Tüp bebek 2021

arkadaşlar elimde tüp bebek ilaçlarım kaldı , isteyene yollayacağım ilgilenen mesajla ulaşsın bana sadece kargo ücreti size ait olck o kadar

Merhabalar. Ben de mayıs ayında başlayacaktım. Bayram tatili nedeni ile baslatmadilar. Hazıran adetinde gel dediler. Hazıran ilk haftası olmayı bekliyorum. Aksilik çıkmazsa iğnelere başlanacak. Benim prolaktin yüksek çıkıyor tedayli inceledi endokrin bolumu. Strese bağlı yükseliyormus hap vermeye gerek yok dedi. Sürekli yüksek hiç inmiyor. Inşallah tüp bebek başlamasına engel olmaz .

Kizlar malesef düşük yaptim bu gün
Aaa üzülme canım hayırlısı böyleymiş en azından tutunabiliyomuş onu öğrenmiş olduk doktorum tutmaması için iki sebep var ya bebek sağlıksızdı yada nasip değildi demişti belki seninde bebeğin sağlıksızdı ileride çok üzüleceğine tamam buda zor ama şimdiki üzüntün daha hafif atlatılabilir

Arkadaşlar elimde crinone jel ilacı(içerisinde 14 adet mevcut) kaldı , isteyene yollayacağım ilgilenenler mesajla ulaşabilir. Sadece kargo ücretini karşılamanız yeterli ilaç için ücret istemiyorum.

Eklentiler

• 07154D9C-3542-4648-8C4B-92D1F7813D8F.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 20
Hangi hastanede oldunuz. Süreç nasıl geçti. Ve en önemlisi sonda ve lagman yaptılar mı
Güzel haberler almanız dileğiyle
Geç gördüm canım mesajını jimer de oldum süreç bayıldım ve ayıldım ( biraz zor ayıldım orası ayrı ve ilk odaya girdiğimde yattığım odaya buz gibiydi klimayı açık unutmuşlar e ısınmadan daha ameliyathaneye girdim tabi orasıda soğuk biraz stresin de etkisiyle çok kastım baya ama titremeye başladım artık istemsizce sonrasında bayıldım ayılınca da çenem çok ağrıyodu acayip ama biri sanki sağlam bi dayak atmış gibi onun dışında bi sıkıntı olmadı ) sonrasında hiç ağrım sızım olmadı sıfır yani hatta lagman falan da yapılmadı operasyon da güzel geçmiş hiç bi sıkıntı polip vs yokmuş küçük düzeltmeler yaptım dedi hatta rahimin önceki sonraki halini çekmiş öyle yani şimdi gelcrk olan adetimden sonra transfer var allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…