• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2021

tatlim bilmiyorum yanlis bir sey de demek istemiyorum benim ilk transferde bende senin aynın oldum tutmadı ama Ne olur üzülme bak benim ikinci denemem belki 3 olacak belkide 4 bazen biraz geç gelemiyor melekler gelsinde geç gelsin biliyorum maddi ve manevi çok üzülüyor vede çöküyoruz ama ne olur üzülmeyin ben de negatif çıkarsa bir daha denemicem öle karar aldim
Canım insan üzülüyor fakat dünyanın sonu değil. Tekrar deneriz yapacak birlerimiz yok. Denemekten azla vazgeçmiycem. Ve bir gün inanıyorum ben anne, eşim baba olacak❤️ O günü bekliycem ...

Canım insan üzülüyor fakat dünyanın sonu değil. Tekrar deneriz yapacak birlerimiz yok. Denemekten azla vazgeçmiycem. Ve bir gün inanıyorum ben anne, eşim baba olacak❤️ O günü bekliycem ...
Tabikide 😊 bende ınanıyorum bırakmanın amacı eşim ameliyat olucak O ameliyattan sonra %90 düzelirmiş o zaman normal yolla hamile kalırım diye düşünüyorum zaten maddi aci dan da beklemem lazim üçün bir süre 20 bine yakın nerdeyse para harcadım ara vermeli 😁

Evet canım dünyanın sonu değil sen yine de testini yaptır ama umutta vermek istemiyorum şuan seni anlayabiliyorum dün negatifi aldıktan sonra çöktük ama düzeldik yine deneriz gücümüz yettiğince ❤❤

Evet canım dünyanın sonu değil sen yine de testini yaptır ama umutta vermek istemiyorum şuan seni anlayabiliyorum dün negatifi aldıktan sonra çöktük ama düzeldik yine deneriz gücümüz yettiğince ❤❤
Aynen canım hiç kendimizi yıpratmayalım 🌹 Allah büyük yine de haberleşelim... doktorlar ne dedi diye

Tabikide 😊 bende ınanıyorum bırakmanın amacı eşim ameliyat olucak O ameliyattan sonra %90 düzelirmiş o zaman normal yolla hamile kalırım diye düşünüyorum zaten maddi aci dan da beklemem lazim üçün bir süre 20 bine yakın nerdeyse para harcadım ara vermeli 😁
Ayyy ne güzel bir haber bu ya. İnşallah canım. Öyle tabi maddi yönden zorluyor

Aynen haberleşelim bende adet olamıyorum ki gideyim doktora bi olsam
Kızlar ben 3 te kanama oldum ama ped de hiç birşey yok. Sadece tuvalet yaptıktan sonra selpakla silince geliyor. ( çok özür açık yazıyorum ) kaç saat oldu yani. Lekelenme mi oluyorum acaba.

Kızlar ben 3 te kanama oldum ama ped de hiç birşey yok. Sadece tuvalet yaptıktan sonra selpakla silince geliyor. ( çok özür açık yazıyorum ) kaç saat oldu yani. Lekelenme mi oluyorum acaba.
Ay hadi inşallah öyledir ee sen bugün vermemişmiydin adet oldun diye kan

Benim kide belli olaydı sanki evren bana karşı sürekli bir sey çıkıyor
:))) canım ben kaç saattir adet olamıyorum ya. Pedde birşey yok. EC gidince tuvalet yapınca selpağa geliyor.
Ya iste o bana da oldu transferin 6. Gününde 3 gün sürdü toplasan bir peceteyi doldurmaz sonra bitti ama coraspirin ne ole bisi kullanıyordum doğru yazamamış olabilirim onu bıraktırdı di da kesildi ama öle çok kanama degil damla bile.degil netten araştırdığım da bebek rahime yerleşirken oluyor bole kanamalar yazıyor ama neye inanmalıyım bilemedim

Benim kide belli olaydı sanki evren bana karşı sürekli bir sey çıkıyor

Ya iste o bana da oldu transferin 6. Gününde 3 gün sürdü toplasan bir peceteyi doldurmaz sonra bitti ama coraspirin ne ole bisi kullanıyordum doğru yazamamış olabilirim onu bıraktırdı di da kesildi ama öle çok kanama degil damla bile.degil netten araştırdığım da bebek rahime yerleşirken oluyor bole kanamalar yazıyor ama neye inanmalıyım bilemedim
Ben kullanmadım canım. Bakalım ne olacak merak ediyorum. Çok

Ya kızlar sınır oldum doktor başka tes lerde yaptırdı şimdi baktim o sonuçlar cıkmış ama hamile testi yok yada bana o kodu vermediler acayip ayar oldum

Hem gebelik testi yaptırdım hemde başka tes yaptılar bana birtanesini vermiş aptal kadın pazartesi beklicem para olsa onuda beklemem de yok iste

Back