- Konu Sahibi Yarenberru
Günaydın bu gun tes yapıyorum ama içim de hiç heyecan yok belkide tutmamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım büyük gün geldi çattı bakalım gidiyoruz birazdan hastaneyeYa niye tükeniyor sakin öle düşünme ben bu gun yaptiricam tes yarın öğrenicem lütfen asıl tes sonucunu alana kadar kötü şeylere kapılma
Bana dedin bideee kötü düşünmwk yokGünaydın bu gun tes yapıyorum ama içim de hiç heyecan yok belkide tutmamıştır
Ben testi yarın yaptiricam acil ise çarpıldım yaptıramadim hay ben böle şansı iki gün daha beklicemBana dedin bideee kötü düşünmwk yok
Ne oldu anlamadım canım ben verdim kan daha çıkmadı çatlamak üzereyim ramak var yaniBen testi yarın yaptiricam acil ise çarpıldım yaptıramadim hay ben böle şansı iki gün daha beklicem
Bide idrarda istedi yok anacım yok çişim yok bi saattirde onu bekliyorum dakika başı gelen tuvalet şimdi gelmiyoBen testi yarın yaptiricam acil ise çarpıldım yaptıramadim hay ben böle şansı iki gün daha beklicem
Ben heyecanlanınca midem bulanır kuscam şimdi milletin üstüneBen testi yarın yaptiricam acil ise çarpıldım yaptıramadim hay ben böle şansı iki gün daha beklicem
:))) çıktı mı canımBen heyecanlanınca midem bulanır kuscam şimdi milletin üstüne
:))) şans valla yaBen testi yarın yaptiricam acil ise çarpıldım yaptıramadim hay ben böle şansı iki gün daha beklicem
Evet negatif 1.20:))) çıktı mı canım
ÜZülme hayırlısı allahtan. Rabbim yardımcımız olur inşEvet negatif 1.20
Amin inşallah sizin güzel haberlerinizi bekliyorum doktor adetliyken gel dediÜZülme hayırlısı allahtan. Rabbim yardımcımız olur inş
Bakalım ne diyecek ne zaman adetin. İnş canımAmin inşallah sizin güzel haberlerinizi bekliyorum doktor adetliyken gel dedi
2 gün sonra ama sekebilirBakalım ne diyecek ne zaman adetin. İnş canım
Üzülme benim ikinci denenmemEvet negatif 1.20
Herşey Allahtan canım benim. Hayırlı olan bu değilmiş demekki. Ne kadar üzülme desem boş. Üzüleceksin tabi ama daha iyi kalkacaksın yılmayacaksın belki boşvereceksin o zaman bi bakacaksın olmuş. Bebeğinin daha zamanı var demekki o geleceği zamanı kendisi seçermiş. Sen sadece rahat ol. Dışarıya da bakma herkes bir şey söyler yok şu doktora git yok neden olmuyor o da insanı çok etkiliyor hiç birşey yokken toplum yüzünden acaba diyorsun bende bi hata mı var yanlış birşey mi yapıyorum vs. Allah büyük. O ol der ve olur, o bizi terketmiyor asla. Dünya da böyle bazen Çiçek açarız bazen solarız şarkı da öyle söyler. Umutvari olmamız lazım her zaman.. canım benim sana şu an sarılmayı da çok isterdim yanında olmayıda. Kaderdaşız çünküEvet negatif 1.2
O kadar güzel yazmışsın ki ağlattın beni üzülmücem nasip değilmiş diyorum ama on dakika sonra yutkunamıyorum bile evet zamanı değildi belkide ama çok istedik çok bekledik sonucu verirken ne hayaller kurduk ama dediğin gibi herşey allahtan ol der olur sende korkma modunu yüksek tut inşallah alırsın kucağına bebeğiniHerşey Allahtan canım benim. Hayırlı olan bu değilmiş demekki. Ne kadar üzülme desem boş. Üzüleceksin tabi ama daha iyi kalkacaksın yılmayacaksın belki boşvereceksin o zaman bi bakacaksın olmuş. Bebeğinin daha zamanı var demekki o geleceği zamanı kendisi seçermiş. Sen sadece rahat ol. Dışarıya da bakma herkes bir şey söyler yok şu doktora git yok neden olmuyor o da insanı çok etkiliyor hiç birşey yokken toplum yüzünden acaba diyorsun bende bi hata mı var yanlış birşey mi yapıyorum vs. Allah büyük. O ol der ve olur, o bizi terketmiyor asla. Dünya da böyle bazen Çiçek açarız bazen solarız şarkı da öyle söyler. Umutvari olmamız lazım her zaman.. canım benim sana şu an sarılmayı da çok isterdim yanında olmayıda. Kaderdaşız çünkü
İnanın ben cumartesinin gelmesini istemiyorum çok korkuyorum sana böyle söylüyorum ama bende ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa yaptırıyorum. ama herşey Allahtan bınu biliyorum. .
İnşallah senin bari tutar üzülmemek elde değilÜzülme benim ikinci denenmem
İnşAllah canım benim inşAllah seninde gelecek o günler ben inanıyorumO kadar güzel yazmışsın ki ağlattın beni üzülmücem nasip değilmiş diyorum ama on dakika sonra yutkunamıyorum bile evet zamanı değildi belkide ama çok istedik çok bekledik sonucu verirken ne hayaller kurduk ama dediğin gibi herşey allahtan ol der olur sende korkma modunu yüksek tut inşallah alırsın kucağına bebeğini
İnşallah hayatım dondurulmuşu ne zaman transfer ederler bilginiz var mıİnşAllah canım benim inşAllah seninde gelecek o günler ben inanıyorum