- Konu Sahibi Yarenberru
-
Haberleşelim canım pazartesiSonuç yok ki ne desin pazartesiye kaldi
TamamHaberleşelim canım pazartesi
Kızlar günaydın sonucu alır almaz sizinle paylaşmak istedim sonuç 198Haberleşelim canım pazartesi
Çok sevindim senin adına canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşAllahKızlar günaydın sonucu alır almaz sizinle paylaşmak istedim sonuç 198çok mutluyum darısı basiniza
Ayyyyy çok sevindim maşallah ya. Ben de gidiyorum kan testi yaptırmaya inş bana da olumlu çıkarKızlar günaydın sonucu alır almaz sizinle paylaşmak istedim sonuç 198çok mutluyum darısı basiniza
Habwr verirsin canım. İnş senin de tutmuşturÇok sevindim senin adına canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Bende kan verdim saat 1de sonuç çıkacak dua edin bana
Yaaa süperrrr allah kucağına almayı da nasip etsinbbKızlar günaydın sonucu alır almaz sizinle paylaşmak istedim sonuç 198çok mutluyum darısı basiniza
Çıkar inşallah haber ver mutlakaAyyyyy çok sevindim maşallah ya. Ben de gidiyorum kan testi yaptırmaya inş bana da olumlu çıkar
Hadi son 15 dk güzel haberlerini bekliyoruzÇok sevindim senin adına canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Bende kan verdim saat 1de sonuç çıkacak dua edin bana
Amin inşallahYaaa süperrrr allah kucağına almayı da nasip etsinbb
Inşallah tatlimAyyyyy çok sevindim maşallah ya. Ben de gidiyorum kan testi yaptırmaya inş bana da olumlu çıkar
Sonuc ne seni de çok merak ediyorimÇok sevindim senin adına canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Bende kan verdim saat 1de sonuç çıkacak dua edin bana
Allahtan Ümit kesilmez... 2. Denemen de inşallah güzel haberlerini alırız. Beni de son 25 dkKızlar maalesef tutmamış. Çok kötüyüm şaka sanki. İlk denememdi. Çok inanıyordum. Ne yapacağım şimdi bilmiyorum çok boşluktayım. İki tane dondurulmuşum var ama bu merkezde tekrar tedavi istemiyorum.
Tatlim benim de ilki tutmadı deme öle canim her zaman ilki tutucak diye bir sey yokKızlar maalesef tutmamış. Çok kötüyüm şaka sanki. İlk denememdi. Çok inanıyordum. Ne yapacağım şimdi bilmiyorum çok boşluktayım. İki tane dondurulmuşum var ama bu merkezde tekrar tedavi istemiyorum.
İnsan kaldıramıyor, inanmak istemiyor ama idrak edince daha çok üzüyor. Ben de bugün negatif alanlardanım.. geçmiş olsunKızlar maalesef tutmamış. Çok kötüyüm şaka sanki. İlk denememdi. Çok inanıyordum. Ne yapacağım şimdi bilmiyorum çok boşluktayım. İki tane dondurulmuşum var ama bu merkezde tekrar tedavi istemiyorum.
Canım benim de negatif ... ama asla pes etmiycemHadi kızlar çok merak ediyorum ikinizide
Seninde çikolata kisti dimi ? Hangi doktorda tedavi yaptın ?İnsan kaldıramıyor, inanmak istemiyor ama idrak edince daha çok üzüyor. Ben de bugün negatif alanlardanım.. geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?