- 9 Mayıs 2021
- 40
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yarenberru
-
İnan hiç bilmiyorum kuşumİnşallah hayatım dondurulmuşu ne zaman transfer ederler bilginiz var mı
Anladım canım çok sağolİnan hiç bilmiyorum kuşum
Tatlim hiç üzülme bak benim ilk evliliğimden ilk çocuğum 6 aylıkken düşük yaptılar yaşamaz dediler mecbur kaldim 1001 bir olan bir hastalıktan dolayı. ikincisi 7 aylıktı erken doğdu 1 gün yasiya bildi her şey de vardır bir hayır bak ben ikinci evliliği yaptim eşim de sorun cıktı 1 sene bekledim ilki tutmadı bu da ikincisi tutmaz sa uzun bir süre daha düşünmicem üzülme vardır bir hayır deyip bekliyorumİnşallah senin bari tutar üzülmemek elde değil
biraz ara veriyorlar dinlenmem için beni iki ay bekletti sonra ilaca başlattı adetimin ilk günü. bence cok beklemezler donmuş embiriyo için başka bir hazırlık oluyorAnladım canım çok sağol
Ah çok zor şeyler yaşamışsın seninkinin yanında ben hiç bişey allah yüzünü güldürsün inşallahTatlim hiç üzülme bak benim ilk evliliğimden ilk çocuğum 6 aylıkken düşük yaptılar yaşamaz dediler mecbur kaldim 1001 bir olan bir hastalıktan dolayı. ikincisi 7 aylıktı erken doğdu 1 gün yasiya bildi her şey de vardır bir hayır bak ben ikinci evliliği yaptim eşim de sorun cıktı 1 sene bekledim ilki tutmadı bu da ikincisi tutmaz sa uzun bir süre daha düşünmicem üzülme vardır bir hayır deyip bekliyorum
Çok merak ediyorum bende yarın ne çıkacakbiraz ara veriyorlar dinlenmem için beni iki ay bekletti sonra ilaca başlattı adetimin ilk günü. bence cok beklemezler donmuş embiriyo için başka bir hazırlık oluyor
Bakalım bizi neler bekliyo keşke hemen yapsalar transferbiraz ara veriyorlar dinlenmem için beni iki ay bekletti sonra ilaca başlattı adetimin ilk günü. bence cok beklemezler donmuş embiriyo için başka bir hazırlık oluyor
Haber vermeyi unutma kaçta randevun ve nasıl hissediyosun bugünÇok merak ediyorum bende yarın ne çıkacak
İnternettende öğrenirsin belki ben bugün öyle öğrendimyarın test yapicam ama cumartesi cikicak sonuç
Sağlık ocağına gidicem canım. Bakalım öğleden sonra çıkar kesin. Hastane uzak gidemiycemİnternettende öğrenirsin belki ben bugün öyle öğrendim
Ne yaptın sonuç cikti mi?Sağlık ocağına gidicem canım. Bakalım öğleden sonra çıkar kesin. Hastane uzak gidemiycem
Nalptın hayatım sonuç çıktı mıSağlık ocağına gidicem canım. Bakalım öğleden sonra çıkar kesin. Hastane uzak gidemiycem
Kızlar şuan adet oldum.Nalptın hayatım sonuç çıktı mı
Yarın normal de test günüm ama adet oldum. Yine de yarın test yaptır dedi dr.Nalptın hayatım sonuç çıktı mı
Doktorunla konustum mu?Kızlar şuan adet oldum.
E tamam bekle tatlim simdiden üzülmeYarın normal de test günüm ama adet oldum. Yine de yarın test yaptır dedi dr.
Ama adet oldum yani bence. Tutsa zaten olmazdım ...E tamam bekle tatlim simdiden üzülme
tatlim bilmiyorum yanlis bir sey de demek istemiyorum benim ilk transferde bende senin aynın oldum tutmadı ama Ne olur üzülme bak benim ikinci denemem belki 3 olacak belkide 4 bazen biraz geç gelemiyor melekler gelsinde geç gelsin biliyorum maddi ve manevi çok üzülüyor vede çöküyoruz ama ne olur üzülmeyin ben de negatif çıkarsa bir daha denemicem öle karar aldimAma adet oldum yani bence. Tutsa zaten olmazdım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?