- 2 Kasım 2019
- 281
- 79
- 48
- 26
- Konu Sahibi Yarenberru
Amin canım inşallahHakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah size de bize de isteyen herkese nasip eder rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahHakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah size de bize de isteyen herkese nasip eder rabbim
Amin canımHakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah size de bize de isteyen herkese nasip eder rabbim
Nasıl istiyorsanız allah onu gönlünüze göre versinaynen öyle bana çift embriyo transfer edilmişti bakalım yarın öğrencem tekmi ikizmi diye içime tek gibi doğuyo ama bakalım öğrencez yarın
Hayırla saglikla kucağımiza alalım da tekte olur imizde canım Rabbim ne layık gördüyseAmin canım
Nasıl istiyorsanız allah onu gönlünüze göre versin
Anladım canım haber verelim çarşamba birbirimize ❤Yani şimdilik taze ama yumurta toplama günü işler değişir mi bilemem
Aynen kuzum haberleşiriz ❤Anladım canım haber verelim çarşamba birbirimize ❤
Aynen öyle sağlıklı olsunlar olalım da teke de bakarız ikiye deHayırla saglikla kucağımiza alalım da tekte olur imizde canım Rabbim ne layık gördüyse
Aynen öyle canımAynen öyle sağlıklı olsunlar olalım da teke de bakarız ikiye de
merhaba. bende 4 tüp bebek denemesi ve 2 taze 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldum 2 deneme tek embriyo 2,gün taze transferdi tutmadı şimdi 3,denemem 2 şubatta transfer oldum 3,gün dondurulmuş çift embriyo. 5 gün oldu bugün beklemedeyiz. Tabi oda olumsuz sonuçlandı maalesef ve şimdi 4. Tüp bebeğim ve 03/05/21 yani dün 3.gün 2 embriyo transferimi oldum çok şükür. Yine beklemeye aldık kendimizi umarım bu sefer yavrumuza kavuşuruz . çok zor bir süreç rabbim hepimize sabır versin kucağımızı doldursun inşallahMerhaba hangi aşamadasınız şuanda
Gerçekten sizinki zor ve yıpratıcı geçmiştir eminim .. ne söyleyeceğimi bilemedim yazdıklarınızı okuyunca . Ben ilk tüp bebek denemesindeyim suan bu bile beni böyle zorlarken sizi tahmin edemiyorum . Umarım emeklerinizin karsılığını güzel bi sekilde alırsınızmerhaba. bende 4 tüp bebek denemesi ve 2 taze 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldum 2 deneme tek embriyo 2,gün taze transferdi tutmadı şimdi 3,denemem 2 şubatta transfer oldum 3,gün dondurulmuş çift embriyo. 5 gün oldu bugün beklemedeyiz. Tabi oda olumsuz sonuçlandı maalesef ve şimdi 4. Tüp bebeğim ve 03/05/21 yani dün 3.gün 2 embriyo transferimi oldum çok şükür. Yine beklemeye aldık kendimizi umarım bu sefer yavrumuza kavuşuruz . çok zor bir süreç rabbim hepimize sabır versin kucağımızı doldursun inşallah
İnşallah bu sefer tutunur size bebeğiniz/bebekleriniz ... sizde sorun neydi acaba ? Kaç yaşındasınız? Ben de iğnelere başladım bizim eş kaynaklı hız ve morfoloji problemimiz varmerhaba. bende 4 tüp bebek denemesi ve 2 taze 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldum 2 deneme tek embriyo 2,gün taze transferdi tutmadı şimdi 3,denemem 2 şubatta transfer oldum 3,gün dondurulmuş çift embriyo. 5 gün oldu bugün beklemedeyiz. Tabi oda olumsuz sonuçlandı maalesef ve şimdi 4. Tüp bebeğim ve 03/05/21 yani dün 3.gün 2 embriyo transferimi oldum çok şükür. Yine beklemeye aldık kendimizi umarım bu sefer yavrumuza kavuşuruz . çok zor bir süreç rabbim hepimize sabır versin kucağımızı doldursun inşallah
Merhaba bende bugün ilk görüşmemi yaptım biraz heyecan biraz stres bütün duygulara sahibim :) ama bence tutmazsa diye stres yapma pozitif düşün pozitif olsun :) banada adetin 2. günü başlayacağımızı söyledi ama adetimin 2. Günü bayrama denk geliyor. Acaba geciktirici kullanıp bayramdan sonra gitsem olurmu bilgisi olan varmı? tabiki doktoruma da danışıcam bu konuyu..2021 tüp bebek yaptıranlar veya yaptırmaya hazırlananlar nasıl gidiyor süreciniz kızlar benim çok heyecanlı stresli bir o kadar da ya tutmazsa diye endişeli
Merhaba bence geciktirmeyin normal sürecinizde devam edin zaten bayramda muayeneler devam ediyor . İnşaAllah güzel ve rahat bi tedavi süreci atlatırsınızMerhaba bende bugün ilk görüşmemi yaptım biraz heyecan biraz stres bütün duygulara sahibim :) ama bence tutmazsa diye stres yapma pozitif düşün pozitif olsun :) banada adetin 2. günü başlayacağımızı söyledi ama adetimin 2. Günü bayrama denk geliyor. Acaba geciktirici kullanıp bayramdan sonra gitsem olurmu bilgisi olan varmı? tabiki doktoruma da danışıcam bu konuyu..
