Tüp bebek 2021

Allah ku
Kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Ya bide benim aklıma şu takıldı hani tek embriyo transfer edicekler ya onun ikiz olma olasılığı kaç acaba

evet canım tabi birde özel olduğu için muayene ücretimiz var, 12. haftaya kadar özele devam edip sonra devlete geçmeyi düşünüyorum bakalım yada daha uygun bir özel bulursam oraya devam edicem
Nereye yaptırıyorsun bize bu süreçte muayene ücreti almayacağını söyledi doktor ama inşallah tutarsa sonrasında alır mj bilmiyorum

Ya bide benim aklıma şu takıldı hani tek embriyo transfer edicekler ya onun ikiz olma olasılığı kaç acaba
içerde bölünüp olabilir canım bir yüzde vermek zor ama imkansız değil, burada br arkadaşın embriyosu döllenme aşamasında bölünmüştü onu transfer etmişlerdi tek yumurta ikizine gebeydi yeterki Rabbim istesin yani

Nereye yaptırıyorsun bize bu süreçte muayene ücreti almayacağını söyledi doktor ama inşallah tutarsa sonrasında alır mj bilmiyorum
ben tolga ecemişe gidiyorum kendi kliniği var o yüzden diğer özel hastanelere göre pahalı, şuana kadar sadece ilk başladığımda muaayne ücreti ödedim diğerleri tedavinin içine dahildi transfer sonrası ilk kez muayeneye gidiyorum büyük ihtimalle alır muayene ücreti bakalım yarın göricez ama doktorumu çok seviyorum fiyatı uygun olsa kesinlikle değiştirmezdim.

2021 tüp bebek yaptıranlar veya yaptırmaya hazırlananlar nasıl gidiyor süreciniz kızlar benim çok heyecanlı stresli bir o kadar da ya tutmazsa diye endişeli
Bizde bu süreçteyiz eşimin sperm sayısı 5 milyon çıktı ben en son anestezili rahim filmi çekildim herşey güzel çıktı doktorum adet olunca haber ver dedi kilo vermemi istedi iştah kapatıcı ve yumurtalara fayda sağlayan bi ilaç verdi 76 kilodan 75 e düştüm Yasmin verdi 21 günün sonunda adet olup doktorumu arayacağım ondan önce fiyat bilgisi ve bi kaç soru sormak için tekrar görüşmeye gideceğim siz neden tüp bebek yaptırıyorsunuz ve fiyat hakkında bilginiz var mı

Sperm sorunu bizimde canım sayı aynı sizinkiyle fiyat 12 bin tüp bebek 4800 ilaçlar gel git ye iç falan derken 20 ye yakın baya şuan geçtiğin tüm süreçten bende geçtim buraya kadar herşey normal bakalım çarşamba neler olucak

İnsan değiştirmek istemiyor ama başada çıkmaz özellerle tuttuktan sonra ne kadar özele gitmek gerek acaba

Ay

Ayy evet Allah ol der ve olur gerisi boş

İnsan değiştirmek istemiyor ama başada çıkmaz özellerle tuttuktan sonra ne kadar özele gitmek gerek acaba
hiç fikrim yok ama en az 12 hafta bitene kadar kendi doktorunuza devam edin diye okudum bir iki yerde çünkü kullanılan ilaçların ne zaman bırakılacağı falan kesinleşiyormuş hatta bir çoğu bırakılıyormuş 12 haftaya kadar.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah size de bize de isteyen herkese nasip eder rabbim

Anladım çok teşekkürler inş biz de o döneme kadar geliriz.

Ne güzel aynı süreç. Taze transfer mi yapacak ? Herhangi bir şey söyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…