- Konu Sahibi Yarenberru
-
Yarına onların bana verdiği test günü gidip yaptıracağım hemşireme dedim sonucu Perşembe günğnkini baz al deyince kiraz hevesim kırıldı ama amin inşallah dualarda buluşalımE hamilesiiinnn11 gün bence yeterli test için iki gün sonra tekrar yaptır sayın ikiye katlanır inşallaahh
Neyi canımÖğrendiniz mi
Hiç kırılmasın hevesin hayatım modunu yüksek tutYarına onların bana verdiği test günü gidip yaptıracağım hemşireme dedim sonucu Perşembe günğnkini baz al deyince kiraz hevesim kırıldı ama amin inşallah dualarda buluşalım
Geçmiş olsun canım eğer sorun tüp bebekle çözülcekse hiç vakit kaybetme derim çünkü hem kendini yıpratırsın hemde tüp bebek süreci de biraz beklemeli bi süreç yine sana kalmışMerhaba, yaşım 28. 21.04.2021 de hsg çekildim ancak 2 tüpüm de tıkalı çıktı. Amh değerim 3.67, fhs 7.5. Yapılan tahlil ve incelemelerde Tüp tıkanılığından başka sorunum yok gibi görünüyor. Adetlerim de düzenli. Doktor laparoskopi yapılsa dahi tüplerin açılma ihtimalinin %1 olduğunu belirtti. Tüp bebek düşünüyorum. Çok stresli bir sürece girdim fakat sorunun da ne olduğunu öğrendiğim için rahatım. Benim durumumda olup da tüp bebekle hamile kalan var mı? Varsa ilk denemede tuttu mu? Sizin bu konuda tecrübeleriniz nelerdir?
Evet bu ay koronaya yakalandım. Hastanede vs yattım ağır geçirdim. Çok fazla ilaç kullandım. Umarım bu durum başlama sürecini etkilemezG
Geçmiş olsun canım eğer sorun tüp bebekle çözülcekse hiç vakit kaybetme derim çünkü hem kendini yıpratırsın hemde tüp bebek süreci de biraz beklemeli bi süreç yine sana kalmış
Hmm çok geçmiş olsun çok ilaç kullandıysan bi ay bekle istersen yada doktorunla bi konuş sonradan üzülme isterimEvet bu ay koronaya yakalandım. Hastanede vs yattım ağır geçirdim. Çok fazla ilaç kullandım. Umarım bu durum başlama sürecini etkilemez
Çok teşekkürlerHmm çok geçmiş olsun çok ilaç kullandıysan bi ay bekle istersen yada doktorunla bi konuş sonradan üzülme isterim
Güzel haberlerini bekliyorumÇok teşekkürlerreglin 3. Günü gideceğim bakalım doktor ne diyecek buradan paylaşırım
Jimer suat hazere canım tek geçerim kendisini çok fazla araştırdım ama yine de sen kendi içine sinene git istersenMerhaba bursada nereye yaptırdınız fiyatlar nasıl peki. Benimde doktorum.jimere yönlendirdi orada olacakmış ama fiyatlar konusunda bilgim yok ve bizim için şuan en önemli kısım o
Merhaba bursada nereye yaptırdınız fiyatlar nasıl peki. Benimde doktorum.jimere yönlendirdi orada olacakmış ama fiyatlar konusunda bilgim yok ve bizim için şuan en önemli kısım o
Senin doktorun kimMerhaba bursada nereye yaptırdınız fiyatlar nasıl peki. Benimde doktorum.jimere yönlendirdi orada olacakmış ama fiyatlar konusunda bilgim yok ve bizim için şuan en önemli kısım o
Ben medicanaya gidiyorum canim oradaki doktorum tüp bebek için jimerle anlasmaliymis sanirim bir sonraki ay onu deneyecegiz suan igne devasi oldum bekliyoruz eger adet olursam tüp bebek olacak. Ama doktora fiyati soramadim şimdiden ne kadar diye. Sabah fsm de biryer var orayi aradim 7 bin vs dediler ama 20bin diyenlerde varSenin doktorun kim
Canım jimer fiyatını mı merak ediyosun senBen medicanaya gidiyorum canim oradaki doktorum tüp bebek için jimerle anlasmaliymis sanirim bir sonraki ay onu deneyecegiz suan igne devasi oldum bekliyoruz eger adet olursam tüp bebek olacak. Ama doktora fiyati soramadim şimdiden ne kadar diye. Sabah fsm de biryer var orayi aradim 7 bin vs dediler ama 20bin diyenlerde var
Evet canim. Birde asamalar nasil acaba mesela olduki olumsuz oldu diyelim her denemede tekrar ucretmi veriyoruz.Canım jimer fiyatını mı merak ediyosun sen
Bak şimdi biz ilk görüşmede direk 10 bini verdik normalde tüp bebek 12 bin 2 binide transfer sonrası dedik transfer günüde onu verdik 3tane yumurta dondurmaya da 3000 istedi oda tamam orayla işimiz bitti gelelim ilaçlara ikaçların hepsi transfere kadar olanlar net 4800 tuttu transferden sonrada verdi ilaç onları bilmiyorum şuan eşime sormam lazım ama çok bişey tutmadı en fazla 700 belki yoktur bile böyle yani şimdi sonuç bekliyoruz para işi bittiEvet canim. Birde asamalar nasil acaba mesela olduki olumsuz oldu diyelim her denemede tekrar ucretmi veriyoruz.
Aşamalarda her deneme 4 bin falan olması lazım diye biliyorum ama onu tam hatırlamıyorum açıkcası kuzumEvet canim. Birde asamalar nasil acaba mesela olduki olumsuz oldu diyelim her denemede tekrar ucretmi veriyoruz.
İnsallah olur canim bayram gunu hakkında hayırlısı. Çok teşekkür ederim. Senin için dua edeceğim.Aşamalarda her deneme 4 bin falan olması lazım diye biliyorum ama onu tam hatırlamıyorum açıkcası kuzum
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimizeİnsallah olur canim bayram gunu hakkında hayırlısı. Çok teşekkür ederim. Senin için dua edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?