Bence hiç bir ilaç kullanma bayrama denk gelsin doktorlar geliyor zaten bayram olmucak. Ben ilk görüşmeye sanki doğuma gider gibi gittim o kadar heyecanlı e senden rahiö filmi istemedi mi hemen başlatıyotMerhaba bende bugün ilk görüşmemi yaptım biraz heyecan biraz stres bütün duygulara sahibim :) ama bence tutmazsa diye stres yapma pozitif düşün pozitif olsun :) banada adetin 2. günü başlayacağımızı söyledi ama adetimin 2. Günü bayrama denk geliyor. Acaba geciktirici kullanıp bayramdan sonra gitsem olurmu bilgisi olan varmı? tabiki doktoruma da danışıcam bu konuyu..
Geçmiş olsun bebeklerin için de başın sağolsun allah hayatta olan bebeğine sağlık uzun ömür versin inşallah senin durumun çok ayrı canım burda yanlış yönlendirme yapmak istemem ama tüp bebekle hal olucak birşeyse erteleme derim bi git görüş işinin uzamnı bi doktorla o sana nasıl bir yol çizmen gerektiğini söyler bence hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar iyi akşamlar 25 yaşındayım ve 1 oğlum var oğlumdan sonra 4 bebeğimi kaybettim en son ki bebeğimi pazar günü kaybettm öğrendim ki oğlum mucize bebekmis eşim 45 kromomlu çıktı o yüzden böyle oluyormuş ve bize tüp bebekle ayrıştırma tavsiye ettiler bn tüp bebek hakkında hiç bisey bilmiyorm rica etsem bni aydınlatırmısınız veya benm durumda oluo tüp bebek deneyen olumlu sonuç alan var mı hamile kalmam da sknti yok ne zaman istesem en fazla 6 aya kaliyorm ama bebegimin kalbi ya atmıyor ölü gebelik oluyor yada bi süre sonra kalbi duruyor buda engelli olduğu içinmus bn de düşündüm sağlık olması için tüp bebeğe karar verdim h3m bende çok yıprandım 4 bebek kaybettm biliyorm şuan çok erken ama şuan zaten hemen yaptırıym demiyorm en azından 3 4 ay geçsin dinleniym3 kafamı toparlaym biraz bilgi toplaym diyorm nasıl bi yol izlediniz
Yinede teşekkür ederim canimGeçmiş olsun bebeklerin için de başın sağolsun allah hayatta olan bebeğine sağlık uzun ömür versin inşallah senin durumun çok ayrı canım burda yanlış yönlendirme yapmak istemem ama tüp bebekle hal olucak birşeyse erteleme derim bi git görüş işinin uzamnı bi doktorla o sana nasıl bir yol çizmen gerektiğini söyler bence hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bence hiç bir ilaç kullanma bayrama denk gelsin doktorlar geliyor zaten bayram olmucak. Ben ilk görüşmeye sanki doğuma gider gibi gittim o kadar heyecanlı e senden rahiö filmi istemedi mi hemen başlatıyo
Haklısınız aslında ilac düşününce bana da mantıklı gelmedi. Zaten önümüzdeki ay yaptırmaya karar verdim. Ben 3 ay önce çektirmiştim rahim filmi, zaten gitmeden önce yaptırmam gereken tahlilleri de gönderdiler hazırlıklı gittim.Bence hiç bir ilaç kullanma bayrama denk gelsin doktorlar geliyor zaten bayram olmucak. Ben ilk görüşmeye sanki doğuma gider gibi gittim o kadar heyecanlı e senden rahiö filmi istemedi mi hemen başlatıyot
Canım yumurta toplama işlemim tamam herşey çok güzelmiş hiç bir sorun olmamış. 11 yumurta toplamış taze transfer olacakmış çok sevindim Sen ne yaptın canım ?Bende şimdi eve girdim o cetrotideyi son olarak vurdum diğerleri zaten bitmişti bu gece 11 de bi çatlatma iğnem var 12 de bi tane daha var yarın boşum çarşamba yumurta toplama rahim tam istediğim gibi dedi 18 mm olmuş dedi toplam beş yumurta çıkar gibi duruyo dedi ama fazlası da olabilir dedi
Benimde tamam 17 yumurta toplanmış hepside doluymuş beklediğimden çok iyi çıktı dedi doktor pazartesi taze transfer olıcam❤Canım yumurta toplama işlemim tamam herşey çok güzelmiş hiç bir sorun olmamış. 11 yumurta toplamış taze transfer olacakmış çok sevindim Sen ne yaptın canım ?
merhaba maşallah yumurtalarınızın kalitwsi için birşey kullanmışmıydınızBenimde tamam 17 yumurta toplanmış hepside doluymuş beklediğimden çok iyi çıktı dedi doktor pazartesi taze transfer olıcam❤