- 2 Kasım 2019
- 281
- 79
- 48
- 26
- Konu Sahibi Yarenberru
-
Yani doktorun verdiği ilaçlar dışında ağrı kesici bile almadım ekstra merional gonal f cetriote ovitrelle bide onların verdiği bi günlük iğne vardı adını hatırlamıyorum onun dışında başka bişey yokmerhaba maşallah yumurtalarınızın kalitwsi için birşey kullanmışmıydınız
Bakalım bana ne zaman transfer günü verecek. Yarın kaç tanesi döllendi diye haber verecekler. Yazarım yine sana canım. Benim süreçim de çok iyi gidiyor inş güzel olacak hepimiz için. Bir sürü ilaç verdi bir de kalçadan iğne verdi. Sana da verdi mi canım ?Benimde tamam 17 yumurta toplanmış hepside doluymuş beklediğimden çok iyi çıktı dedi doktor pazartesi taze transfer olıcam❤
Bana iki tane verdi progestan bide coraspin başka yok bide bişey sorucam şuan ağrın var mı benim baya var yatarken değil ama ayağa kalkınca baya var parmak ucımda yürüyorum resmen hani çok şiddetli dayanılmıcak gibi değil ama yinefe canım yanıyorBakalım bana ne zaman transfer günü verecek. Yarın kaç tanesi döllendi diye haber verecekler. Yazarım yine sana canım. Benim süreçim de çok iyi gidiyor inş güzel olacak hepimiz için. Bir sürü ilaç verdi bir de kalçadan iğne verdi. Sana da verdi mi canım ?
Bana göbekten iğnede verdi hergün.3 gün de bir kalçadan iğne ve fitil 2 tane de ağızdan hapBana iki tane verdi progestan bide coraspin başka yok bide bişey sorucam şuan ağrın var mı benim baya var yatarken değil ama ayağa kalkınca baya var parmak ucımda yürüyorum resmen hani çok şiddetli dayanılmıcak gibi değil ama yinefe canım yanıyor
Ay ben zor yürüyorumBana göbekten iğnede verdi hergün.3 gün de bir kalçadan iğne ve fitil 2 tane de ağızdan hapkalçadan olan iğneleri nasıl yaptırıcam bilmiyorum Hayır sancım yok Allah’a şükür çok iyiyim.
Ben çok iyiyim hiç bir şeyim yok kahvaltı bile hazırladım çamaşır katladım şuan. Sabah aradılar 9 tanesi döllenmiş pazartesi transfer işlemi varAy ben zor yürüyorum
Benimde 10 tanesi döllenmiş aradılar cumartesi çağırdılar covid testi yapcaklarmış pzt transferBen çok iyiyim hiç bir şeyim yok kahvaltı bile hazırladım çamaşır katladım şuan. Sabah aradılar 9 tanesi döllenmiş pazartesi transfer işlemi varAradılar mı seni canım
Bu arada ağrım geçmiş canımBen çok iyiyim hiç bir şeyim yok kahvaltı bile hazırladım çamaşır katladım şuan. Sabah aradılar 9 tanesi döllenmiş pazartesi transfer işlemi varAradılar mı seni canım
Biz kovid testi yumurta toplamadan vermiştik. Ne güzel bebişlerimize maşallah . Ağrının geçtiğine sevindim canım.Benimde 10 tanesi döllenmiş aradılar cumartesi çağırdılar covid testi yapcaklarmış pzt transfer
Çok teşekkür ederimGerçekten sizinki zor ve yıpratıcı geçmiştir eminim .. ne söyleyeceğimi bilemedim yazdıklarınızı okuyunca . Ben ilk tüp bebek denemesindeyim suan bu bile beni böyle zorlarken sizi tahmin edemiyorum . Umarım emeklerinizin karsılığını güzel bi sekilde alırsınız
İnşallah bu sefer tutunur size bebeğiniz/bebekleriniz ... sizde sorun neydi acaba ? Kaç yaşındasınız? Ben de iğnelere başladım bizim eş kaynaklı hız ve morfoloji problemimiz var
Bizde verdik ama bi daha istediler ne garanticilermiş mubarekBiz kovid testi yumurta toplamadan vermiştik. Ne güzel bebişlerimize maşallah . Ağrının geçtiğine sevindim canım.
Aaaa bizden istemediler canımBizde verdik ama bi daha istediler ne garanticilermiş mubarek
kasma kendini canım ben sıfır stres :)Kızlar yok mu aktif olan konuşalım benim stres artıyo ya 5. Güne gidemezse diye
9uda sağlıklı bölünüyormuş kuzum gayet güzel duruyorlar şimdilik dedi senin ne durumdakasma kendini canım ben sıfır stres :)
Bende tavan valla artık operasyon nasıl olcak değil ya tutmazsa stresi hele bide o on gün nasıl geçer hiç bilmiyorumkasma kendini canım ben sıfır stres :)
Ben aşılama yaptırdığım için aynı işlem 1 dk sürüyor. Bilmem şuan bende heyecan stres hala yok. Sadece şuan göbek ve kalçadan yapılan iğneler biraz ağrıtıyor. Kalçam 1 gün ağırıyor. 3 gün de 1 oluyorum kalçadan. Göbekten yaptığın açıyor mu canım.Bende tavan valla artık operasyon nasıl olcak değil ya tutmazsa stresi hele bide o on gün nasıl geçer hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?