Tüp bebek 2021

Günaydın bu gun tes yapıyorum ama içim de hiç heyecan yok belkide tutmamıştır

Evet negatif 1.2
Herşey Allahtan canım benim. Hayırlı olan bu değilmiş demekki. Ne kadar üzülme desem boş. Üzüleceksin tabi ama daha iyi kalkacaksın yılmayacaksın belki boşvereceksin o zaman bi bakacaksın olmuş. Bebeğinin daha zamanı var demekki o geleceği zamanı kendisi seçermiş. Sen sadece rahat ol. Dışarıya da bakma herkes bir şey söyler yok şu doktora git yok neden olmuyor o da insanı çok etkiliyor hiç birşey yokken toplum yüzünden acaba diyorsun bende bi hata mı var yanlış birşey mi yapıyorum vs. Allah büyük. O ol der ve olur, o bizi terketmiyor asla. Dünya da böyle bazen Çiçek açarız bazen solarız şarkı da öyle söyler. Umutvari olmamız lazım her zaman.. canım benim sana şu an sarılmayı da çok isterdim yanında olmayıda. Kaderdaşız çünkü
İnanın ben cumartesinin gelmesini istemiyorum çok korkuyorum sana böyle söylüyorum ama bende ne yapacağımı bilmiyorum. İlk defa yaptırıyorum. ama herşey Allahtan bınu biliyorum. .

O kadar güzel yazmışsın ki ağlattın beni üzülmücem nasip değilmiş diyorum ama on dakika sonra yutkunamıyorum bile evet zamanı değildi belkide ama çok istedik çok bekledik sonucu verirken ne hayaller kurduk ama dediğin gibi herşey allahtan ol der olur sende korkma modunu yüksek tut inşallah alırsın kucağına bebeğini

İnşAllah canım benim inşAllah seninde gelecek o günler ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…