• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2021

merhaba maşallah yumurtalarınızın kalitwsi için birşey kullanmışmıydınız
Yani doktorun verdiği ilaçlar dışında ağrı kesici bile almadım ekstra merional gonal f cetriote ovitrelle bide onların verdiği bi günlük iğne vardı adını hatırlamıyorum onun dışında başka bişey yok

Benimde tamam 17 yumurta toplanmış hepside doluymuş beklediğimden çok iyi çıktı dedi doktor pazartesi taze transfer olıcam❤
Bakalım bana ne zaman transfer günü verecek. Yarın kaç tanesi döllendi diye haber verecekler. Yazarım yine sana canım. Benim süreçim de çok iyi gidiyor inş güzel olacak hepimiz için. Bir sürü ilaç verdi bir de kalçadan iğne verdi. Sana da verdi mi canım ?

Bakalım bana ne zaman transfer günü verecek. Yarın kaç tanesi döllendi diye haber verecekler. Yazarım yine sana canım. Benim süreçim de çok iyi gidiyor inş güzel olacak hepimiz için. Bir sürü ilaç verdi bir de kalçadan iğne verdi. Sana da verdi mi canım ?
Bana iki tane verdi progestan bide coraspin başka yok bide bişey sorucam şuan ağrın var mı benim baya var yatarken değil ama ayağa kalkınca baya var parmak ucımda yürüyorum resmen hani çok şiddetli dayanılmıcak gibi değil ama yinefe canım yanıyor

Bana iki tane verdi progestan bide coraspin başka yok bide bişey sorucam şuan ağrın var mı benim baya var yatarken değil ama ayağa kalkınca baya var parmak ucımda yürüyorum resmen hani çok şiddetli dayanılmıcak gibi değil ama yinefe canım yanıyor
Bana göbekten iğnede verdi hergün.3 gün de bir kalçadan iğne ve fitil 2 tane de ağızdan hap :( kalçadan olan iğneleri nasıl yaptırıcam bilmiyorum :( Hayır sancım yok Allah’a şükür çok iyiyim.

Ben çok iyiyim hiç bir şeyim yok kahvaltı bile hazırladım çamaşır katladım şuan. Sabah aradılar 9 tanesi döllenmiş pazartesi transfer işlemi var ❤️ Aradılar mı seni canım
Benimde 10 tanesi döllenmiş aradılar cumartesi çağırdılar covid testi yapcaklarmış pzt transfer😍

Gerçekten sizinki zor ve yıpratıcı geçmiştir eminim .. ne söyleyeceğimi bilemedim yazdıklarınızı okuyunca . Ben ilk tüp bebek denemesindeyim suan bu bile beni böyle zorlarken sizi tahmin edemiyorum . Umarım emeklerinizin karsılığını güzel bi sekilde alırsınız 🍀
Çok teşekkür ederim ☺️ gerçekten çok zor bir süreç olumsuz düşünmek istemiyorum. Artık kavuşmak istiyorum yavrularıma 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucağnı doldursun 🙏🏻🙏🏻🧿😄sakın karamsar olma olur mu inşallah herşey istediğin gbi olur cnm 🤗

İnşallah bu sefer tutunur size bebeğiniz/bebekleriniz ... sizde sorun neydi acaba ? Kaç yaşındasınız? Ben de iğnelere başladım bizim eş kaynaklı hız ve morfoloji problemimiz var
🙏🏻 Teşekkür ederim inşallah ❤️ Sizde biran önce kavuşursunuz bizde herhangi bir sorun yok bende yumurta rezervi az sadece 😔

Bende tavan valla artık operasyon nasıl olcak değil ya tutmazsa stresi hele bide o on gün nasıl geçer hiç bilmiyorum
Ben aşılama yaptırdığım için aynı işlem 1 dk sürüyor. Bilmem şuan bende heyecan stres hala yok. Sadece şuan göbek ve kalçadan yapılan iğneler biraz ağrıtıyor. Kalçam 1 gün ağırıyor. 3 gün de 1 oluyorum kalçadan. Göbekten yaptığın açıyor mu canım.

Back