- 2 Kasım 2019
- 281
- 79
- 48
- 26
- Konu Sahibi Yarenberru
-
Kucağına almayıda nasip etsin inşallahmerhaba kızlar ben 9 nisanda çift embriyo transferi oldum 21 nisanda pozitif sonucu aldık çok şükür, yarın kese görmek için gidicem inşAllah bir sorun yoktur :) darısı başınıza olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
amin canım darısı başınıza olsun en kısa zamanda :)Allah ku
Kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Bide o kısmı var dimişuan hala devam ediyorum ilaçları kullanmaya sadece şu kadar söyleyeyim kullandığım bir iğnenin fiyatı 350 tl içinde 10 günlük var kullandığım hormon bantı 140 tl içinde 4 kullanımlık var her eczaneye gittiğimizde en az 500-600 tl para ödüyoruz
evet canım tabi birde özel olduğu için muayene ücretimiz var, 12. haftaya kadar özele devam edip sonra devlete geçmeyi düşünüyorum bakalım yada daha uygun bir özel bulursam oraya devam edicemBide o kısmı var dimi
Nereye yaptırıyorsun bize bu süreçte muayene ücreti almayacağını söyledi doktor ama inşallah tutarsa sonrasında alır mj bilmiyorumevet canım tabi birde özel olduğu için muayene ücretimiz var, 12. haftaya kadar özele devam edip sonra devlete geçmeyi düşünüyorum bakalım yada daha uygun bir özel bulursam oraya devam edicem
içerde bölünüp olabilir canım bir yüzde vermek zor ama imkansız değil, burada br arkadaşın embriyosu döllenme aşamasında bölünmüştü onu transfer etmişlerdi tek yumurta ikizine gebeydi yeterki Rabbim istesin yaniYa bide benim aklıma şu takıldı hani tek embriyo transfer edicekler ya onun ikiz olma olasılığı kaç acaba
ben tolga ecemişe gidiyorum kendi kliniği var o yüzden diğer özel hastanelere göre pahalı, şuana kadar sadece ilk başladığımda muaayne ücreti ödedim diğerleri tedavinin içine dahildi transfer sonrası ilk kez muayeneye gidiyorum büyük ihtimalle alır muayene ücreti bakalım yarın göricez ama doktorumu çok seviyorum fiyatı uygun olsa kesinlikle değiştirmezdim.Nereye yaptırıyorsun bize bu süreçte muayene ücreti almayacağını söyledi doktor ama inşallah tutarsa sonrasında alır mj bilmiyorum
Bizde bu süreçteyiz eşimin sperm sayısı 5 milyon çıktı ben en son anestezili rahim filmi çekildim herşey güzel çıktı doktorum adet olunca haber ver dedi kilo vermemi istedi iştah kapatıcı ve yumurtalara fayda sağlayan bi ilaç verdi 76 kilodan 75 e düştüm Yasmin verdi 21 günün sonunda adet olup doktorumu arayacağım ondan önce fiyat bilgisi ve bi kaç soru sormak için tekrar görüşmeye gideceğim siz neden tüp bebek yaptırıyorsunuz ve fiyat hakkında bilginiz var mı2021 tüp bebek yaptıranlar veya yaptırmaya hazırlananlar nasıl gidiyor süreciniz kızlarbenim çok heyecanlı stresli bir o kadar da ya tutmazsa diye endişeli
Sperm sorunu bizimde canım sayı aynı sizinkiyle fiyat 12 bin tüp bebek 4800 ilaçlar gel git ye iç falan derken 20 ye yakın baya şuan geçtiğin tüm süreçten bende geçtim buraya kadar herşey normal bakalım çarşamba neler olucakBizde bu süreçteyiz eşimin sperm sayısı 5 milyon çıktı ben en son anestezili rahim filmi çekildim herşey güzel çıktı doktorum adet olunca haber ver dedi kilo vermemi istedi iştah kapatıcı ve yumurtalara fayda sağlayan bi ilaç verdi 76 kilodan 75 e düştüm Yasmin verdi 21 günün sonunda adet olup doktorumu arayacağım ondan önce fiyat bilgisi ve bi kaç soru sormak için tekrar görüşmeye gideceğim siz neden tüp bebek yaptırıyorsunuz ve fiyat hakkında bilginiz var mı
İnsan değiştirmek istemiyor ama başada çıkmaz özellerle tuttuktan sonra ne kadar özele gitmek gerek acababen tolga ecemişe gidiyorum kendi kliniği var o yüzden diğer özel hastanelere göre pahalı, şuana kadar sadece ilk başladığımda muaayne ücreti ödedim diğerleri tedavinin içine dahildi transfer sonrası ilk kez muayeneye gidiyorum büyük ihtimalle alır muayene ücreti bakalım yarın göricez ama doktorumu çok seviyorum fiyatı uygun olsa kesinlikle değiştirmezdim.
