Tüp bebek 2021

Kizlar ben hala hamilelik testi yapıyorum anlamadim gitti hiç doktorada gitmedim çağırmıyor sadece tes bir de merak ediyorum bu durum da ben iki haftalik mi hamileyim nasıl bir süreç bu ya merak ediyorum

Progesteron seviyesine lh seviyesine falan bakiyolar 14. Günde bakılması gereken hormonlar oluyor onlara bakıyorlar benimde öyle oldu önce kan tahlilleri in hepsi sonra rahim filmi çekildi

One ki bilgim yok ve niye istiyor
Bilmiyorum kanda bütün hormon düzeylerine bakilmisti benim öncesinde prolaktin yüksek çıkmıştı o zamanlar onuda ilaçla düşürdük herhangi bi pürüz var mı diye bakıyorlar sanırım iki yıl boyunca hiç gebelik olusmamisti bende

Çok karışık ve yorucu inşallah ikincisi tutucak inaniyorum

Gittim canım. Tutmaması için hiç bir engel yokmuş... istedigin zaman gel 2. Transferini yapalım dedi. Bakalım 5 ay beklerim büyük ihtimal ... sen naptın canım ?
Dondurulmuş transferi ne kadara yapacak dr ?
Canım banada aynısını demişti engel yok falan dedi ama histeroskopi önerdi tabi bana bağlı yaptırmam dedim ana sanırım yaptırcaz transfer ücreti 4000 canım 3500 de histeroskopi ama şuan yaptırmıcam kardeşimin sünneti var o geçtikten sonra ağustos gibi falan oluyo sanırım

Bu gün kan verdim :) bide sanirim enfeksiyon var bende onlara uğraşacam fitilin önemini anladim kullanmadım iki dozu kaşık ağrısından duramadım doktor 12 hafta kulanicaksin ndedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…