onların bana verdiği test günü gidip yaptıracağım hemşireme dedim sonucu Perşembe günğnkini baz al deyince kiraz hevesim kırıldı ama amin inşallah dualarda buluşalım 😘

Merhaba, yaşım 28. 21.04.2021 de hsg çekildim ancak 2 tüpüm de tıkalı çıktı. Amh değerim 3.67, fhs 7.5. Yapılan tahlil ve incelemelerde Tüp tıkanılığından başka sorunum yok gibi görünüyor. Adetlerim de düzenli. Doktor laparoskopi yapılsa dahi tüplerin açılma ihtimalinin %1 olduğunu belirtti. Tüp bebek düşünüyorum. Çok stresli bir sürece girdim fakat sorunun da ne olduğunu öğrendiğim için rahatım. Benim durumumda olup da tüp bebekle hamile kalan var mı? Varsa ilk denemede tuttu mu? Sizin bu konuda tecrübeleriniz nelerdir?

G
Merhaba, yaşım 28. 21.04.2021 de hsg çekildim ancak 2 tüpüm de tıkalı çıktı. Amh değerim 3.67, fhs 7.5. Yapılan tahlil ve incelemelerde Tüp tıkanılığından başka sorunum yok gibi görünüyor. Adetlerim de düzenli. Doktor laparoskopi yapılsa dahi tüplerin açılma ihtimalinin %1 olduğunu belirtti. Tüp bebek düşünüyorum. Çok stresli bir sürece girdim fakat sorunun da ne olduğunu öğrendiğim için rahatım. Benim durumumda olup da tüp bebekle hamile kalan var mı? Varsa ilk denemede tuttu mu? Sizin bu konuda tecrübeleriniz nelerdir?
Geçmiş olsun canım eğer sorun tüp bebekle çözülcekse hiç vakit kaybetme derim çünkü hem kendini yıpratırsın hemde tüp bebek süreci de biraz beklemeli bi süreç yine sana kalmış

G

Geçmiş olsun canım eğer sorun tüp bebekle çözülcekse hiç vakit kaybetme derim çünkü hem kendini yıpratırsın hemde tüp bebek süreci de biraz beklemeli bi süreç yine sana kalmış
Evet bu ay koronaya yakalandım. Hastanede vs yattım ağır geçirdim. Çok fazla ilaç kullandım. Umarım bu durum başlama sürecini etkilemez

Merhaba bursada nereye yaptırdınız fiyatlar nasıl peki. Benimde doktorum.jimere yönlendirdi orada olacakmış ama fiyatlar konusunda bilgim yok ve bizim için şuan en önemli kısım o 🤷

J
Merhaba bursada nereye yaptırdınız fiyatlar nasıl peki. Benimde doktorum.jimere yönlendirdi orada olacakmış ama fiyatlar konusunda bilgim yok ve bizim için şuan en önemli kısım o 🤷
Jimer suat hazere canım tek geçerim kendisini çok fazla araştırdım ama yine de sen kendi içine sinene git istersen

Senin doktorun kim
Ben medicanaya gidiyorum canim oradaki doktorum tüp bebek için jimerle anlasmaliymis sanirim bir sonraki ay onu deneyecegiz suan igne devasi oldum bekliyoruz eger adet olursam tüp bebek olacak. Ama doktora fiyati soramadim şimdiden ne kadar diye. Sabah fsm de biryer var orayi aradim 7 bin vs dediler ama 20bin diyenlerde var ☹️

Ben medicanaya gidiyorum canim oradaki doktorum tüp bebek için jimerle anlasmaliymis sanirim bir sonraki ay onu deneyecegiz suan igne devasi oldum bekliyoruz eger adet olursam tüp bebek olacak. Ama doktora fiyati soramadim şimdiden ne kadar diye. Sabah fsm de biryer var orayi aradim 7 bin vs dediler ama 20bin diyenlerde var ☹️
Canım jimer fiyatını mı merak ediyosun sen

Evet canim. Birde asamalar nasil acaba mesela olduki olumsuz oldu diyelim her denemede tekrar ucretmi veriyoruz.
Bak şimdi biz ilk görüşmede direk 10 bini verdik normalde tüp bebek 12 bin 2 binide transfer sonrası dedik transfer günüde onu verdik 3tane yumurta dondurmaya da 3000 istedi oda tamam orayla işimiz bitti gelelim ilaçlara ikaçların hepsi transfere kadar olanlar net 4800 tuttu transferden sonrada verdi ilaç onları bilmiyorum şuan eşime sormam lazım ama çok bişey tutmadı en fazla 700 belki yoktur bile böyle yani şimdi sonuç bekliyoruz para işi bitti

Back