içerde bölünüp olabilir canım bir yüzde vermek zor ama imkansız değil, burada br arkadaşın embriyosu döllenme aşamasında bölünmüştü onu transfer etmişlerdi tek yumurta ikizine gebeydi yeterki Rabbim istesin ya
Ayy evet Allah ol der ve olur gerisi boşiçerde bölünüp olabilir canım bir yüzde vermek zor ama imkansız değil, burada br arkadaşın embriyosu döllenme aşamasında bölünmüştü onu transfer etmişlerdi tek yumurta ikizine gebeydi yeterki Rabbim istesin yani
hiç fikrim yok ama en az 12 hafta bitene kadar kendi doktorunuza devam edin diye okudum bir iki yerde çünkü kullanılan ilaçların ne zaman bırakılacağı falan kesinleşiyormuş hatta bir çoğu bırakılıyormuş 12 haftaya kadar.İnsan değiştirmek istemiyor ama başada çıkmaz özellerle tuttuktan sonra ne kadar özele gitmek gerek acaba
aynen öyle bana çift embriyo transfer edilmişti bakalım yarın öğrencem tekmi ikizmi diye içime tek gibi doğuyo ama bakalım öğrencez yarınAy
Ayy evet Allah ol der ve olur gerisi boş
Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah size de bize de isteyen herkese nasip eder rabbimSperm sorunu bizimde canım sayı aynı sizinkiyle fiyat 12 bin tüp bebek 4800 ilaçlar gel git ye iç falan derken 20 ye yakın baya şuan geçtiğin tüm süreçten bende geçtim buraya kadar herşey normal bakalım çarşamba neler olucak
Anladım çok teşekkürler inş biz de o döneme kadar geliriz.şuan hala devam ediyorum ilaçları kullanmaya sadece şu kadar söyleyeyim kullandığım bir iğnenin fiyatı 350 tl içinde 10 günlük var kullandığım hormon bantı 140 tl içinde 4 kullanımlık var her eczaneye gittiğimizde en az 500-600 tl para ödüyoruz
Ne güzel aynı süreç. Taze transfer mi yapacak ? Herhangi bir şey söyledi miBende şimdi eve girdim o cetrotideyi son olarak vurdum diğerleri zaten bitmişti bu gece 11 de bi çatlatma iğnem var 12 de bi tane daha var yarın boşum çarşamba yumurta toplama rahim tam istediğim gibi dedi 18 mm olmuş dedi toplam beş yumurta çıkar gibi duruyo dedi ama fazlası da olabilir dedi
amin inşAllah Rabbim kucağınızı doldursunAnladım çok teşekkürler inş biz de o döneme kadar geliriz.
Amin cnmamin inşAllah Rabbim kucağınızı doldursun
Yani şimdilik taze ama yumurta toplama günü işler değişir mi bilememNe güzel aynı süreç. Taze transfer mi yapacak ? Herhangi bir şey söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?