- 2 Kasım 2019
- 281
- 79
- 48
- 26
- Konu Sahibi Yarenberru
-
Şuannnn aşırı derece de kasık sancım var
Yapıyor muyuuuzzBence de yaniiiiii
Sanmam canım rahim öyle sıçramayla öksürmeyle dışarı atıcak bişey değil sen içini ferah tutKızlar günaydın. Dün gece çok kötü bi kabus gördüm ve bağırarak korkarak uyandım. Bu bebeklerime zarar vermişmidir ? Çok korkuyorum
Sanmam canım rahim öyle sıçramayla öksürmeyle dışarı atıcak bişey değil sen içini ferah tutKızlar günaydın. Dün gece çok kötü bi kabus gördüm ve bağırarak korkarak uyandım. Bu bebeklerime zarar vermişmidir ? Çok korkuyorum
Bunu şimdi görüyorum canım inşallah tutunmadır benimde dün baya oldu geceye doğru biraz canımı acıtmaya başladı şuan yok gibiŞuannnn aşırı derece de kasık sancım varrahmimin içine doğru offf
Sağolasın canım benim inşAllahSanmam canım rahim öyle sıçramayla öksürmeyle dışarı atıcak bişey değil sen içini ferah tut
Olmaz bişey bak dedi dersinSağolasın canım benim inşAllah
Ikincisi silik çıktıysa bence hamilesin cunki benim denemelerim de oda çıkmıyordu daha önce ama sen yine bekle 12. Günümde kan testi en net sonucu veriri biliyorsunBu arada benim testte hemen çok silik çizgi çıktı resim çekiyorum ama belli olmuyo ben net görüyorum
Aynen canım ama şuan havalara uçucamIkincisi silik çıktıysa bence hamilesin cunki benim denemelerim de oda çıkmıyordu daha önce ama sen yine bekle 12. Günümde kan testi en net sonucu veriri biliyorsun
Atsana canım şuan ben de yapıyorum. Hayırlı olsun inş hamişsindirAynen canım ama şuan havalara uçucam
Seni de bekliyoruz efemAtsana canım şuan ben de yapıyorum. Hayırlı olsun inş hamişsindir
Canım yarım saat denedim belki çekmeye yok belli olmuyo asla ama hemen belirdi ben ellerimi yıkayana kadar çıktı inşallah seninde çıkarAtsana canım şuan ben de yapıyorum. Hayırlı olsun inş hamişsindir
Yaptın mı daha önce test canımBu arada yarın doktora gidemiyorum yapılmışgüleyim mi ağlasam mi bilemedim perşembe yine test yap dedi doktor
Çok sevindim gerçekten allah tamamını erdirdinCanım yarım saat denedim belki çekmeye yok belli olmuyo asla ama hemen belirdi ben ellerimi yıkayana kadar çıktı inşallah seninde çıkar
Evet yaptırdım benim ikinci evliliğim tatlim ilk evliliğim de iki kez hamile kaldim ikiside zaten kendim tes yaparak öğrendim benimkide hep ikincisi silik çıkar diYaptın mı daha önce test canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?